Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Bílý kouř z výfuku |
mijak1 |
Zaslal: st prosinec 30, 2009 8:07 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Mám problém, najednou se objevilo velké množství bílého kouře z výfuku, auto však jede bez dalších obtíží, teplota OK ani žádné další problémy se neobjevily (zatím) poradí mi někdo? |
|
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: st prosinec 30, 2009 8:12 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
Nepises, kdy ti to zacne hulit. Po startu je to ted v zime vicemene normalni, ale po zahrati by to melo byt skoro neviditelne. Pokud to huli furt pri teplotach nad nulou, rekl bych, ze ti motor zere vodu a mas porusene tesneni pod hlavou. |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
mijak1 |
Zaslal: st prosinec 30, 2009 8:18 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Kouří to po startu, a řekl bych, že stále, motor jsem nestačil ohřát jel jsem s tím dnes jen kousek, ale teplota je u nás cca 5 na nulou, takže fakt asi ta voda .
Jen ještě jeden dotaz kvalita benzinu by to být nemohla? |
|
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: st prosinec 30, 2009 8:20 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
poradne to projed, pokud s tim malo jezdis, muze byt zkondenzovana voda ve vyfuku a bude to hulit dlouho.
Pak uz klasika - zkotrolovat hladinu vody a kontrolovat, jestli se neztraci, jestli neni na hladine bordel a jeslti na olejovem vicku neni takovy hnusny hnedy humus. |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
lazik |
Zaslal: st prosinec 30, 2009 9:24 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
A nebo jestli zvedla spotreba tak o 2 litry, tak to muze byt lambda sonda - to zjistis na diagnostice. |
_________________ VTS 1.6i 16v rv 98
http://lazarracing.webnode.cz |
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: čt prosinec 31, 2009 11:20 am |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Ked je zima je to OK, ak vsetko ostatne hra- nestraca sa voda, vykon je OK, na vicku nemas bordel ( nieco ako biela kava).
Mne to robilo na saxe aj ked som spravil 200 km v kuse, zastavil som a bu ho dym z vyfuku a stale dookola. A motoru nic nebolo. Tak isto ako sa ti zraza voda na oknach, tak sa zraza aj vo vyfuku, a preto hrdzavie... |
|
|
Návrat nahoru |
|
ViktorVTS |
Zaslal: čt prosinec 31, 2009 2:56 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
No bordel na vicku nemusi znamenat, ze to zere vodu. Ono ten bordel na vicku vznika hlavne kdyz je chladno a s autem se jezdi jen na kratke vzdalenosti. Motor a olej se nestihne ani poradne ohrat a na stenach valcu a vsude kondenzuje voda. A jak se nestiha odparit tak zustava v oleji. Kdyz se jezdi na delsi vzdalenosti tak se krasne zehreje a vykondenzovana voda se krasne odpari odfukem zpet do sani.
Jinak, kdyz to v zime kouri vic tak to proto, jak uz psal lakino, ze se ve vyfuku srazi vic voda diky rozdilnym teplotam. Z venku trubky zima vevnitr teplo. |
_________________ Nepotrebuji si honit ego velkym autem |
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: čt prosinec 31, 2009 3:36 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
ViktorVTS napsal: No bordel na vicku nemusi znamenat, ze to zere vodu. Nemusi, ale vacsinou to tak je. Prerazene tesnenie pod hlavou, vodu tlaci do oleja.... Ale samozrejme, pri kratkych jazdach normal.... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Flori |
Zaslal: ne leden 03, 2010 8:37 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
podle me je to ted normlani ja hulim treba 10 km ale tak ze za mnou musej jezdit s mlhovkama:D niceho se nedes pokud nemas pod vickem bilosedej blivajz olej nemas sedej a neprehrejva se ti to tudis nemas foukly tesneni pod hlavou a je to ok. no a na druhou stranu pokud tohle vse mas a pred tim si v tedlech mrazech nakladal saxu driv jak za 10-15km (coz je motor optimal zahratej pro zatez) tak si v riti. strucne jednoduse |
|
|