punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - odtok vody

Autor Zpráva

<  Servis  ~  odtok vody

dj.crow
Zaslal: po červenec 13, 2009 3:41 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 13. 07. 2009 Příspěvky: 2 Bydliště: Praha
Ahoj, mladá má saxo a takhle jednoho dne přijde do auta a zjistí že má plesnivý tapucírunk na podlahách. No jasně, v noci byl velký slejvák a tudíž do auta nateklo, záhadou bylo jak. Po vyndání celého vnitřku na vysušení a dalším hledání, jsem přišel na to, že v odpadním kanálu pod čelním oknem je pořádně velká roura s větrákem. Odtokové díry samozřejmě čisté. Mohl by jste mi někdo poradit (jestli se to také někomu stalo) jak jste vyřešili tento problém???? Díky za příspěvky .... Dj. Crow
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lakinooo
Zaslal: po červenec 13, 2009 5:15 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 15. 07. 2008 Příspěvky: 1808 Bydliště: Vrútky
No mne sa to stalo, som to rozobral, vysusil, vymenil tu penu co je pod nohamy a od vtedy to nespravilo. Mam taky dojem ze to bolo z rostopeneho snehu, co som nanosil v zime. Ak mas koberce a nie gumu moze to byt aj tvoj problem.
dj.crow
Zaslal: po červenec 13, 2009 7:04 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 13. 07. 2009 Příspěvky: 2 Bydliště: Praha
lakinooo napsal:
No mne sa to stalo, som to rozobral, vysusil, vymenil tu penu co je pod nohamy a od vtedy to nespravilo. Mam taky dojem ze to bolo z rostopeneho snehu, co som nanosil v zime. Ak mas koberce a nie gumu moze to byt aj tvoj problem.

No mě jde spíše o to, že ta díra na ventilaci má průměr asi 150mm na které je sítko s filtrem, ale jelikož je ten tubus snad 5 cm vysoký v odpadním kanálu, čím nastavit, nebo jak, abych zachoval veškerou konstrukční stavbu v tom místě. Něco jako nastavit výšku uříznutím plastové roury, kterou připevnim ke stávající rouře a olepím silikonem, aby nezatýkalo????? Nebo???? Poraďte.............????
martanc
Zaslal: po červenec 13, 2009 9:42 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
no mě příjde že je to vyspádovaný dobře a něaké laborování s trubkou je zbytečné podle mě se tam nikdy nedostane najednou tolik vody aby to přeteklo do větrání teda pokud sou vpořádku odtokové kanálky

Freak
Zaslal: čt červenec 16, 2009 8:15 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 18. 12. 2006 Příspěvky: 233 Bydliště: Benešov u Prahy
martanc napsal:
no mě příjde že je to vyspádovaný dobře a něaké laborování s trubkou je zbytečné podle mě se tam nikdy nedostane najednou tolik vody aby to přeteklo do větrání teda pokud sou vpořádku odtokové kanálky

No skoro bych řek,že nebudeš mít možná ouplně recht Cecilko Wink
Mě se to stane tak jednou za čtvrt roku,ale většinou musím stat třeba do kopce bo nějak nakřivo.Voda mi vyteče u spolujezdce-jako že na nohy.
Takže tak Very Happy
dj. : tohle tady nikdo myslím eště neřešil a nedělal musíš odzkoušet.
Skoro bych řek-myslim že když tam uděláš rantl tak 1 cm navíc než je tam ted tak by mohl být klid,ale můžeš určo dát i víc Very Happy
Nechávám to v tvojí kompetenci Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
martanc
Zaslal: čt červenec 16, 2009 10:17 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
Freak: tak to se my teda ještě nestalo a to v kopci stojím často. No tak vam asi to voda proteče větráním a vyteče tím spodním průduchem na nohy

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: