Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Imobilizer - klice |
Saty |
Zaslal: st leden 18, 2006 11:05 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
|
Návrat nahoru |
|
sunik1981 |
Zaslal: po prosinec 14, 2009 8:13 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
honzaxx napsal: Zdravim,
mam dotaz, montoval se do 1.1i rv 98 (dotazeny z Belgie) imobilizer? Pri startovani se mi rozsviti kontrolka s klickem. V manualu jsem ji nenasel (co by to ale mohlo bejt jinyho ).
Poradte mi jeste, kde (v pripade, ze tam imob je) mi v Praze ty klice udelaj?
Dik, Honza
taaaak nahradne kluce s imobilizerom/cipom/sa vyrabaju normalne vyslo ma to na 50eur cakal som asi 1tyzden,kluc ide uplne v pohode uz ho pouzivam cca 6 mesiacov bez problemov |
|
|
Návrat nahoru |
|
tomsi91 |
Zaslal: po prosinec 14, 2009 10:53 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Klíčové centrum v Plzni za 1000kč, taky jsem měl jen jeden klíč a tak sem si ho nechal přidělat. |
|
|
Návrat nahoru |
|
sunik1981 |
Zaslal: čt leden 07, 2010 1:52 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
honzaxx napsal: Zdravim,
mam dotaz, montoval se do 1.1i rv 98 (dotazeny z Belgie) imobilizer? Pri startovani se mi rozsviti kontrolka s klickem. V manualu jsem ji nenasel (co by to ale mohlo bejt jinyho ).
Poradte mi jeste, kde (v pripade, ze tam imob je) mi v Praze ty klice udelaj?
Dik, Honza
Ahoj ,tak s tymto mam par skusenosti,pri zapnutom autoradiu sa mi tiez z casu na cas rozsvitila kontrolka klucika ,jeden mechanik mi poradil aby som pri startovani odoberal predny panel z radia aby to nebralo ziadny prud z baterky,a veru ako to mam teraz zauzivane tak mam bez problemov najprv otocim klucom do jednotky rozsvietia sa kontrolky ,zalozim panel autoradia a startujem a uz chodim takto dlho bez problemov,a co sa tyka klucov,kluc aj s imobilizerom ,som si dal robit na slovensku,da sa to len chceli po mne kopiu technicaku,potom my zavolali ze kluc je hotovy,tak som si pon isiel a samozrejm potom este chceli origo kluc aby tam vyfrezovali zubky podla origo kluca vyslo ma to na 50€,a s klucom uz jazdim cca 1,5roka bez problemov |
|
|
Návrat nahoru |
|
Olda T |
Zaslal: čt únor 04, 2010 8:18 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Ahoj,také mám jenom 1 klíč bez kartičky,Saxo 99,dejte typ na zhotovení,nejlépe Pardubice,Hradec Králové a okolí,
Předem díky,
Olda |
_________________ Olda T |
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: čt únor 04, 2010 8:24 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
obejdi klicnictvi ve svem okoli, urcite ti pomuzou... |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
EiFFeL |
Zaslal: čt únor 04, 2010 9:35 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
presne jak pise MrChodny... za 5 minut v kazdym druhym zamecnictvi... stal me 900 klicek... saxo rv. 00 s cipem v klicu... |
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi |
|
Návrat nahoru |
|
|