punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - autocalounictvi

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  autocalounictvi

69david
Zaslal: po červenec 13, 2009 5:34 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 18. 01. 2007 Příspěvky: 209 Bydliště: český Těšín
mam dotaz,nevite nekdo o kvalitnim autocalounictvi.nejlip na morave.chci nechat potahnout sedacky,tapec,stropnici a plato.diky za info
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Casari
Zaslal: po září 07, 2009 4:15 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 21. 07. 2009 Příspěvky: 323 Bydliště: Opava (Dolní Benešov)
Taky jsem nad tim premyslel ale o nicem nvm ? Vy fak nic nevite ? ale notak Very Happy
Sem uvazoval ze potahnu tapec Very Happy ale jsem truhlar a en calounik Very Happy i kdyz v krnove je calounictvi a mozna by se to dalo domluvit Very Happy dalsi otazka je cena no Very Happy nvm nvm Very Happy

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Nick
Zaslal: po září 07, 2009 4:21 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 30. 08. 2008 Příspěvky: 637 Bydliště: Otrokovice
Kluci já si to vše dělal sám, a Casari ty jseš truhlář a tohle si neuděláš???kurnik šopa chlape mrknite do mé galerky případně vám pošlu postup fotek na mejla jak jsem to dělal, Koženka + chemoprén + trošku klidku u práce a čas a jde to. Stropnice byla horší trvala mi týden ale všechno jde.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Casari
Zaslal: po září 07, 2009 5:06 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 21. 07. 2009 Příspěvky: 323 Bydliště: Opava (Dolní Benešov)
Ten Navod by se mi fakt hodil Very Happy Jo jako truhlar si tu udelam ale mi se stim nechce srat kdyz nevim jak Smile pokud mam nejake voditka, tak to uz je vpohode,napr ten tvuj navod Smile
jinak bych se te chtel zeptat jestli tady muzes napsat pribliznou cenu aveci co k tomu budu potrebovat at pak nejezdim s polotovarem a neshanim to Very Happy Vazne se mi to libi a kdybych to mel tak bych si piiiskal Very Happy

Nick
Zaslal: po září 07, 2009 7:13 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 30. 08. 2008 Příspěvky: 637 Bydliště: Otrokovice
popravdě ono pak saxo vypadá uplně jinak v interieru když sjem sednul do saxa normal čalounění tak je to uplně jiný,

cena tak koženku si koupíš na netu neváím cenu já ji měl zdarma ale stačí ti na 2 dveře 1 metr,na tu šířku co prodávají a na stropnici 2,5 metru , cena napč tady ale hledej levnější to je první co jsem našel

http://www.potahovelatky.cz/?page=katalog&k1=1&k2=6

pak potřebuješ chemoprén to víš co je že??Smile ředidlo na odmaštení starého tapecu a pak kus hadry a fixu, proč fixu bay sis značil místa co kam patříš ale to uvidíš na fotkách,

komu je můžu poslat že je sem hodí jako klikací třeba nevím jak se to se dává, nebo ti to pošlu emailem,

a pokud se ti do toho nechce tak mi je pošli poštou a já ti to udělám
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Casari
Zaslal: po září 07, 2009 8:37 pm Odpovědět s citátem
Jj s chemoprenem uz jsem parkrat delal nooo Very Happy Parkrat furt Very Happy

chief.gomez@centrum.cz muzes mi poslat ty fota pls, nejsipis se do toho pustim Smile
ja ty fotky pak hodim na klikaci odkaz jak rikas Very Happy Smile

Casari
Zaslal: st září 09, 2009 9:48 pm Odpovědět s citátem
Tak tady je postup prace a fota od Nicka :

tak postup je jednoduchý, musíš si teda sehnat koženku a pozor!! na 1 stranu je koženka více natahnutelné tak to zkus které to je a tu stranu co se více natahuje tak začni z vrchu dolů myšleno tím na šířku, nanášej lepidlo po čáastech ne vždy na celý tapec, jak to vidíš u mě první si to přilož na sucho jak si to bude zkus si to i nanečisto přikládat jak kdyby si to lepil, no pak začni tou velkou plochou jak je klika od zadu až ke špičce, nejlepší bude když ztrhneš opatrně stará tapec a obkreslíš si ten střih toho starýho samozřejmně + 5cm na každou stranu navíc, potom jak začneš tedy lepit nezapomeň to furt uhlazovat hadrou třeba, jak dojdeš k jakémukoliv záhybu tak koženku vem a už ji musíš natahovat po směru kam ji budeš přilepovat je to drbárna ale zvládneš to, prostě ono to jde krásně až na ten konec jak ke pod klikou takové to vystoupení a šikmo z prudka dolů tam musíš hodmě šponovat ať se ti koženka nazkrbatí.

já dělal poprvé ty dveře 3x ale ty duhé hned na poprvé a stropnice taky, ale pokud to posereš začni znova neodraď se od toho nezapomeň ale že chemoprén se na kokot dostává dolů je to kaučuk ale co ti budu povídat to si se učil ve škole Smile, tak hodně zdaru není problém se ozvat,a kdyštak můžeš i LIVE mi zavolat 73* *** ***(cislo jsem vymazal pac jsem se neptal jestli ho tu muzu dat kdyz tak si napiste PM Nickovi) tak hodně zdaru a uvidíš no

Tady je link na fotky:

http://casari.rajce.idnes.cz/FOTO_-_CALOUNENI/

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: