punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - K:jeden kus Angel eyes na mk2,ridicova strana

Autor Zpráva

<  Nákup/Prodej  ~  K:jeden kus Angel eyes na mk2,ridicova strana

zeli
Zaslal: st září 16, 2009 9:31 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 13. 10. 2008 Příspěvky: 136 Bydliště: Sýkořice,okr. Rakovník
Schanim jeden kus AE,nelepe cerne barvy....ale neni podminkou...mel jsem se na aute 3 dny a hned me tuknul nakej idiot a svetlo total rozbity Sad Sad Sad a nebo prodam pravy cerny,cena 2000.....

Naposledy upravil zeli dne čt září 17, 2009 9:19 pm, celkově upraveno 1 krát

Zaslal: čt září 17, 2009 4:53 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 17. 01. 2008 Příspěvky: 363 Bydliště: Domaželice, Okr. Přerov
zeli napsal:
Schanim jeden kus AE,nelepe cerne barvy....ale neni podminkou...mel jsem se na aute 3 dny a hned me tuknul nakej idiot a svetlo total rozbity Sad Sad Sad a nebo prodam pravy cerny,cena 2200.....

Tyjo, ted nevim, jestlijsem ti psal na icq jak jem prisel z diskoteky Smile) ja sel hned do prace a porad vni sem Very Happy Very Happy jo divej..myslim ze mas vic stesti nez rozumu Very Happy mam levyyy a uplnou funglovku....pac ted na saxo jsem nechal levy puvodni a pravy dal novy a to novy levy jsem si nechal do zasoby Smile))) Tak ja myslim, ze se domluvime Wink pak ti jeste napisu na icq...cus bus Smile

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
zeli
Zaslal: čt září 17, 2009 5:09 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 13. 10. 2008 Příspěvky: 136 Bydliště: Sýkořice,okr. Rakovník
ahoj ahoj...nene,nepsal si mi:-) tak se dneska ozvi a domluvime se nejak,beru ho na 100000000%

Zaslal: čt září 17, 2009 7:28 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 17. 01. 2008 Příspěvky: 363 Bydliště: Domaželice, Okr. Přerov
zeli napsal:
ahoj ahoj...nene,nepsal si mi:-) tak se dneska ozvi a domluvime se nejak,beru ho na 100000000%

ozvu se az zitra nebo jak budu stihat Wink...neboj..mas ho zamluvenyy Smile tak zatim... Smile

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: