zlamos caves,
chcel by som sa ta opytat, ako je na tom ten motor. nabehane, rocnik.. a co sa rozumie pod pojmom jeden piest?
ak by to bola zaujimava ponuka, tak sa da vzdy dohodnut..
ja mam akurrat strach z toho, ze ked budu 3 piesty pracovat vo svojich vybehanych drahach, tak ten stvrty, ktory by som pouzil aj s hlavou z mojho saga, si nemusi sadnut. prevlozkovanie je v passe, kedze saxo to ma liate v jednej hnusnej velkej zliatine.
skus info, ja pozistujem tiez a vopred dakujem za ochotu
_________________ ex - Super Saxo 16V
ex - Seat Alhambra TDi
Alfa Romeo 147 JTD
zlamos caves,
chcel by som sa ta opytat, ako je na tom ten motor. nabehane, rocnik.. a co sa rozumie pod pojmom jeden piest?
ak by to bola zaujimava ponuka, tak sa da vzdy dohodnut..
ja mam akurrat strach z toho, ze ked budu 3 piesty pracovat vo svojich vybehanych drahach, tak ten stvrty, ktory by som pouzil aj s hlavou z mojho saga, si nemusi sadnut. prevlozkovanie je v passe, kedze saxo to ma liate v jednej hnusnej velkej zliatine.
skus info, ja pozistujem tiez a vopred dakujem za ochotu
Ahoj,
motor je r.v.98 najeto asi 95 tis. Při koupi měl najeto 88tis a jezdil jsem s ním 4 měsíce. Je rozbitej jeden píst a hlava, ale prý se dá opravit. Písty se prodávají jen v sadě a jsou dost drahy. Kdyžtak mi brnkni pro více info na tel: 732 969 727
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru