NĚMÁ NÁVŠTĚVAZaložen: 23. 09. 2009Příspěvky: 1Bydliště: Bratislava
Zdravím, som tu síce nový, ale snáď mi niekto pomôže s mojim problémom. Neviem kam inam sa mám obrátiť. Na mojom techničáku k Saxu nemám uvedenú spotrebu, čo je problém, pretože mi tým pádom pozastavili preplácanie prejazdených km v práci, dokým nezoženiem kópiu techničáku od rovnakého auta s rovnakým obsahom motora - 1997, 1.1. Prosím, ak máte niekto 1.1, môžete mi nascanovať a poslať techničák na erik.simsik@gmail.com? nezáleží na tom či slovenský alebo český. Stačí zadná strana, kde sú technické parametre auta. díííík za pomoc. respektíve budem vďačný aj za radu.
musi byt TP???Nestacilo by ist napriklad do citroenu a vypytat si neaky papier s technyckymi parametrami??
Urcite staci!!! mal som pred rokmi rovnaky problem. Vtedy za 200 Sk mi ten chalan v Renaulte napisal na papier co som chcel. ( 1,6 66 kW - spotreba 8,9 l / 100 km)
Text tam bol: Na vozidlo XY s VIN XY je predpisana kombinovana spotreba XY. peciatka, podpis, hlavickovy papier...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru