punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Dálkovej centrál

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Dálkovej centrál

Ritchma
Zaslal: st červen 22, 2005 6:23 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
Tak uklízim a našel sem zase DO od centrálu. Dostal sem ho od majitele kterej říkal že to k tomu dostal když se to dovezlo, ale že to nefunguje, že se v tom nehrabal že to nepotřebuje a narovinu řek že to nejspíš nefugnuje. Pro jistotu sem zkusil naivně nový baterky což samozřejmě nepomohlo. Mam to řešit nebo radši přemýšlet o novym centrálu?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
dav
Zaslal: čt červen 23, 2005 6:44 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 12. 03. 2005 Příspěvky: 91
řasto se stává, že se přeruší kontakt. Chce to mikropájku, aby to celý neshořelo. Já už to jednou řešil. V opravně elektro jsem za to dal 20 kč.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Janda
Zaslal: čt červen 23, 2005 10:15 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 08. 06. 2005 Příspěvky: 62 Bydliště: Praha
Zdar lidi,
mam takovej přiblblej dotaz...Byl dálkáč standartně montovanej do každýho Saxa??Nebo je to nadstandart??
V tý originál příručce, co dávaj k novejm kárám je to totiž popisovaný jako že to má každý auto, tak nevim, jestli je to blbost, nebo někdo předemnou stratil ovladač....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
nik
Zaslal: pá červen 24, 2005 6:32 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 217 Bydliště: Prostějov
Standartně montovaný určitě není.Já ho např.neměl.Nikdo ovladač nestratil,měl jsem centrál jen na klíček a na dálku jsem si to nechal dodělat.Cena cca 2300kč.

Zaslal: pá červen 24, 2005 11:12 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
Kontakt a kde je přerušenej? Já se v tom vůbec nevyznám
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Janda
Zaslal: pá červen 24, 2005 2:26 pm Odpovědět s citátem
nik napsal:
Standartně montovaný určitě není.Já ho např.neměl.Nikdo ovladač nestratil,měl jsem centrál jen na klíček a na dálku jsem si to nechal dodělat.Cena cca 2300kč.

A kde že se to třeba nechá udělat???
Nebaví mě pořád strkat klíček do zámku Very Happy
Dík
nik
Zaslal: pá červen 24, 2005 9:13 pm Odpovědět s citátem
Čus Jando.Tak tenhle problém mě také moc nebavil.Strkat klíče do zámku.Pokud tam máš centrál jak jsem měl já to znamená rídící jednotku centralu a krokové motorky ve dveřích tak ten zbytek je pohodička a zafinancování taky.Měl by to bez problémů zvládnout každý šikovnější autoelekrikář.Já jsem to montil s kamarádem a dařilo se nám,ale bez něj bych se do toho nepouštěl,má v tomhle směru větší zkušenosti než já.Takže peníze za práci minimální.Jinak jsem se na to i informoval a v jakékoli renomované autoelektro dílně to zvladnou cca 2500-3200kč samozřejmě materiál i práce.

Zaslal: so červen 25, 2005 7:49 am Odpovědět s citátem
Dík
trabi
Zaslal: so červen 25, 2005 12:20 pm Odpovědět s citátem
Anonymní
No já bych to takhle neviděl. Dá se to zvládnout i levněji. Stačí pořídit dálku třeba od Jablotronu CL-301SL za 1500Kč. Vždyť připojení dvou drátu k jednotce centrálu je jednoduché. Signal lock a unlock.
Janda
Zaslal: so červen 25, 2005 1:27 pm Odpovědět s citátem
trabi napsal:
No já bych to takhle neviděl. Dá se to zvládnout i levněji. Stačí pořídit dálku třeba od Jablotronu CL-301SL za 1500Kč. Vždyť připojení dvou drátu k jednotce centrálu je jednoduché. Signal lock a unlock.

No víš, já se v tom zas tak dobře nevyznam. Jsem sice elektrikář, ale nikdy jsem to nedělal ani sem to neviděl rozebraný ani nic jinýho Crying or Very sad
okey
Zaslal: so červen 25, 2005 5:15 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 07. 04. 2005 Příspěvky: 73 Bydliště: Ostrava
Vlastnim Saxo 1.1 96, s centralem a jak tady o tom mluvite tak jsem zacal uvazovat nad dalkovym ovladanim - mate nekdo zkusenosti s tim od jablotronu? Jak slozite je to namontovat? Ma nekdo nejake pdf s elektronikou v citronu abych vedel kam mam ty kable zapichnout? Diky
OKey

Zaslal: so červen 25, 2005 5:15 pm Odpovědět s citátem
trabi napsal:

Já to tak teda vidím.Pokud máš "komplet" sadu od Jablotronu trošku lepší kterou jsem kupoval třeba zrovna já a nekupoval jsem jí nějak draho tak mě přišla na 2100kč.Pokud ji seženeš někde za takovou cenu jak píše (trabi) tak to bude opravdu dobrej kup.Štastnou ruku a uspěšnou montáž.Čus Nik Wink Very Happy

Zaslal: po červen 27, 2005 5:58 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 20. 05. 2005 Příspěvky: 242 Bydliště: Praha
Montoval jsem do SAXA alarm a chytal jsem se + a kostry od zapalovače. Teď montuju centrál z BXka, které jsem chudinku nechal ve čtvrtek ekologicky sešrotovat. Důvodem byly vysoké náklady na údržbu a ježdění. Sad Nevím kde je v SAXU jednotka centrálu, ale tuším, že bude stajná jako u BX . U BXka má jednotka osm pinů na PIN1 je + PIN2 kostra PIN6 unlock PIN8 lock. Na tyhle 2 piny 6a8 připojím vývody z alarmu. Je to jednoduché, elektrikář nejsem, ale většina jednotek centrálu už má přípravu na dálku. To znamená připojit dva kábliky z přijímače dálky k jednotce centrálu dále + a kostru přijímače dálky třeba k zapalovači. Přijímač se dá třeba přilepit oboustranou páskou nad kastlík. Jedíná věc je , že musíš mít Multimetr a možnost si to někde připájet. Stačí minimální zručnost. Wink

Zaslal: po červen 27, 2005 6:10 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 20. 05. 2005 Příspěvky: 242 Bydliště: Praha
Jo jo omlouvám se , koukal jsem na schema toho dálkového ovládání CL-301SL . A je to asi tak složité jako namontovat alarm. Na blikačky se chytneš na tlačítku výstražnyých blinkrů a na zapalování klíček ACC se napíchneš na konektoru rádia. Kdyby ste chtěli vědět barvy kabelů. Můžu to omrknot a třeba i nafotit.

Zaslal: po červen 27, 2005 10:25 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 07. 04. 2005 Příspěvky: 73 Bydliště: Ostrava
Hele lidi, a kdyz to otevru klickem a sepne central - neznamena to nahodou ze ten signal Unlock jde rovnou ze dveri? Takze staci najit spravny kabel vedouci ze dveri a nemusim resit zadnou jednotku?

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 5
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Přejdi na: