punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - alu a pneu

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  alu a pneu

Ritchma
Zaslal: čt červenec 13, 2006 8:41 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
Petr napsal:
Sirsi kola vzadu sou proste hezci(tuning) a mezi nama origo Spidl. sou nic moc a taky naky zavodni belouse neni to prave orechove.(inO je vyjimka jeho 16ky belouse tam pasnou).Nejhezci sou na saxu 17ky 205*40*17.

Mě zadní široký kola na předohrabu jako tuning nepříjdou. Kdyžtak styling, protože to ničemu absolutně nepomůže ba naopak to ještě zhorší, takže o nějaký vylepšení (tuningu) nelze hovořit
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
dave_m
Zaslal: čt červenec 13, 2006 10:00 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 05. 2006 Příspěvky: 1299 Bydliště: Olomouc
Ri, tak to mi prijde taky jak hovadina davat na predohrab zadni gumy sirsi. Co vim, tak se na zadni davaji disky bud s mensim ET bo s vetsim limcem, ale rozmer stejne. Jinak bych to nazval tuzingem Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
SkR@Bi
Zaslal: čt červenec 13, 2006 1:40 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 07. 12. 2005 Příspěvky: 933 Bydliště: Nýrsko / Plzeňský Kraj /
myslim si že to tuzing asi nebude...ničim tim předkolce nepomůžu ale prostě to vypadá na širších kolech líp..a myslim si že tim nic nezkazim..př.zrno to měl na saxu taky ve předu 7" a v zadu 8" a myslim si že tomu nikdo tuzing neříkal...když se mrkneš na nějaký německý káry..tak tam máš poustu pol a golfů který to taky tak maj...a už bych to dál neřešil..je to jenom vo tom že to vypadá dobře(pro někoho) a ale předkolce to nepomůže... Wink

FB
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
dyk77
Zaslal: čt červenec 13, 2006 3:56 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
Možná ta prdel pak líp sedí v zatáčkách , tak že by kromě vzhledu alespoň jedno plus ?

Spotřeba CITROEN SAXO
Miki
Zaslal: čt červenec 13, 2006 4:19 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 23. 02. 2005 Příspěvky: 1262 Bydliště: Bratislava
dyk77 napsal:
Možná ta prdel pak líp sedí v zatáčkách , tak že by kromě vzhledu alespoň jedno plus ?

nie , nesedi

Zaslal: čt červenec 13, 2006 5:48 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 15. 01. 2006 Příspěvky: 190 Bydliště: Roudnice n/L
[Tim to se vsem omlouvam myslel sem,ze je to hezci,takze styling ne tuning(boze proc) Idea
Tuzing Question tak otom se snat neda hovorit panove Exclamation Pokavad nemas vydreny lemy atd. tak to nicemu nevadi,ale siroky kola si na auto us nedam Evil or Very Mad
1,4 malo koni,tak to nejede vubec Embarassed
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ritchma
Zaslal: čt červenec 13, 2006 6:26 pm Odpovědět s citátem
SkR@Bi napsal:
myslim si že to tuzing asi nebude...ničim tim předkolce nepomůžu ale prostě to vypadá na širších kolech líp..a myslim si že tim nic nezkazim..př.zrno to měl na saxu taky ve předu 7" a v zadu 8" a myslim si že tomu nikdo tuzing neříkal...když se mrkneš na nějaký německý káry..tak tam máš poustu pol a golfů který to taky tak maj...a už bych to dál neřešil..je to jenom vo tom že to vypadá dobře(pro někoho) a ale předkolce to nepomůže... Wink

Zrno měl ale na celym autě 195/45 14" ne? Ale tak jinak - je to prostě naprostá zbytečnost a mě se to ani nelíbí Wink je vidět kteří z nás upravují pro vzhled a některý aby se svezli. každej co se mu líbí Wink
in0
Zaslal: čt červenec 13, 2006 7:05 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 489 Bydliště: Kutná Hora / Jihlava / Zlín / PRAHA
Ritchma napsal:
... je vidět kteří z nás upravují pro vzhled a některý aby se svezli. každej co se mu líbí Wink

jezis ritchmo to jsou zase perly Rolling Eyes ...ty ses proste zavodnik saxoclubu... ted mi ale vysvetli, proc mi neprodas tvy litaky, kdyz plechace nejsou zadny rozdil a mel bys prachy na dalsi tjuning vykonu pro lepsi svezeni Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dave_m
Zaslal: čt červenec 13, 2006 7:20 pm Odpovědět s citátem
citace:
in0

No, tak to si pockam na Risovu reakci Laughing Urcite ty litaky maji lepsi odvod tepla od brzd Mr. Green

Ritchma
Zaslal: čt červenec 13, 2006 8:42 pm Odpovědět s citátem
in0 napsal:
Ritchma napsal:
... je vidět kteří z nás upravují pro vzhled a některý aby se svezli. každej co se mu líbí Wink

jezis ritchmo to jsou zase perly Rolling Eyes ...ty ses proste zavodnik saxoclubu... ted mi ale vysvetli, proc mi neprodas tvy litaky, kdyz plechace nejsou zadny rozdil a mel bys prachy na dalsi tjuning vykonu pro lepsi svezeni Very Happy

Nevim co to zase meleš,ale beru že seš přepracovanej. Nikde tu nevidim zmínku o tom že by nebyl rozídl mezi plechama a litejma. Moje liťáky byly v šílenym stavu, házeli kdyže se naskytlo tohle tak sem neváhal. Jinak na moje speedliny starý si nech zajít chuť, jednou si je opravim a budu je zase používat
SkR@Bi
Zaslal: so červenec 15, 2006 10:00 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 07. 12. 2005 Příspěvky: 933 Bydliště: Nýrsko / Plzeňský Kraj /
citace:
Zrno měl ale na celym autě 195/45 14" ne? Ale tak jinak - je to prostě naprostá zbytečnost a mě se to ani nelíbí Wink je vidět kteří z nás upravují pro vzhled a některý aby se svezli. každej co se mu líbí Wink

měl tam 13 RSL vzadu 8" a ve předu 7"...mam ty samý ale ve 14"..a dneska mi je mladá škrábla Crying or Very sad Crying or Very sad[/quote]

FB
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
dave_m
Zaslal: ne červenec 16, 2006 5:08 am Odpovědět s citátem
SkR@Bi napsal:
měl tam 13 RSL vzadu 8" a ve předu 7"...mam ty samý ale ve 14"..a dneska mi je mladá škrábla Crying or Very sad Crying or Very sad

No, zensky nemaji vetsinou k autum zadnej vztah a je jim jedno, jestli to nekde skrabnou, vlitnou do diry, atd. Zenske radsi sveho milacka nepujcovat Wink

FajnThomas
Zaslal: ne červenec 16, 2006 12:19 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 13. 03. 2005 Příspěvky: 179 Bydliště: Praha
Mimo téma - tys to půjčil ženský? Strejda to jednou půjčil tetě - a měl 3 auta hned - levé, pravé a střední. A nikdo to nepochopil - ani v servisu - jak to mohlo držet.

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 2
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: