Schanim jeden kus AE,nelepe cerne barvy....ale neni podminkou...mel jsem se na aute 3 dny a hned me tuknul nakej idiot a svetlo total rozbity a nebo prodam pravy cerny,cena 2000.....
Naposledy upravil zeli dne čt září 17, 2009 9:19 pm, celkově upraveno 1 krát _________________ saxo 1.4 VTS,modrá metla,sportovní podvozek,angel eyes+xenony,muzika,ALU 15",sportovní volant
Schanim jeden kus AE,nelepe cerne barvy....ale neni podminkou...mel jsem se na aute 3 dny a hned me tuknul nakej idiot a svetlo total rozbity a nebo prodam pravy cerny,cena 2200.....
Tyjo, ted nevim, jestlijsem ti psal na icq jak jem prisel z diskoteky ) ja sel hned do prace a porad vni sem jo divej..myslim ze mas vic stesti nez rozumu mam levyyy a uplnou funglovku....pac ted na saxo jsem nechal levy puvodni a pravy dal novy a to novy levy jsem si nechal do zasoby ))) Tak ja myslim, ze se domluvime pak ti jeste napisu na icq...cus bus
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru