punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - dráty pod sedadly (airbag)

Autor Zpráva

<  Servis  ~  dráty pod sedadly (airbag)

dav
Zaslal: po červenec 24, 2006 6:09 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 12. 03. 2005 Příspěvky: 91
Neustále mi bliká airbaqg. Vždycky pomuchlám spoj drátů pod sedadlem, chvíli je pokoj, pak zase blikají. Chtěl bych je znovu spojit. Teď je mám oblepený nejakou černou lepící páskou? Zkoušel to někdo odpojit a znova spojit?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SliM
Zaslal: po červenec 24, 2006 8:35 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 27. 05. 2005 Příspěvky: 38 Bydliště: Čadca
Mal som podobný problém. Keď som spoj poriadne (hlavne ELEKTRICKY) spojil, nemám s tým problém. Konektor sa odpájať môže (preto je to konetkor - slúži na spájanie a rozpájanie Very Happy , ), len pri práci zo všetkým čo má niečo dočinenia s airbagom sa odporúča (alebo priamo prikazuje ?!) odpojiť niekoľko minút dopredu baterku.
Na mojom 3-dv. sa sedačka niekoľkokrát denne posúva a občas sa ten konektor uvolní - kontrolka začne blbnúť - zatlačím späť a mám pokoj.
dav
Zaslal: po červenec 24, 2006 11:25 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 12. 03. 2005 Příspěvky: 91
Teď mi prosímtě řekni, jestli "spájaním" a "rozpájaním" myslíš pájení neboli letování cínem, anebo pouhé zapojování a rozpojování.
dyk77
Zaslal: po červenec 24, 2006 10:06 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
"Spájanim" a "rozpájanim" myslí normální spojení a rozpojení, respektive sepnutí a rozepnutí. Prepájať znamená přepínat, takže tady se o letování vůbec nejedná. Jen nevím jaký teda výraz používají pro letování resp. cínování , ale hádal bych to na "letovanie" Laughing

Spotřeba CITROEN SAXO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
SliM
Zaslal: út červenec 25, 2006 7:15 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 27. 05. 2005 Příspěvky: 38 Bydliště: Čadca
spájkovať (nedok.)

pomocou spájky robiť nerozoberateľné spoje kovových predmetov: spájkovať súčiastky

Ale ja som spájkovanie skutočne nemyslel, ale keď to zaspájkuješ, tak z relatívne dobre mechanichy rozoberateľného spoja urobíš mechanicky horšie rozoberatelný spoj ale s elektricky lepšími parametrami Laughing

Proste ak tie konektory sú zoxidované tak ich vyčisti až na kov (jemný šmirgeľ, šrobovak ...), ak v sebe dobre nedržia tak aspoň jednu časť jemne "uprav" napr. kliešťami (sltačit, prípadne roztiahnuť - závisí ktorú časť konektoru upravuješ ....), pre pokoj obelpiť izolačkou - žiadna veda, jednoduché postupy - ide proste o to spojiť drôt dokopy
crack111
Zaslal: po květen 26, 2008 10:01 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 01. 12. 2007 Příspěvky: 246 Bydliště: Bratislava
nechcem zakladat dalsiu temu, ked sa to tu uz rozobera ale:

ak som dobre pochopil, ide o kontakty pod prednymi sedadlami. A teraz ta otazka... Viem, ze nemam airbagy, ale spomenute droty su tam, a su rozpojene. Mam to chapat tak, ze kazdy saxik mal predpripravu na airbagy ???

za odpoved vopred dik

crack111
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
skokan
Zaslal: po květen 26, 2008 10:23 am Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 18. 05. 2007 Příspěvky: 3348 Bydliště: Slovensko - NMnV
pravdepodobne ano ...ja mam predny airbag a mam tam aj druhy drot, ktory je prevdepodobne kontakt na bocne airbagy, ktore ja ale nemam.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
Majo
Zaslal: po květen 26, 2008 1:00 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 1331 Bydliště: Bratislava
ja som tiez spajal ked zacal svietit airbag, ale uz ma prestalo bavit sa s tym kazdu chvilu srat, lebo ked som sa pohol na sedadle, zacalo svietit, tak uz som si zvykol a serem na to.. Evil or Very Mad

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
gordon SVK
Zaslal: po květen 26, 2008 5:34 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 12. 04. 2007 Příspěvky: 290 Bydliště: BN SVK
no ja to mam zaspajkovane .a svietim stale Very Happy ale to je otazka naprogramovania jednotky airbagu Very Happy bo mi strelili pyropatrony

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Sonik
Zaslal: st červen 04, 2008 9:54 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 18. 01. 2006 Příspěvky: 101 Bydliště: Zvolen, Slovensko
Mam ten isty problem. Dal som ho do Citroenu. Povedali, ze RJ airbagu. Tak som to mal za 900 sk v Citroene Confused a vydrzalo to tyzden. Tak teraz smatram rukou pod sedackou a zadarmo Very Happy
Majo
Zaslal: čt červen 05, 2008 11:32 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 1331 Bydliště: Bratislava
Mr. Green menici dielov.. Rolling Eyes

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Sauriel
Zaslal: po červen 16, 2008 4:20 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 28. 02. 2008 Příspěvky: 7 Bydliště: Železná Ruda - Špičák
dav napsal:
Neustále mi bliká airbaqg. Vždycky pomuchlám spoj drátů pod sedadlem, chvíli je pokoj, pak zase blikají. Chtěl bych je znovu spojit. Teď je mám oblepený nejakou černou lepící páskou? Zkoušel to někdo odpojit a znova spojit?
Takže asi tak: 1. vypojit baterku, 2. rozpojit konektory (maj takový blbý háčky, ale jde to), 3. prostříkat kontaktolem, 4. párkrát spojit a rozpojit, 5. kupodivu spojit Shocked , 6. zapojit baterku... Už mi to nebliká cca 4 měsíce, tak doufám, že to i funguje.

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: