Autor |
Zpráva |
|
EiFFeL |
Zaslal: út listopad 17, 2009 7:24 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
no jo... ale ono je to pro nas z jihu vcelku z ruky... navic me tak napada kdyz je to vikend - jak je reseno ubytovani?? nevim jestli by mi proslo rozbalit stan nekde na travniku v moste...
a abych tahl sebou karavan - na to nemam proste |
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi |
|
Návrat nahoru |
|
DiNOkitovec |
Zaslal: út listopad 17, 2009 7:55 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
No mít 16v tak bych jel něco už letos, doufám že se mi povede příští rok stíhat třeba beroun nebo něco tady v okolí.. uvidíme .. |
_________________ Saxokiller
|
|
Návrat nahoru |
|
xXx |
Zaslal: út listopad 17, 2009 9:42 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
EiFFeL napsal: no jo... ale ono je to pro nas z jihu vcelku z ruky... navic me tak napada kdyz je to vikend - jak je reseno ubytovani?? nevim jestli by mi proslo rozbalit stan nekde na travniku v moste...
a abych tahl sebou karavan - na to nemam proste
Tak reseni je nekolik bud spat v zminenym caravanu nebo v aute a most je vyjimka jinak skoro vzdy najdes kus travy na stan a myslim ze v moste si muzes stan klidne rozbalit vedle auta na asfalt, most je stejne jednodeni zavod. Dalsi moznosti jsou hotely- vzdy pred aktualnim zavodem jsou na www umisteny hotely v nejblizsim okoli jejich ceny a kontakt. Taky muze byt hotel soucasti zazemi viz- Prahatice,Zivohost. To asi takhle. A k tem zavodum nevim jak moc z jihu si ale treba Prachatice Kdyne snad i Praha(2x) nejsou na druhe strane republiky. |
|
|
Návrat nahoru |
|
xXx |
Zaslal: út listopad 17, 2009 9:44 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
DiNOkitovec napsal: No mít 16v tak bych jel něco už letos, doufám že se mi povede příští rok stíhat třeba beroun nebo něco tady v okolí.. uvidíme ..
Hned z jara bude druhej zavod Praha- to je snad dost v okoli |
|
|
Návrat nahoru |
|
EiFFeL |
Zaslal: út listopad 17, 2009 10:04 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
z jihu jakoze okr. Znojmo
a k tomu mostu - prijde mi to takova nejrozumnejsi trat kde clovek muze jet co to da a nemusi se bat ze to posle ze svahu do lesa... a koukal sem na kalendar 2010 a je veden jako 2denni - teda aspon predpokladam ze prejimka bude pred zavodem...
ale jako zavody jsou to lakavejsi nez KW Berg co jezdi tady u nas v okoli... |
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi |
|
Návrat nahoru |
|
xXx |
Zaslal: út listopad 17, 2009 10:38 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
EiFFeL napsal: z jihu jakoze okr. Znojmo
a k tomu mostu - prijde mi to takova nejrozumnejsi trat kde clovek muze jet co to da a nemusi se bat ze to posle ze svahu do lesa... a koukal sem na kalendar 2010 a je veden jako 2denni - teda aspon predpokladam ze prejimka bude pred zavodem...
ale jako zavody jsou to lakavejsi nez KW Berg co jezdi tady u nas v okoli...
Aha v tom případě uz je to kus cesty..... Ano Most je bezpecny ale v tom je rozdil mezi okruhama a kopcema. Ano prejimka je v patek v sobotu zavody tim jsem to myslel jakoze se jedna jen o jednu noc takze vecer postavis stan a rano muzes zbalit(Po telefonické dohode je moznost prijet az rano pokud je treba) To rad slysim ze je to lakavejsi nez KW- jeden z duvodu tohoto serialu take bylo ze v cechach se nic takhle moc nejezdi na moravě je KW. |
|
|
Návrat nahoru |
|
DiNOkitovec |
Zaslal: út listopad 17, 2009 10:50 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
xXx napsal:
Hned z jara bude druhej zavod Praha- to je snad dost v okoli
no to je dost blízké okolí , vim o tom, ale jestli bude auto hotové netušim.. ještě jsem ze stránek moc nepochopil jestli je pro seriovky potřeba rám nebo ne, sice ho mam v plánu, ale zatim spíš výhledově.. |
_________________ Saxokiller
|
|
Návrat nahoru |
|
xXx |
Zaslal: út listopad 17, 2009 11:09 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
|