punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Sklouzlá manžeta na poloose

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Sklouzlá manžeta na poloose

lazik
Zaslal: st září 16, 2009 2:35 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 05. 2009 Příspěvky: 689 Bydliště: Ostrava/Brno
O víkendu jsem sundával druhé předí rameno a tak trochu jsem si nasral do bot..
Nejdřív jsem totiž vyndal šrouby se silentbloků a pak začal páčit čep z náboje.. jak jsem zabral páčidlem, tak se mi to celé posunulo o kousek ven a posunula se manžeta na poloose od převodovky a vytekla troška oleje (odhadem tak půl deci) Mad
Vrátil jsem pak zpátky šroub do předního silentbloku a pak vypáčil čep a sundal rameno..

Ale teď nevím co s tou manžetou a jestli jsem třeba náhodou i nevyndal poloosu z převodovky Confused

Můžete někdo poradit?

dmsk
Zaslal: st září 16, 2009 5:38 pm Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 07. 09. 2009 Příspěvky: 23 Bydliště: Kosicky kraj
Aka manzeta sa posunula? Manzeta tam je hadam na vnutornom klbe, nie na tesnenie oleja z prevodovky, to by malo byt guferom Smile...
Ak ti okolo vnutorneho klbu vytiekol olej, tak si poloos povytiahol, ale ked si ju zasa dotlacil naspat tak by to malo byt v poriadku...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lakinooo
Zaslal: st září 16, 2009 6:12 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 15. 07. 2008 Příspěvky: 1808 Bydliště: Vrútky
Ak ti netecie olej z prevodovky ( a nejaky tam skutocne mas) mak ms poloos n 1000000 percent na dobrom mieste.
lazik
Zaslal: st září 16, 2009 7:03 pm Odpovědět s citátem
Tak to jste mne docela uklidnili Smile
Mi to doslo hnedka jak se to pohlo, takze jsem prestal pacit a zatlacil to zpatky.. Zkousel jsem pak tocit kolem a druhe kolo se tocilo do protismeru, takze poloosy zabiraly. Mel jsem ale strach abych tim neco nepo Wink

Manzetu myslim takovou tu s tou jakoby plechovkou - tak ta plechovka se posunula kousek od prevodovky.. Staci ji rukou dotlacit zpatky? Teda jestli to pujde.. Nebo se tam ma nejak zajistit nebo neco?

pale123
Zaslal: so září 19, 2009 2:29 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 13. 07. 2008 Příspěvky: 61 Bydliště: Trnava SVK
lazik napsal:
Tak to jste mne docela uklidnili Smile
Mi to doslo hnedka jak se to pohlo, takze jsem prestal pacit a zatlacil to zpatky.. Zkousel jsem pak tocit kolem a druhe kolo se tocilo do protismeru, takze poloosy zabiraly. Mel jsem ale strach abych tim neco nepo Wink

Manzetu myslim takovou tu s tou jakoby plechovkou - tak ta plechovka se posunula kousek od prevodovky.. Staci ji rukou dotlacit zpatky? Teda jestli to pujde.. Nebo se tam ma nejak zajistit nebo neco?

bud v klude.. mne sa cca pred 2 mesiacmi stalo nieco podobne ked som menil cap na ramene.. ale mne vytiekol cely olej.. .. poloos bola v pohode sama skocila naspat, ale manzetu som radsej vymenil.... jeden kus 10€.. to bola nejaka spevnena..
lazik
Zaslal: so září 19, 2009 9:51 pm Odpovědět s citátem
No ja tam mam tu manzetu vymenenou asi pred 2ma mesicema Smile ale delal mi to mechanik, pac jsem si na to sam netrouf, takze tedka nevim co s ni Wink Takze nejaka ta rada by bodla..

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: