Bigus?Jakože nějakej bordel/nečistoty jo?A vydřený myslíš aby tam nebyly třeba rýhy?Jo a eště mě napadlo,jde na motoru poznat rok výroby?Třeba z výrobního čísla?
MELHUBA KLUBUZaložen: 08. 10. 2008Příspěvky: 865Bydliště: stare mesto u uherskeho hradiste
vse jsi pochopil spravne ale s tim starim motoru podle cisla to fakt nevym jen vym ze auta u citronu do roku 2000 nemeli kartoteku s datumovkou az pak se zaclo udavat datum
popravde receno pokud mas vylagrovany motor tak pokud pujdes kupit druhy urcite nekoupis spatne ale kdybys chtel zanovni motor to uz je fakt tezky
Tak samozřejmě mepočítam,že natrefím na nějakej zánovní...Spíše sem jen chtěl abych nenalít některým vyčuránkům na vrakovišti,jakože můj typ motoru se montil např do peugeotů 106...,který se vyráběly dřív než saxo,takže bych tam nerad nacpal starší motor než už tam mám.Každopádně díkes za rady draku.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru