No ja som sa pytal len preto, lebo mam jedneho prudko indeligentneho kamarata, ktory namazal tie valceky na ktorych sa hybe strmen obycajnou vazelinou a sa mu to kusok upieklo. Origo tam tusim ide silikonova.
Chalani ne blbnite - žiadnu vazelínu tam nedávajte. Zapráši sa a potom ostanú brzdy visieť.
Brzdovú kvapalinu aspoň 1* ročne trocha odpustiť z brzdového valca a doplniť novou. Ak to nerobíte valčeky sa zasekávajú.
Čo sa týka platničiek , treba ich trocha ošúchať od farby, keď ich zasuniete do prasaťa musia byť volné. Ľahko sa musia pohybovať Hlavne nové keď sú od farby z fabriky tak sa zaseknú a neposunú a je problém. Hlavne poľské šmejdy sú o pár mikrónov väčšie a preto ne behajú v vodiacej lište - hrane hladko.
_________________ SAXO 1,5 D r.v. 2002 na tachometry 400 tis. km
martinus
No tak dneska sem to zavez do garaze:-) Snad se na to tata brzo podiva pry bych to mel do konce tydne mit Tak snad jo,On totiz vecne nema cas
jinak to odpusteni brzdove kapaliny se mi zda jako dobry napad urcite to pak zkusim
_________________ Saxo 1.1, 44KW, červená, zatím bez větších úprav
čím dřív zemřeš,tím dýl budeš mrtvý...
http://casari.rajce.idnes.cz/
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru