punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Powerflex

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Powerflex

willy04
Zaslal: ne září 06, 2009 9:42 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 15. 01. 2006 Příspěvky: 56 Bydliště: Vysoké Mýto
zdar chlapi potreboval bych malou radu.poridil sem si silenbloky powerflex na motoru a stabilizatoru sem je v pohode vymenil ale z ramene nemuzu ten starej dostat.musim sundat rameno a vylisovat ho nebo existuje jeste jina moznost?diky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
lakinooo
Zaslal: ne září 06, 2009 11:36 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 15. 07. 2008 Příspěvky: 1808 Bydliště: Vrútky
Namozrejme ze ho musis dat dolu, ako inak by si to chcel robit?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
P.E.T.R
Zaslal: ne září 06, 2009 7:31 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 04. 05. 2009 Příspěvky: 1632 Bydliště: Klatovy
musíš ho vyndat a buď vzít někam na lis vylisovat nebo to vem ve svěráku, já to taky tak dělal, chce to 2 správný průměry trubek a nejdřív vyrveš ten prostředek s gumou a pak buď vylisovat to zbylý pouzdro nebo když to nepude, tak vymlátit palicí Very Happy

2003 Mercedes-Benz Vito II 115CDi

Český pravopis je freeware, ale v žádném případě není open source! Používej dle libosti, ale nemodifikuj ho!
lazik
Zaslal: ne září 06, 2009 7:51 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 05. 2009 Příspěvky: 689 Bydliště: Ostrava/Brno
Tak zrovna dneska jsem ho vyndával a je na to perfektní fígl co jsem okoukal z jedněch anglických stránek, ale odkaz mám bohužel na jiném kompu..

Stačí ten silentblok nahřát plynovým hořákem, ta guma v něm začne hořet a nechat ji pár minut vypálit.. dělá to trochu bordel jak ta guma kape ven, tak je potřeba s tím počítat. Potom se dá prostředek toho silentbloku vyklepnout lehce, protože ho tam vlastně nic nedrží.. Twisted Evil

V rameni ale ještě zůstane taková kovová objímka a ta se musí taky dostat ven. Nejlepší je ji rozříznout pilkou na železo, ale je potřeba dávat bacha aby jsi neřezal moc a nezařízl až do ramene.. ale jde to docela dobře poznat..

Já jsem ji ani nerozřízl úplně, ale jenom nařízl, pak jsem rozřízl ten lem co má z jedné strany a potom ji různě deformoval mlácením přes šroubovák a ona praskala v tom naříznutém místě Wink Až byla dost zdeformovaná, dala se v pohodě vyklepat ven Cool

Dělal jsem u toho i fotky, takže je sem za chvíli šoupnu..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
lazik
Zaslal: ne září 06, 2009 8:16 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 05. 2009 Příspěvky: 689 Bydliště: Ostrava/Brno
Tak tady je odkaz na moje album na facebooku s návodem (doufám že mně nebude za to nikdo kamenovat Wink )

U fotek je i docela podrobný popis. Za půl hodinky je silnentblok venku a potřebuje k tomu člověk jenom kladívko, šroubovák-dlátko, svěrák, pilku na železo a trochu ohně Laughing
http://www.facebook.com/album.php?aid=2017374&id=1266739700&l=29b67ba1fc
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
butthead
Zaslal: ne srpen 29, 2010 4:11 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 10. 2006 Příspěvky: 389 Bydliště: Slovakia, Prešov (východ)
ako sa po namontovani prejavil konkretne tento silentblok? odporucili by ste ho? dik

Zaslal: ne srpen 29, 2010 5:38 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 17. 02. 2009 Příspěvky: 1107 Bydliště: Zilina
je to bomba. ako bolo pisane, jedna z najlepsich veci na saxo Wink

butthead
Zaslal: ne srpen 29, 2010 5:41 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 10. 2006 Příspěvky: 389 Bydliště: Slovakia, Prešov (východ)
verim ale ako sa to prejavi? nie je to az velmi tvrde? nebucha to? aky je rozdiel oproti serii? dik

Zaslal: ne srpen 29, 2010 5:54 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 17. 02. 2009 Příspěvky: 1107 Bydliště: Zilina
hlavne lepsia odozva za plynom. nie ja tam po stlaceny pauza ale aj pocitovo citit, ze to ide hned. pri podradzovani motor nehadze dopredu, dozadu, drzi.
a u mna som aj citil, ze s tym ked som podradil alebo pridal plyn, tak sa paka ani nepohla. na normalnom som citil pohyb Wink

v kabine to trosku viac trasie, ale iba malinko uplne, akurat volant ma tendenciu vibrovat na volnobehu. ale tiez nic zla. praveze tak lepsi pocit som mal Very Happy

kropaczech
Zaslal: čt září 02, 2010 2:41 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 17. 05. 2008 Příspěvky: 158 Bydliště: Úvaly u Prahy
ahoj, taky me tohle ted ceka vyresit ... mam ale dotaz. Cepy na rameni lze vymenit vsechny tri nebo nektery z nich nelze vymenit a musi se kupovat cele rameno? Mam totiz zamotanou hlavu, jeden rozumbrada na STK mi rekl ze vymenit nelze, tady zas vidim ze to nejspis menite prakticky na koleni, tak nevim...
diky za radu

p.s. ten samy clovek mi rikal vloni ze to co mi tam klepe jsou tycky stabilizatoru, kdyz sem to rekl v dilne znamymu tak mi rekl ze tam zadne nemam, takze ho beru s rezervou Smile

Zaslal: čt září 02, 2010 4:15 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 04. 05. 2009 Příspěvky: 1632 Bydliště: Klatovy
v ramenu je jenom 1 čep a ten se nechá vyměnit, akorát je třeba to dát někomu na lis, ve svěráku to neuděláš
pak sou tam ještě 2 silentbloky, ale těm nejspíš nic nebude

2003 Mercedes-Benz Vito II 115CDi

Český pravopis je freeware, ale v žádném případě není open source! Používej dle libosti, ale nemodifikuj ho!

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: