punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Performance Power BOX-zvýšení výkonu motoru

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  Performance Power BOX-zvýšení výkonu motoru

pyropas
Zaslal: út listopad 24, 2009 2:38 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 31. 10. 2009 Příspěvky: 95 Bydliště: Mukařov
Kámoš si koupil tuhle věcičku namontoval to na xsaru 1.6 8V(stejnej motor co mám já),ale já tomu moc nevěřim.Protože POWER BOX je přece na na TDi.Ale výrobce udává že to funguje na všechny značky a modely všech vozů s benzínovým motorem s elektronyckým vstřikováním.

Co si o tom myslíte vy???
Znáte to???[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
beniro
Zaslal: út listopad 24, 2009 2:51 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 06. 02. 2007 Příspěvky: 756 Bydliště: Slovensko, Kosice-okolie
ak je to to co myslim, krabicka, ktora sa pripaja na jedno cidlo (asi teplota vzduchu), tak je to len obycajny odpor, ktory oklame ECU a ta potom pridava viac benzinu...

Zaslal: út listopad 24, 2009 3:02 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 12. 07. 2007 Příspěvky: 3334 Bydliště: Hodonín
Fajn věc. Dal jsem tam pro jistotu dva ty boxy a jede to jak raketa...

Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
pyropas
Zaslal: út listopad 24, 2009 3:03 pm Odpovědět s citátem
Jj přesně to je ono.To znamená že to zvýší spotřebu,ale zajímá mě jestli to opravdu funguje apřidá to nějaký oslíky,nebo jestli to zapříčíní jenom tzv.,,placebo efekt´´
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
martanc
Zaslal: út listopad 24, 2009 3:12 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
no zvýší to spotřebu, přidá polomtrvýho koně ale placebo efekt bude obrovskej Very Happy

DiNOkitovec
Zaslal: út listopad 24, 2009 3:14 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 04. 02. 2007 Příspěvky: 1300 Bydliště: Praha 2
Edit: tak já sem sklerotik na ty názvy, co jsem napsal je "racnigbox" jiná firma.. powerbox nevim..

čau náhodou znám, power box neni jen odrpor, je v tom poměrně hodně elekroniky a naprogramovaný mikroprocesor a u některých verzí snad 5vrstvý tišťák, výrobní cena není malá ... jak a zda to ale fakt funguje nevim, sám těmhle věcem moc nevěřim, ale zase podle toho že to fakt není jednoduché to nějakou činnost bude vyvíjet Very Happy

pyropas
Zaslal: út listopad 24, 2009 3:21 pm Odpovědět s citátem
DiNOkitovec napsal:

čau náhodou znám, power box neni jen odrpor, je v tom poměrně hodně elekroniky a naprogramovaný mikroprocesor a u některých verzí snad 5vrstvý tišťák, výrobní cena není malá ... jak a zda to ale fakt funguje nevim, sám těmhle věcem moc nevěřim, ale zase podle toho že to fakt není jednoduché to nějakou činnost bude vyvíjet Very Happy

No,ta věc je velká cca 5x5 cm,vedou z toho dva dráty,zapojuje se to paralelně na čidlo teploty nasávaného vzduchu.A stálo to 400,-
Tak nevim.Počkám co mu to stim autem udělá a pak vám dám vědět.
Prdel bude až mu vyhoří motorovej prostor Laughing
martanc
Zaslal: út listopad 24, 2009 3:41 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
no dva dráty a paralelní zapojení na čidlo teploty vzduchu tak to bude jen odpor danej v krabičce. Kdyby zašel do GESU tak odpory se prodávaj po 2Kč za kus. Schválně ať veme multimetr a změří tomu odpor. Tmuhle říkam zbytečně vyhozené prachy.

pyropas
Zaslal: út listopad 24, 2009 3:59 pm Odpovědět s citátem
martanc napsal:
no dva dráty a paralelní zapojení na čidlo teploty vzduchu tak to bude jen odpor danej v krabičce. Kdyby zašel do GESU tak odpory se prodávaj po 2Kč za kus. Schválně ať veme multimetr a změří tomu odpor. Tomuhle říkam zbytečně vyhozené prachy.

Tak to bude nasranej,až mu tohle řeknu Twisted Evil
SKreyn
Zaslal: út listopad 24, 2009 4:21 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 04. 10. 2008 Příspěvky: 437 Bydliště: Slovensko
MrChodnyCZ napsal:
Fajn věc. Dal jsem tam pro jistotu dva ty boxy a jede to jak raketa...

Laughing tak to je super

môj blog >>> http://pablovefotky.blogspot.com/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Skrbla
Zaslal: út listopad 24, 2009 4:43 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 02. 2008 Příspěvky: 1180 Bydliště: Jičín
Tyhlenty krabičky většinou fungujou na principu oblbování čidel, jak na diesel tak na benzin. Když se podíváte třeba sem Laughing

http://cimbu.cz/index.php?page=whole&lng=cze&item=9

Laughing
názornej příklad. Ale vím že pár těch boxů v sobě opravdu tišťáky má, měl jsem kdysi návod na powerbox na vw tdi dávalo se to jako mezikus ke svazku na čerpadlo, součástky v tom vycházely asi na 400kč ale nikdy jsem ho nevyráběl.

Jednou jsem četl článek jak na závodní felicii na rallye nemohli obohatit směs tak čidlo teploty vyndaly z motoru a vystrčily ho na kapotu aby se chladilo a prý to pomohlo.

Až zase pojedu asi na jaře na brzdu tak schválně vemu pár odporů a vyskoušíme změnit hodnoty čidel, jak na vodu pro ECU tak na vzduch jestli bude nějaká změna, ale moc tomu nevěřím. Když mi výkon nepřidala resp. ubrala i cupová ECU a tam je směs určitě bohatší.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
lakinooo
Zaslal: út listopad 24, 2009 4:51 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 15. 07. 2008 Příspěvky: 1808 Bydliště: Vrútky
Uz ste niekedy poculi o prepalenych piestoch????

Spekulujete tu nad zazracnymi krabickami a potom sa cudujete ze kolisa volnobeh, ze ma oneskorenu reakciu na plyn, atd.... Nedavajte do auto co tam nepatri. Zazraky dokaze len Harry a jeho foter.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pyropas
Zaslal: út listopad 24, 2009 5:14 pm Odpovědět s citátem
Skrbla napsal:
Tyhlenty krabičky většinou fungujou na principu oblbování čidel, jak na diesel tak na benzin. Když se podíváte třeba sem Laughing

http://cimbu.cz/index.php?page=whole&lng=cze&item=9

Laughing
názornej příklad. Ale vím že pár těch boxů v sobě opravdu tišťáky má, měl jsem kdysi návod na powerbox na vw tdi dávalo se to jako mezikus ke svazku na čerpadlo, součástky v tom vycházely asi na 400kč ale nikdy jsem ho nevyráběl.

Jednou jsem četl článek jak na závodní felicii na rallye nemohli obohatit směs tak čidlo teploty vyndaly z motoru a vystrčily ho na kapotu aby se chladilo a prý to pomohlo.

Až zase pojedu asi na jaře na brzdu tak schválně vemu pár odporů a vyskoušíme změnit hodnoty čidel, jak na vodu pro ECU tak na vzduch jestli bude nějaká změna, ale moc tomu nevěřím. Když mi výkon nepřidala resp. ubrala i cupová ECU a tam je směs určitě bohatší.

tak to mě docela zajímá jak to dopadne
DarkMIKE
Zaslal: út listopad 24, 2009 5:38 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 06. 2006 Příspěvky: 789 Bydliště: Zilina
Na Cupovu ECU potrebujes aj vacky, velmi bohata zmes nieje taktiez dobra na vykon..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Johny
Zaslal: út listopad 24, 2009 9:08 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 09. 2006 Příspěvky: 767 Bydliště: Banská Bystrica SR
Človek až žasne čo sa to tu posledne rieši Confused

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: