Autor |
Zpráva |
< Servis ~ EGR ventil na 1.6 16V |
Sonik |
Zaslal: st prosinec 26, 2007 10:25 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
som si myslel no nic na jar sa do toho pustim bo teraz sa mi nechce |
|
|
Návrat nahoru |
|
Crack |
Zaslal: st prosinec 26, 2007 11:35 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
MrChodnyCZ napsal: no prave. Makat by to melo bez problemu, pokud radne ucpes diry. Ty famy o 130+ps motorech jsem cetl nejenom tu. Ten ventil v podstate dela to, ze cast vyfukovych plynu posle zpet do motoru, misto pryc vyfukem. Mozna to bude mit ve finale vliv na emise, ale to ti muze byt jedno, pokud mas pryc kat to každopádně bude mít větší emise,jelikož ten ventil tam je kvůli snížení emisí zkus někde pohledat rozdíl mezi saxem do roku 00 a nad jakej tam je rozdíl v CO2/km Jinak já mám taky motor co má držák na hlavě na ventil a ventil tam není,na jaře pojedu na brzdu až budu vědět kam...ale řek bych že tam bude ještě něco ne jen že se ucpe díra,možná bude i jinak naprogramovaná jednotka a tak |
_________________ Citroen Saxo VTS 16V ... 1/4 míle za 15,220 http://www.saxoclub.net/index.php?ind=gallery&op=section_view&idev=117&order=&st=0 |
|
Návrat nahoru |
|
Lentilka |
Zaslal: út září 08, 2009 1:21 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
už to někdo zkoušel sundat? |
_________________ Peugeot 106 S16 |
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: út září 08, 2009 1:24 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
zkouseli, moc se neosvedcilo, zvlast pri studenem motoru... viz. tady
vtsko napsal: Takze.....oficialne info vam prinasam:
a to,ze potvrdzujem teoriu sandmana a chodneho ohladne EGR ventilu...takze nieje to ako sme vsetci povodne mysleli,na vracanie vyfukovych plynov do sania(co mi bolo cudne hned od zaciatku)a nielen mne,ale kompresor tlaci vzduch za studena do vyfuku a tym okyslicuje lambdu..cize ma to dopad na spravny chod motora za studena
bez EGR auto za studena(2-3min.) neslo ako malo,dusilo sa,skubalo pocas jazdy...kto to chce mat v poriadku,tak si ho nechajte,alebo nahodte spät
Dalsia zahada vyriesena |
Naposledy upravil MrChodnyCZ dne po září 14, 2009 4:36 pm, celkově upraveno 1 krát _________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
Sandman |
Zaslal: út září 08, 2009 1:34 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
ja som ho dal dopryc,za studena par minut po starte to tak posklbuje ked mal len tak lahko stlaceny plyn,akonahle sa kus zohreje,potom je OK |
_________________ Silver 16V - "Holobyt"
Just remember Torque is what you feel and HP is not always the best to have. |
|
Návrat nahoru |
|
Lentilka |
Zaslal: st září 09, 2009 10:17 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
tak to ho tam zatím nechám... díky |
_________________ Peugeot 106 S16 |
|
Návrat nahoru |
|
Sandman |
Zaslal: po září 14, 2009 9:35 am |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: po září 14, 2009 10:12 am |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
|
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
|