punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Vymena ABG spolujazdca za kastlik/odkladaci priestor

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Vymena ABG spolujazdca za kastlik/odkladaci priestor

mishenko
Zaslal: ne červenec 30, 2006 2:38 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 28. 06. 2005 Příspěvky: 358 Bydliště: Piestany, Slovensko
Caute,
neviete, ci je mozne namiesto ABG na mieste spolujazdca supnut kastlik, ktory maju Saxa bez ABG ? Nie som si isty, ci Citroen robil dva druhy paluboviek, alebo to mal dako inak vyriesene.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Crack
Zaslal: ne červenec 30, 2006 8:49 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 01. 2006 Příspěvky: 847 Bydliště: Miletín
Tuším že citroen dál snad dokonce 3druhy palubek do saxa,ale když chceš místo airbagu odkládací kastlí tak musíš přehodit celou palubku díl za díl,ale není to krok zpět?

Zaslal: ne červenec 30, 2006 9:56 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 28. 06. 2005 Příspěvky: 358 Bydliště: Piestany, Slovensko
Nie, nie je, o tom by som nepolemizoval.
Ma s tym dakto aj prakticke skusenosti, rozoberal to dakto ?
medved
Zaslal: po červenec 31, 2006 2:23 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 15. 03. 2005 Příspěvky: 46 Bydliště: Chomutov
Já jsem to dělal a toto téma jsme rozebírali i na posledním srazu v Pávově takže můžu podrobně poreferovat. Předpokládám že důvodem této úpravy je jako u mě vystřelený airbag a neuměle ucpaný otvor po něm.
Dobrá zpráva je že výlisek palubovky je stejný pro kastlík i pro airbag, do otvoru po airbagu můžeš jednoduše kastlík namontovat. Co k tomu potřebuješ:
- dvířka kastlíku, shání se velice špatně, já jsem je koupil za čtyři stovky na vrakáči na Kladně
- samotný kastlík co zamontuješ do palubovky, ten se mi zatím sehnat nepodařilo
- navíc musíš vyměnit i vzduchovod od radiátoru k pravému průduchu v palubovce, ten původní pro palubovku s airbagem překáží a kastlík tam nedáš.
Já mám zatím namontovaná pouze dvířka, pokud budeš chtít můžu poslat fotky. Je to myslím ideální řešení jak se zbavit díry po vystřeleném ABG, navíc získáš další odkládací prostor a určitě je to levnější než kupovat nový airbag.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Max
Zaslal: po červenec 31, 2006 2:29 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 22. 05. 2005 Příspěvky: 339 Bydliště: Frýdek-Místek
O tomhle jsem taky uvažoval. Taky mám vystřelený airbag. Dvířka už mám namontované. A podle toho, co píšeš, už ani kastlík shánět nebudu. Nechce se mi nic předělávat. Sad
mishenko
Zaslal: po červenec 31, 2006 2:32 pm Odpovědět s citátem
medved napsal:
Já jsem to dělal a toto téma jsme rozebírali i na posledním srazu v Pávově takže můžu podrobně poreferovat. Předpokládám že důvodem této úpravy je jako u mě vystřelený airbag a neuměle ucpaný otvor po něm.
Dobrá zpráva je že výlisek palubovky je stejný pro kastlík i pro airbag, do otvoru po airbagu můžeš jednoduše kastlík namontovat. Co k tomu potřebuješ:
- dvířka kastlíku, shání se velice špatně, já jsem je koupil za čtyři stovky na vrakáči na Kladně
- samotný kastlík co zamontuješ do palubovky, ten se mi zatím sehnat nepodařilo
- navíc musíš vyměnit i vzduchovod od radiátoru k pravému průduchu v palubovce, ten původní pro palubovku s airbagem překáží a kastlík tam nedáš.
Já mám zatím namontovaná pouze dvířka, pokud budeš chtít můžu poslat fotky. Je to myslím ideální řešení jak se zbavit díry po vystřeleném ABG, navíc získáš další odkládací prostor a určitě je to levnější než kupovat nový airbag.

Presne tak, dik za info, uvidime, co sa podari.
Ja tam mam zaslepku, vobec mi to nevadi, ale kastlik by sa obcas hodil, ak by to nebolo moc zlozite ... Smile

Naposledy upravil mishenko dne po červenec 31, 2006 5:31 pm, celkově upraveno 1 krát
medved
Zaslal: po červenec 31, 2006 2:37 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 15. 03. 2005 Příspěvky: 46 Bydliště: Chomutov
Jenom pro upřesnění já mám palubovku s malým kastlíkem otevíraným shora, pokud by byl nahoře na palubovce jen odkládací prostor tak by se možná vzduchovod ani měnit nemusel, tohle ale nevím jistě.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: