punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Trick-Saxo...

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  Trick-Saxo...

dave_m
Zaslal: po červenec 03, 2006 1:03 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 05. 2006 Příspěvky: 1299 Bydliště: Olomouc
dyk77 napsal:
Jestli se můžu zeptat. Jak jsi tam přidělal ten tahokov ? Řekl bych že malejma samořezkama že ? Taky o tom uvažuju, maj teď hezký "tahokovy" v různých barvách a tvarech, např. s dirkami ve tvaru znaku radioaktivity apd.

Ja to pozvohybal kolem a prilepil obyc silikonem. Sroubkama se mi to zda dost drasticky. Akorat uvazuju, ze bych tam dal neco s vetsima okama. Zda se mi to trosku malo propustny.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
dyk77
Zaslal: po červenec 03, 2006 1:26 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
no viděl jsem i takovýhle klasický tahokovy jako máš Ty a maj různé velikosti děr.
Jo tak silikonem jo, asi bych se bál, že se to ustřelí až tam něco vlítně. Kdysi jsem to měl na Olouchu přiděláný maličkejma samořezkama, nevím jaké podmínky bych měl pro umístění samořezek na Saxu, budu to muset vomrknout. Díky

Spotřeba CITROEN SAXO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
SkR@Bi
Zaslal: st červenec 19, 2006 9:00 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 07. 12. 2005 Příspěvky: 933 Bydliště: Nýrsko / Plzeňský Kraj /
kámoš si koupil na mergla nárazník od riegera a na přidělání tahokovu tam byl přibalenej silikon...a drži to jak prase

FB
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Azpek1
Zaslal: st červenec 19, 2006 1:52 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 16. 05. 2006 Příspěvky: 29 Bydliště: Opava
Jestl se můžu zeptat. Jak jsi tam přidělal ten tahokov ? Řekl bych že malejma samořezkama že ? Taky o tom uvažuju

tahokov nejlíp příděláš PUčkem, to je něco jako montážní silikon, je to bez vrtání a drží to jak přibyte. Stačí ti vytvarovat tahokov a z vnitří strany to přilepit peučkem (ale pozor mělo by schnout aspoň 24 hodin aby to držel pořádně) nejlepší je si to nejprve přichitit tavnou pistolý a hned nato dát PEU. je to jednoduché a nic na tom není (PEU stojí kole 150) tak hodně štěstí při montáži Very Happy Very Happy

Zaslal: st červenec 19, 2006 9:02 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
OK díky Wink

Spotřeba CITROEN SAXO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 2
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: