|
Autor |
Zpráva |
|
Miki |
Zaslal: čt červenec 13, 2006 1:50 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
pes |
Zaslal: čt červenec 13, 2006 3:04 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
máš pěknou palubku |
|
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: čt červenec 13, 2006 6:45 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
To je mazec, sorry ale takhle zbabraný video sem dlouho neviděl. To snad ani nebylo natáčený kamerou ne? Chvílema prostě bílo a hovno vidět. śkoda, vypdalo to že to mohlo bejt dost dobrý video Jo a co to tam kecáte o smradu ze spojky? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: pá červenec 14, 2006 6:16 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Ritchma napsal: To je mazec, sorry ale takhle zbabraný video sem dlouho neviděl. To snad ani nebylo natáčený kamerou ne? Chvílema prostě bílo a hovno vidět. śkoda, vypdalo to že to mohlo bejt dost dobrý video Jo a co to tam kecáte o smradu ze spojky?
to sa pytal co smrdi , ale boli to slicky , proste bolo citit gumu a on nevdel co to je tak myslel ze spojka . |
_________________ http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=4 |
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: pá červenec 14, 2006 7:30 am |
|
|
|
Miki napsal: Ritchma napsal: To je mazec, sorry ale takhle zbabraný video sem dlouho neviděl. To snad ani nebylo natáčený kamerou ne? Chvílema prostě bílo a hovno vidět. śkoda, vypdalo to že to mohlo bejt dost dobrý video Jo a co to tam kecáte o smradu ze spojky?
to sa pytal co smrdi , ale boli to slicky , proste bolo citit gumu a on nevdel co to je tak myslel ze spojka .
Jen nedělej, jistě si zkurvil spojku |
|
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: pá červenec 14, 2006 10:58 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Ritchma napsal: Miki napsal: Ritchma napsal: To je mazec, sorry ale takhle zbabraný video sem dlouho neviděl. To snad ani nebylo natáčený kamerou ne? Chvílema prostě bílo a hovno vidět. śkoda, vypdalo to že to mohlo bejt dost dobrý video Jo a co to tam kecáte o smradu ze spojky?
to sa pytal co smrdi , ale boli to slicky , proste bolo citit gumu a on nevdel co to je tak myslel ze spojka .
Jen nedělej, jistě si zkurvil spojku
no neskurvil , nestih sem si sehnat okruhovou smes D15 a jezdil sem na D13 predek a D11 zadek , hodne rychle se prehrali a dost to klouzalo ale byla to skvela zabava , fakt sem si to uzil .
jinak stejne ty videa delat nebudu , nikdo na to stejne nekouka , je s tim prace , spolujezdec z jizdy nema nic pri drzeni kamery a mit klasicky on board ze staticke kamery je nudny .
Stejne to nikoho nezajima , na muj pokus vylakat lidi na okruh nikdo nereagoval , video nikdo nekouka , pripada mi to proste zbytecny se tu o neco snazit |
_________________ http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=4 |
|
Návrat nahoru |
|
Marek |
Zaslal: pá červenec 14, 2006 11:05 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Miki napsal: Ritchma napsal: Miki napsal: Ritchma napsal: To je mazec, sorry ale takhle zbabraný video sem dlouho neviděl. To snad ani nebylo natáčený kamerou ne? Chvílema prostě bílo a hovno vidět. śkoda, vypdalo to že to mohlo bejt dost dobrý video Jo a co to tam kecáte o smradu ze spojky?
no neskurvil , nestih sem si sehnat okruhovou smes D15 a jezdil sem na D13 predek a D11 zadek , hodne rychle se prehrali a dost to klouzalo ale byla to skvela zabava , fakt sem si to uzil .
jinak stejne ty videa delat nebudu , nikdo na to stejne nekouka , je s tim prace , spolujezdec z jizdy nema nic pri drzeni kamery a mit klasicky on board ze staticke kamery je nudny .
Stejne to nikoho nezajima , na muj pokus vylakat lidi na okruh nikdo nereagoval , video nikdo nekouka , pripada mi to proste zbytecny se tu o neco snazit
Mikimaus,co trepes za ko... ze sme nesli na okruh,ked to budem mat 120km tam 120 spat tak pojdem kazdy mesiac,ale aby som isiel 300km pojazdil 30min a zase 300km domov tak prepac |
_________________ Saxo VTS 1.6/16V/87kW-vitaz KW BC 2006/predane |
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: pá červenec 14, 2006 11:24 am |
|
|
|
Já se rád podívám, ale chce to tak čtyři kamery napevno Já nemam auto ve stavu kdy si s nim troufnu na okruh |
|
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: pá červenec 14, 2006 11:32 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Marek napsal: Miki napsal: Ritchma napsal: Miki napsal: Ritchma napsal: To je mazec, sorry ale takhle zbabraný video sem dlouho neviděl. To snad ani nebylo natáčený kamerou ne? Chvílema prostě bílo a hovno vidět. śkoda, vypdalo to že to mohlo bejt dost dobrý video Jo a co to tam kecáte o smradu ze spojky?
Stejne to nikoho nezajima , na muj pokus vylakat lidi na okruh nikdo nereagoval , video nikdo nekouka , pripada mi to proste zbytecny se tu o neco snazit
Mikimaus,co trepes za ko... ze sme nesli na okruh,ked to budem mat 120km tam 120 spat tak pojdem kazdy mesiac,ale aby som isiel 300km pojazdil 30min a zase 300km domov tak prepac
a teraz co taras ty 2 na 3 ? ked som sa vratil , mal som 430km najazdene . na kopce ides a nenadavas a kolko sa jazdi hmmm ? 2x trening cca 1m30-50 to je 4min + zavod 4min = cize si ochotny dat 900,-czk startovne za 8min jazdy + cesta .
nikto nikoho nenuti chodit na okruhy , kopce a pod. , ja len pisem a tvrdim ze na tomto webe to nema vyznam propagovat lebo nikto nepride , to je proste fakt a nie je to zaidny osobny utok na nikoho |
|
Návrat nahoru |
|
Marek |
Zaslal: pá červenec 14, 2006 11:35 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Miki napsal: Marek napsal: Miki napsal: Ritchma napsal: Miki napsal: Ritchma napsal: To je mazec, sorry ale takhle zbabraný video sem dlouho neviděl. To snad ani nebylo natáčený kamerou ne? Chvílema prostě bílo a hovno vidět. śkoda, vypdalo to že to mohlo bejt dost dobrý video Jo a co to tam kecáte o smradu ze spojky?
Mikimaus,co trepes za ko... ze sme nesli na okruh,ked to budem mat 120km tam 120 spat tak pojdem kazdy mesiac,ale aby som isiel 300km pojazdil 30min a zase 300km domov tak prepac
a teraz co taras ty 2 na 3 ? ked som sa vratil , mal som 430km najazdene . na kopce ides a nenadavas a kolko sa jazdi hmmm ? 2x trening cca 1m30-50 to je 4min + zavod 4min = cize si ochotny dat 900,-czk startovne za 8min jazdy + cesta .
nikto nikoho nenuti chodit na okruhy , kopce a pod. , ja len pisem a tvrdim ze na tomto webe to nema vyznam propagovat lebo nikto nepride , to je proste fakt a nie je to zaidny osobny utok na nikoho
Vidiet ze si Madar,dobre si precitaj co som napisal,keby som to mal ako ty v km tak idem do pi... ale kedze to mam min 600km tak na to hadzem bobana.Neporovnavaj to s kopcom,kurva ved kopec je dva dni a na okruh sa ide na cca 30min tak nemiesaj tu dve rozne veci |
|
Návrat nahoru |
|
Marek |
Zaslal: pá červenec 14, 2006 11:37 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Miki napsal: Marek napsal: Miki napsal: Ritchma napsal: Miki napsal: Ritchma napsal: To je mazec, sorry ale takhle zbabraný video sem dlouho neviděl. To snad ani nebylo natáčený kamerou ne? Chvílema prostě bílo a hovno vidět. śkoda, vypdalo to že to mohlo bejt dost dobrý video Jo a co to tam kecáte o smradu ze spojky?
nikto nikoho nenuti chodit na okruhy , kopce a pod. , ja len pisem a tvrdim ze na tomto webe to nema vyznam propagovat lebo nikto nepride , to je proste fakt a nie je to zaidny osobny utok na nikoho
Necudujem sa ze BA uz hovoria PASTIKAR,kurva nejedz uz tolko MAJOK a daj si riadny obed,aby si vedel po niekom riadne precitat |
|
Návrat nahoru |
|
Laďa |
Zaslal: pá červenec 14, 2006 11:59 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Vy jste ale dva staří ptáci |
|
|
Návrat nahoru |
|
Marek |
Zaslal: pá červenec 14, 2006 12:12 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Co dvaja JEDEEEEEEEEEEEEEN |
|
Návrat nahoru |
|
Laďa |
Zaslal: pá červenec 14, 2006 12:13 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
A co by tam Dušan dělal ? Tam se jezdí 30 minut a to jejich Saxo vydrží max. 15 minut . |
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|