minulý víkend jsem sundal pravé přední rameno - oba silentbloky byly hotové už od pohledu a čep podle mechanika taky - já jsem v něm sice vůli nepoznal, ale věřil jsem mu Silentbloky jsem sundal sám a čep mi nechal tatík vytlačit u známého na lisu, páč na něj domácí násilí nezabíralo
A teď bych potřeboval poradit jaké nové díly tam koupit.. budu kupovat asi v auto kelly, protože to mám kousek a mají otevřeno i o víkendu, takže jsem vybral tyhle..
Přední silentblok je mi celkem jedno jaký, protože příští rok bych asi dal powerflex, takže to mi asi bude stačit ten nejlevnější za 170,-
No a ten zadní silentblok tak ten nevím vůbec jaký
FB 11777 má napsáno pro vozidla bez sportovního podvozku.. ale nevím přesně co si pod tím představit
FB 21934 sice nic o sportovním podvozku napsáno nemá, ale to že je 2x dražší ještě nemusí znamenat, že je v něčem jiný Tenhle je mimochodem na rall.cz skoro o polovičku levnější.. zato je tam ještě FB 21934 B, který je o cca 50kč dražší, ale nevím v čem je jiný..
Má někdo nějaké doporučení, nebo nějakou radu jak se v tomhle vyznat
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru