Autor |
Zpráva |
|
Sejny |
Zaslal: út září 22, 2009 7:48 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
je to sice uplne mimo mísu,ale budu kupovat new TV!
bude to jen na normalni cuceni tv,DVD...
zadny hrani her atd...
tak by se mi hodil dalsi nazor,jestli je lepsi LCD nebo PLASMA??? uhlopricka bude jen 82cm
diky
|
_________________ ex- 1.1i _44kw_ r.v.97,195000km
ex- 1.6 8V_65kw_r.v.00_VTS /bílá
Audi A4 B6 1.9TDi 96kw
Radši mrtvej než druhej |
|
Návrat nahoru |
|
lazik |
Zaslal: út září 22, 2009 9:39 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Podle mne je lepsi LCD - byvaji lehci, maji nizsi spotrebu, nezahrivaji se.. U plasmy se navic "vypalujou" staticke obrazky - tzn kdyz se budes cely zivot divat na CT1 a pak prepnes na novu, tak uvidis tam kde bylo logo CT1 zkreslene barvy.
Navic se mi zda, ze plasma nema ani extra dlouhou zivotnost a vlastne jedine cim LCDcka prevalcovavala byly vetsi maximalni rozmery.. coz uz myslim neplati..
Ale mozna ze v necem kecam - moje informace uz jsou nejakou dobu stare |
_________________ VTS 1.6i 16v rv 98
http://lazarracing.webnode.cz |
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: út září 22, 2009 10:02 am |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Ja mam Plazmu a v lavom hornom rohu mam vypalene Discovery chanel. Osobne by som bral LCD s LED podsvietenim, len stoja 2000 EUR a hore. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Skrbla |
Zaslal: út září 22, 2009 12:36 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
lakinooo napsal: Ja mam Plazmu a v lavom hornom rohu mam vypalene Discovery chanel. Osobne by som bral LCD s LED podsvietenim, len stoja 2000 EUR a hore.
Teď sem někde viděl v televizi pořad kde se bavili o LCD s LED a řikaly tam že zatím na tom nic lepšího než normal LCD neshledly, že je to novinka a ještě to neni vychytaný. |
|
lazik |
Zaslal: út září 22, 2009 12:49 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
No pokud vim, tak u starych LCDcek byl problem s temi maximalnimi rozmery hlavne kvuli tomu, ze ty osvetlovaci lampy byly jenom po obvodu.. tzn u hodne velkych ploch uz nemusel byt potom prostredek toho displaye tak jasny jako kraje.. Tak nevim jestli to led podsviceni nema resit treba tohle |
Naposledy upravil lazik dne út září 22, 2009 1:07 pm, celkově upraveno 1 krát _________________ VTS 1.6i 16v rv 98
http://lazarracing.webnode.cz |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: út září 22, 2009 12:58 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
jednoznačně LCD. Plazma byla takovej trochu omyl a dneska se od ní vzhledem k její spotřebě a dalších vlastností upoští, typuju že tak do roka až dvou už budou na trhu jen LCD. |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: út září 22, 2009 1:23 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
moje rada je vykaslat se na internetove fora a jit se podivat do obchodu a nechat si tam pustit to, co si tam budes poustet ty.
Vyvoj jde tak rychle dopredu, ze nektere veci, ktere se tu objev(uj)i, dnes uz neplati. |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
tomsi91 |
Zaslal: út září 22, 2009 3:07 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
jenže v těch krámech maj většinou ty telky blbě nalazený a seštelovaný. tam procházim a jedna má vyblitý barvy, na druhé není nic vidět, další trochu zrní... |
|
|
Návrat nahoru |
|
SkR@Bi |
Zaslal: út září 22, 2009 3:22 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
uz kdy sem videl nazev tak my bylo jasny co tu budou za hovadiny...plazma zere, lepsi lcd atd...nejsem zastancem ani jednoho protoze to ma mouchy oboji...jak sem koukal tak chces jen 82, to bych dal tak do kuchyne bo na hajzlik...ale k veci...kdyz budes chtit takhle malou tak je jasne ze lcd pac sezen plazmu ve 32"...aby za neco stala tak dela panasonic 37"...jinak kdybys uvazoval o plazme (lepsi odezva a rek bych ze i barvy) tak jedine od velikosti 42" a vice...kdyz uz bues kupovat 32lcd tak se rozhodni jestli Full hd bo jen 1366x768....zalezi jestli nekdy budes vyuzivat nakej hd signal (HD STB tat nebo terr.,blue ray,hd dvd,notebook nebo pc,fotak) nebo jestli jen klasika dvd PAL...kolik a jake vtupy potrebujes(hdmi,usb,ethernet,atd.)...a hlavne kolik do ni chces investovat...kdybys neco tak se ozvy |
_________________ ...někdo se zavodníkem narodí...jiný umírá...
My Blue Saxo Project II <- fotogalerie
"Built not Bought" <- thread
FB |
|
Návrat nahoru |
|
Nick |
Zaslal: út září 22, 2009 3:29 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Já mám LCD a pozor moje LCD v prodejně měla mega super kvalitu obrazu a dolezu domů zapojím to no a kvalita o poznání horší jako je to lepší než normál TV ale to co měli v prodejně to není, ponevadž oni to mají přes satelit nebo co a ještě přes jiný kábel takže pokud tam budeš cpát koaxiál tak se na to připrav at víš jakou dáš přípojku, jinak ty barvy jsou vyblité prootže to neštelují jen to zapojí a hotové,najdi si která se ti libí cenově i vzhledově a ať ti to naladí na prodejně a uvidíš sám, jinak řídil bych se radou jak řekl MrChodnýCZ. ! |
|
|
Návrat nahoru |
|
P.E.T.R |
Zaslal: út září 22, 2009 3:56 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
dozvídam se tu zajímavý věci, jedno větší kravina než druhá
Škrabi ti to napsal dobře, toho se drž
jinak já sem spíš pro plazmu, mnohem lepší kontrast i barvy a třeba Panasonicy maj 600Hz, to že víc žerou nebo že se vypalujou už taky neplatí
u LCD spíš záleží jakou řadu si vybereš, jestli to nemáš do místnosti 2x2m, tak tam kup 106cm, 82cm je hrozně malá a budeš toho pak litovat
Nick: v krámu vypadá LCD líp a plazma hůř, ale doma je to přesně naopak, dělá to osvětlení |
_________________ 2000 Saxo VTS 1.6 16V race car
2000 Saxo VTS 1.6 16V civil
2001 Peugeot 607 3.0 V6
2003 Mercedes-Benz Vito II 115CDi
Český pravopis je freeware, ale v žádném případě není open source! Používej dle libosti, ale nemodifikuj ho! |
|
Návrat nahoru |
|
dave_m |
Zaslal: út září 22, 2009 4:08 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
mam doma plazmu Panasonic NeoPDP, 42", FullHD, pres satelit a je to krasa. Treba u sportu neni rozmazani zadne. Spotreba by mela byt nizsi nez predchozi generace plazem. S tim vypalovanim obrazu uz to asi nebude tak horke a kdo se diva cely dny na jedinej program? LCD bych nebral. Bud plazmu nebo LED. Kamos ma LED a to je pastva pro oci
Ale je jasny, ze vsechno zalezi na zdroji signalu. Analogovy vysilani jsem videl na mensim LCD a des bes. A vysilani ve FullHD, to je fakt krasne. |
_________________ bývalé VTS 16V, 2001, 1/4 mile za 15.85s, max na 2 km 189 km/h, max GPS 201 km/h
|
|
Návrat nahoru |
|
Johny |
Zaslal: út září 22, 2009 8:40 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
hehe typické LCD kvá kvá kvááááááááááá
aj uplne slepý človek ktorý nevie posudiť ktorý je lepší, tak nex si zoberie letáčiky a porovna veci ako kontrast, počet farieb, svietivosť, uhol sledovania, rýchlosť odozvy , pchééé neviem samozrejme že papierovo je plazma asi tak 3x lepšia ale v skutočnosti je lepšia asi len dvojnasobne ako LCD, ale nexaj si poradiť. Jooooj a ten TV signál na LCD mňamkýýýýý , i ked aj na plazme je to otras |
_________________ 1/4mile za 14,26 Trenčín 2007, 14,107s Trenčín 2008, váha 785kg výkon 140,7PS 6950ot/min
|
|
Návrat nahoru |
|
Johny |
Zaslal: út září 22, 2009 8:46 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
skokan |
Zaslal: út září 22, 2009 8:50 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
bohuzial suhlas s Johnym ... pokial si kupite LCD alebo plazmu a este k tomu aj hodne velku tak si zvazte co na nej budete pozerat. Pokial do nej potiahnete klasicky analogovy signal z anteny tak sa potom necudujte ze kvalita obrazu jak na mikrovlnke a ze stara telka bola lepsia. Pokial ho nakrmite signalom z DVDcka alebo satelitu, pripadne hernej konzole a to este aj cez DVI vstup tak nadhera a spokojnost .... ide o to zvazit si co sa na tom televizore bude pozerat!! |
_________________ Saxo VTS120 1.6 16v, r.v. 2000, 1/4 Mile - 15.227 s, 1/4 MPH - 95.042 km/h
Renault Clio Sport 182
|
|
Návrat nahoru |
|
|