Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Klávesový imobilizér |
davenm |
Zaslal: út prosinec 15, 2009 11:26 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Ahoj, poslední dobou jde jedno číslo kódu mačkat hůře a hůře a bojím se, abych někde nezůstal stát. Chci proto ideálně celou klávesnici odpojit a startovat pouze otočením klíčkem nebo alespoň změnit kód. Jak na to? Poradíte mi nějaký návod, nebo se do toho nemám pouštět a jet do servisu? Díky za rady. |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: út prosinec 15, 2009 11:56 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
změna kůdu je v návodu k obsluze. Jestli ho nemáš tak si ho stáhni ze stránek citroenu |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
davenm |
Zaslal: st prosinec 16, 2009 12:33 am |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
martanc napsal: změna kůdu je v návodu k obsluze. Jestli ho nemáš tak si ho stáhni ze stránek citroenu
Tak jsem si ten návod stáhnul, 2 projel, ale návod na změnu kódu nebo odstranění "kalkulačky", není.. Máte s tím někdo osobní zkušenosti? |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st prosinec 16, 2009 8:49 am |
|
|
|
nesmíš stahovat návod na nové saxo tam už kalkulačka není. Musíš stáhnout ten 4 dílnej návod, tam by to mělo bejt |
|
Návrat nahoru |
|
davenm |
Zaslal: st prosinec 16, 2009 1:28 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
martanc napsal: nesmíš stahovat návod na nové saxo tam už kalkulačka není. Musíš stáhnout ten 4 dílnej návod, tam by to mělo bejt
Tak pro saxo je na stránkách citreonu jen jeden návod a to pro novější typ - bez kalkulačky. Jestli ho někdo máte, tak mi ho, prosím pošlete na email dave(zavinac)hkfree.org.
Každopádně bych byl ale radši, kdyby mi někdo poradil, jak se tý kalkulačky zbavit úplně. |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st prosinec 16, 2009 1:37 pm |
|
|
|
tak ono už to tam není, skusím to najít někde v kompu už si to nepamatuju ale myslím že to bylo zapnout klíček, zadat kód, zmáčknout C a zadat novej kód. Odpojení se tu už taky řešilo někdo řikal že stačí zapnout klíček, zadat kód a pak klávesnici odpojit ale vůbec si tim jistej nejsem je to už strasně dlouho co se to tu řešilo |
|
Návrat nahoru |
|
davenm |
Zaslal: st prosinec 16, 2009 2:33 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Tak jsem zadal kod, odpojil kalkulačku a v pohodě nastartoval. Pro jistotu jsem zkusil vypnout klíček, vylízt, zamknout, 10 min čekat, pak vlízt a startuje Tak vyřešeno, super. Jen doufám, že se to nevy*e*e někde v tramtárii.. |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st prosinec 16, 2009 3:22 pm |
|
|
|
tak to funguje jinak já sem v předešlém saxu kalkulačku taky měl a v žádnym případě bych jí neodpojoval protože je to snad ještě lepší než imo. v klíči. Protože kdyz ti někdo veme klíč tak v poho odjede kdežto když máš kalkulačku a kód znáš jen ty tak má smůlu a ta chvilka před nastartováním ten kód se dá zadat za pár sekund a alespoň se mezi tim natlakuje palivová soustava. |
|
Návrat nahoru |
|
SkR@Bi |
Zaslal: čt prosinec 17, 2009 10:57 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
to me to na 106 sviti cervene a kdyz otocim klickem tak je to zeleny..uz sem ten kod nedaval tak dva roky tak doufam ze to nezustene nekdy cerveny |
_________________ ...někdo se zavodníkem narodí...jiný umírá...
My Blue Saxo Project II <- fotogalerie
"Built not Bought" <- thread
FB |
|
Návrat nahoru |
|
P.E.T.R |
Zaslal: čt prosinec 17, 2009 11:03 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
SkR@Bi napsal: to me to na 106 sviti cervene a kdyz otocim klickem tak je to zeleny..uz sem ten kod nedaval tak dva roky tak doufam ze to nezustene nekdy cerveny
hlavně, aby ti to nezačlo někdy tikat, kdoví, co pod tim je |
_________________ 2000 Saxo VTS 1.6 16V race car
2000 Saxo VTS 1.6 16V civil
2001 Peugeot 607 3.0 V6
2003 Mercedes-Benz Vito II 115CDi
Český pravopis je freeware, ale v žádném případě není open source! Používej dle libosti, ale nemodifikuj ho! |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt prosinec 17, 2009 11:56 pm |
|
|
|
mě to i tikalo a kromě toho že nešlo nastartovat se nestalo nic ale třeba má něakou aténtácnickou verzi pro sebevrahy a po zadání speciálního kódu to bouchne |
|
Návrat nahoru |
|
|