MELHUBA KLUBUZaložen: 08. 10. 2008Příspěvky: 865Bydliště: stare mesto u uherskeho hradiste
Mohl by někdo zjistit přesne z čeho mam řídící jednotku v chytré knize je psane jak na to že do 1.6 8V se dávají 2řídící jedna je 5.1 starší model a pak 5.2 novější ale já mám novější moto a mam 7.2 motronic
Mohl by někdo zjistit přesne z čeho mam řídící jednotku v chytré knize je psane jak na to že do 1.6 8V se dávají 2řídící jedna je 5.1 starší model a pak 5.2 novější ale já mám novější moto a mam 7.2 motronic
MELHUBA KLUBUZaložen: 08. 10. 2008Příspěvky: 865Bydliště: stare mesto u uherskeho hradiste
ne ja mam 65kw tak sem se vyptaval a pry ty stare motory maji 5.1
ty novejsi maji 7.2 [ale v prirucce jak na to maji napsane 5.2 ] a ta ridici jednotka ma dva druhy od 1998 az 2000 a 2000 az 2001 [ta novsi ma asi tu 72 kw verzi ] na vrchu na ridici jednotce je napsane v prvo na vrchu z horni casti šestičíslí prvni dvojcisli rok pak mesic a den
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru