Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Sklouzlá manžeta na poloose |
lazik |
Zaslal: st září 16, 2009 2:35 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
O víkendu jsem sundával druhé předí rameno a tak trochu jsem si nasral do bot..
Nejdřív jsem totiž vyndal šrouby se silentbloků a pak začal páčit čep z náboje.. jak jsem zabral páčidlem, tak se mi to celé posunulo o kousek ven a posunula se manžeta na poloose od převodovky a vytekla troška oleje (odhadem tak půl deci)
Vrátil jsem pak zpátky šroub do předního silentbloku a pak vypáčil čep a sundal rameno..
Ale teď nevím co s tou manžetou a jestli jsem třeba náhodou i nevyndal poloosu z převodovky
Můžete někdo poradit? |
_________________ VTS 1.6i 16v rv 98
http://lazarracing.webnode.cz |
|
Návrat nahoru |
|
dmsk |
Zaslal: st září 16, 2009 5:38 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Aka manzeta sa posunula? Manzeta tam je hadam na vnutornom klbe, nie na tesnenie oleja z prevodovky, to by malo byt guferom ...
Ak ti okolo vnutorneho klbu vytiekol olej, tak si poloos povytiahol, ale ked si ju zasa dotlacil naspat tak by to malo byt v poriadku... |
|
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: st září 16, 2009 6:12 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Ak ti netecie olej z prevodovky ( a nejaky tam skutocne mas) mak ms poloos n 1000000 percent na dobrom mieste. |
|
|
Návrat nahoru |
|
lazik |
Zaslal: st září 16, 2009 7:03 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Tak to jste mne docela uklidnili
Mi to doslo hnedka jak se to pohlo, takze jsem prestal pacit a zatlacil to zpatky.. Zkousel jsem pak tocit kolem a druhe kolo se tocilo do protismeru, takze poloosy zabiraly. Mel jsem ale strach abych tim neco nepo
Manzetu myslim takovou tu s tou jakoby plechovkou - tak ta plechovka se posunula kousek od prevodovky.. Staci ji rukou dotlacit zpatky? Teda jestli to pujde.. Nebo se tam ma nejak zajistit nebo neco? |
|
Návrat nahoru |
|
pale123 |
Zaslal: so září 19, 2009 2:29 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
lazik napsal: Tak to jste mne docela uklidnili
Mi to doslo hnedka jak se to pohlo, takze jsem prestal pacit a zatlacil to zpatky.. Zkousel jsem pak tocit kolem a druhe kolo se tocilo do protismeru, takze poloosy zabiraly. Mel jsem ale strach abych tim neco nepo
Manzetu myslim takovou tu s tou jakoby plechovkou - tak ta plechovka se posunula kousek od prevodovky.. Staci ji rukou dotlacit zpatky? Teda jestli to pujde.. Nebo se tam ma nejak zajistit nebo neco?
bud v klude.. mne sa cca pred 2 mesiacmi stalo nieco podobne ked som menil cap na ramene.. ale mne vytiekol cely olej.. .. poloos bola v pohode sama skocila naspat, ale manzetu som radsej vymenil.... jeden kus 10€.. to bola nejaka spevnena.. |
|
|
Návrat nahoru |
|
lazik |
Zaslal: so září 19, 2009 9:51 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
No ja tam mam tu manzetu vymenenou asi pred 2ma mesicema ale delal mi to mechanik, pac jsem si na to sam netrouf, takze tedka nevim co s ni Takze nejaka ta rada by bodla.. |
|
Návrat nahoru |
|
|