Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Dálkovej centrál |
martanc |
Zaslal: čt srpen 13, 2009 5:28 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
tomsi91 napsal: kufr ja taky na central? na dálku jo ale na centrál snad ne? já nevim, ale třeba na fokusu ho máme zvlášť u saxa je na centrál jakmile máš odemknuté dveře tak se odemkne i kufr. Klíč používám opravdu jen ke startování jo a ještě k nádrži |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
tomsi91 |
Zaslal: čt srpen 13, 2009 6:48 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
to mi přijde nepraktický, že se otevře s dveřma i kufr. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Bieste |
Zaslal: čt srpen 13, 2009 6:54 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
tomsi91 napsal: to mi přijde nepraktický, že se otevře s dveřma i kufr.
nepraktické? a jak bys třeba řešil situaci, když ti chce někdo něco naložit do kufru a tobě se nechce vylézat a nebo když máš nastartované? ale nevím teda jak to mají ty modely, kterým se to neodemkne současně |
|
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: čt srpen 13, 2009 7:44 pm |
|
|
|
noo, souhlasim s tomsi91 - je to proste nahouby... rad bych mel kufr ovladany extra (musim si to predelat). Neni nic lepsiho, nez mit v kufru naradi za desitky tisic a zastavit na krizovatce a cekat, kdo si co vezme a ja nestihnu ani vylezt z auta...
Na moji 1.1i (petidveraku) mam central, ale kufr je mimo, ten se ovlada rucne, takze je potreba shasnout motor, dojit ke kufru a odemknout ho. |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
tomsi91 |
Zaslal: čt srpen 13, 2009 11:00 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
přesně to jsem myslel, zastavim na křižovatce, nebo kdekoliv a lidi, berte si co chcete |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: pá srpen 14, 2009 12:16 pm |
|
|
|
tomsi91 napsal: přesně to jsem myslel, zastavim na křižovatce, nebo kdekoliv a lidi, berte si co chcete já mam kufr skoro pořád prázdnej takže maj smůlu a když už tam něco potřebuju dát tak sem rád že nepotřebuju klíče. A třeba na starém saxu se my ten zámek na kufru zasekl prostě to klíčem odemknout nešlo takže bez centrálu bych se do kufru ani nedostal |
|
Návrat nahoru |
|
lokoj |
Zaslal: so srpen 22, 2009 2:32 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Teda já jsem ještě neslyšel o situaci že by někdo raboval na křižovatkách kufry aut který čekaji na to až padne zelená . Trošku hysterie ne? |
_________________ Saxo 3 dveřák, ročník 2000
Aktuální hokejové zpravodajství Rytíři Kladno. |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: so srpen 22, 2009 6:11 pm |
|
|
|
lokoj napsal: Teda já jsem ještě neslyšel o situaci že by někdo raboval na křižovatkách kufry aut který čekaji na to až padne zelená . Trošku hysterie ne? jen trošku |
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: ne srpen 23, 2009 10:08 am |
|
|
|
lokoj napsal: Teda já jsem ještě neslyšel o situaci že by někdo raboval na křižovatkách kufry aut který čekaji na to až padne zelená . Trošku hysterie ne?
To zes to ty neslysel prece neznamena, ze se nedeje a nebo se to nemuze stat... Bezne se takto krade treba v Madarsku a v Praze zas typci na krizovatkach brali veci ze zadnich sedadel Proc se asi novejsi auta pri jizde automaticky zamykaji? |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
lokoj |
Zaslal: ne srpen 23, 2009 11:05 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Já tady nechtěl rozjet flame war . Jen mi to přijde divoký. Stát se to jistě může, ale v tom případě by sis měl přilepit puklice na kola, prut od antény, SPZ. Pokud má někdo takové divoké představy měl by se v tom autě zamknout a neotvírat okna. |
_________________ Saxo 3 dveřák, ročník 2000
Aktuální hokejové zpravodajství Rytíři Kladno. |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: ne srpen 23, 2009 12:55 pm |
|
|
|
uf sem si odech konečně vim proč nemám vzádu dveře asi je to speciální edice do Prahy |
|
Návrat nahoru |
|
Rubiash |
Zaslal: po leden 02, 2012 5:41 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
a nestalo se nekomu že ŘJ centrálu nešla vyndat..? za boha jí navyndám tak sem si vytáh jen ten konektor ale naopak ho tam zas nemužu naprat zpátky.. vadí mi tam ten výdech od topení... |
_________________ ex - Saxána 1.4 VTS MKI |
|
Návrat nahoru |
|
|