Autor |
Zpráva |
|
martanc |
Zaslal: st leden 13, 2010 9:30 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
spíš je to něak uvolněný a hejbe se to jak potřebuje, skus stim několikrát zahejbat z jedné strany na druhou |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
yohy |
Zaslal: ne leden 17, 2010 2:55 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Roman Šafář napsal: Jo Šinďa ..to je skoro muj soused a dobre se zname. Ohledne repase se ho klidne zeptam. Ale jelikož tam ma na netu nabidku tak to asi zvladnou. Sikovni urcite sou je to vlasne otec ze synem. Nekolikrat tam nechal muj otec opravovat auto a dycky to bylo bez problemu. Ale ohledne te repase se zeptam co a jak.
mužu se zeptat jestli ses zeptal ? |
_________________ 16V |
|
Návrat nahoru |
|
Bishboun |
Zaslal: út leden 19, 2010 5:57 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Tak jsem na to přišel....pokaždý když to začínalo topit byla cítit vlhokost jak s parovodu a trošku smrádek. Dolil jsem 2 litry kapaliny a už to topí krásně....a příčina je mi zřejmě taky jasná.... podcházel mi šroubek na horním ovzdušnovaku a tudy mi to zmizelo....jeste jsem našel nazelenalou stopu. |
_________________ Trumpeta z kamionu o mě dává vědět když mě nekdo přehlídne a 230V v autě najdu taky. |
|
Návrat nahoru |
|
Roman Šafář |
Zaslal: st leden 20, 2010 4:06 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
No me prave taky ubyva voda. A s odvzdusnovaka sem taky čachroval tak se na to urcite podivam:D ...ale ted se mi zda ze kdyz zacnu topit tak to smrdi taky jen ze zacatku...ale nevim jestli to prestane smrdet nebo si na ten smrad zvyknu:D ... a kdyz dolivals 2l kapaliny tos ji tam mel nak malo ne? ale urcite diky podivu se na ty odvzdusnovaky |
|
|
Návrat nahoru |
|
Roman Šafář |
Zaslal: st leden 20, 2010 10:11 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Tak uz to mam snad doufam taky v cajku ...teklo mi to pres ten odvzdusnovak na chladicu...ten zavit na tom byl nakej pofiderni tak sem to utesnil...a topi to uz krasne ikdyz to semtam zasmradlo:D nevim fakt cim to je. |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st leden 20, 2010 10:13 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
tak záleží jak to zasmrádne, je normální že když se topení pustí po delśí době že je ze začátku cítit protože se pálí prach co se do něj dostal, vetśinou to po minutě přestane |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
|