Autor |
Zpráva |
|
Ritchma |
Zaslal: čt červenec 13, 2006 8:41 am |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Petr napsal: Sirsi kola vzadu sou proste hezci(tuning) a mezi nama origo Spidl. sou nic moc a taky naky zavodni belouse neni to prave orechove.(inO je vyjimka jeho 16ky belouse tam pasnou).Nejhezci sou na saxu 17ky 205*40*17.
Mě zadní široký kola na předohrabu jako tuning nepříjdou. Kdyžtak styling, protože to ničemu absolutně nepomůže ba naopak to ještě zhorší, takže o nějaký vylepšení (tuningu) nelze hovořit |
|
|
Návrat nahoru |
|
dave_m |
Zaslal: čt červenec 13, 2006 10:00 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Ri, tak to mi prijde taky jak hovadina davat na predohrab zadni gumy sirsi. Co vim, tak se na zadni davaji disky bud s mensim ET bo s vetsim limcem, ale rozmer stejne. Jinak bych to nazval tuzingem |
_________________ bývalé VTS 16V, 2001, 1/4 mile za 15.85s, max na 2 km 189 km/h, max GPS 201 km/h
|
|
Návrat nahoru |
|
SkR@Bi |
Zaslal: čt červenec 13, 2006 1:40 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
myslim si že to tuzing asi nebude...ničim tim předkolce nepomůžu ale prostě to vypadá na širších kolech líp..a myslim si že tim nic nezkazim..př.zrno to měl na saxu taky ve předu 7" a v zadu 8" a myslim si že tomu nikdo tuzing neříkal...když se mrkneš na nějaký německý káry..tak tam máš poustu pol a golfů který to taky tak maj...a už bych to dál neřešil..je to jenom vo tom že to vypadá dobře(pro někoho) a ale předkolce to nepomůže... |
_________________ ...někdo se zavodníkem narodí...jiný umírá...
My Blue Saxo Project II <- fotogalerie
"Built not Bought" <- thread
FB |
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: čt červenec 13, 2006 3:56 pm |
|
|
|
Možná ta prdel pak líp sedí v zatáčkách , tak že by kromě vzhledu alespoň jedno plus ? |
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: čt červenec 13, 2006 4:19 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
Petr |
Zaslal: čt červenec 13, 2006 5:48 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
[Tim to se vsem omlouvam myslel sem,ze je to hezci,takze styling ne tuning(boze proc)
Tuzing tak otom se snat neda hovorit panove Pokavad nemas vydreny lemy atd. tak to nicemu nevadi,ale siroky kola si na auto us nedam
1,4 malo koni,tak to nejede vubec |
|
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: čt červenec 13, 2006 6:26 pm |
|
|
|
SkR@Bi napsal: myslim si že to tuzing asi nebude...ničim tim předkolce nepomůžu ale prostě to vypadá na širších kolech líp..a myslim si že tim nic nezkazim..př.zrno to měl na saxu taky ve předu 7" a v zadu 8" a myslim si že tomu nikdo tuzing neříkal...když se mrkneš na nějaký německý káry..tak tam máš poustu pol a golfů který to taky tak maj...a už bych to dál neřešil..je to jenom vo tom že to vypadá dobře(pro někoho) a ale předkolce to nepomůže...
Zrno měl ale na celym autě 195/45 14" ne? Ale tak jinak - je to prostě naprostá zbytečnost a mě se to ani nelíbí je vidět kteří z nás upravují pro vzhled a některý aby se svezli. každej co se mu líbí |
|
|
Návrat nahoru |
|
in0 |
Zaslal: čt červenec 13, 2006 7:05 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Ritchma napsal: ... je vidět kteří z nás upravují pro vzhled a některý aby se svezli. každej co se mu líbí
jezis ritchmo to jsou zase perly ...ty ses proste zavodnik saxoclubu... ted mi ale vysvetli, proc mi neprodas tvy litaky, kdyz plechace nejsou zadny rozdil a mel bys prachy na dalsi tjuning vykonu pro lepsi svezeni |
|
|
Návrat nahoru |
|
dave_m |
Zaslal: čt červenec 13, 2006 7:20 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: čt červenec 13, 2006 8:42 pm |
|
|
|
in0 napsal: Ritchma napsal: ... je vidět kteří z nás upravují pro vzhled a některý aby se svezli. každej co se mu líbí
jezis ritchmo to jsou zase perly ...ty ses proste zavodnik saxoclubu... ted mi ale vysvetli, proc mi neprodas tvy litaky, kdyz plechace nejsou zadny rozdil a mel bys prachy na dalsi tjuning vykonu pro lepsi svezeni
Nevim co to zase meleš,ale beru že seš přepracovanej. Nikde tu nevidim zmínku o tom že by nebyl rozídl mezi plechama a litejma. Moje liťáky byly v šílenym stavu, házeli kdyže se naskytlo tohle tak sem neváhal. Jinak na moje speedliny starý si nech zajít chuť, jednou si je opravim a budu je zase používat |
|
|
Návrat nahoru |
|
SkR@Bi |
Zaslal: so červenec 15, 2006 10:00 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
citace: Zrno měl ale na celym autě 195/45 14" ne? Ale tak jinak - je to prostě naprostá zbytečnost a mě se to ani nelíbí je vidět kteří z nás upravují pro vzhled a některý aby se svezli. každej co se mu líbí
měl tam 13 RSL vzadu 8" a ve předu 7"...mam ty samý ale ve 14"..a dneska mi je mladá škrábla [/quote] |
_________________ ...někdo se zavodníkem narodí...jiný umírá...
My Blue Saxo Project II <- fotogalerie
"Built not Bought" <- thread
FB |
|
Návrat nahoru |
|
dave_m |
Zaslal: ne červenec 16, 2006 5:08 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
SkR@Bi napsal: měl tam 13 RSL vzadu 8" a ve předu 7"...mam ty samý ale ve 14"..a dneska mi je mladá škrábla
No, zensky nemaji vetsinou k autum zadnej vztah a je jim jedno, jestli to nekde skrabnou, vlitnou do diry, atd. Zenske radsi sveho milacka nepujcovat |
_________________ bývalé VTS 16V, 2001, 1/4 mile za 15.85s, max na 2 km 189 km/h, max GPS 201 km/h
|
|
Návrat nahoru |
|
FajnThomas |
Zaslal: ne červenec 16, 2006 12:19 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Mimo téma - tys to půjčil ženský? Strejda to jednou půjčil tetě - a měl 3 auta hned - levé, pravé a střední. A nikdo to nepochopil - ani v servisu - jak to mohlo držet. |
_________________ Fajnthomas |
|
Návrat nahoru |
|
|