Zdravim,riesil som tu prednedavnom problem zapalovania. Stale to nemam poriesene, auto stoji a ja ho potrebujem.Vsak to poznate!
hcel by som vediet,ako sa da nastartovat auto spojenim kablikov a jazdit takymo sposobom?je to vobec bezpecne?Cakam na servis a nahradne diely(z bazaru) a surne potrebujem auto!
vdaka za napady
no tohle je spíš otázka pro něakého zloděje nebo minimálně autoelektrikáře. Nejvetší problém bude obejít imobilizér, přiznám se že já sám nevím jak na to a to mam elektroprůmku.
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS!
Mas pravdu. Vela zlodejov tu asi nenajdem,verim v dobre umysly tohto fora:-} ale vazne, udajne je to jednoduchy trik ako obizt imobilizer a je dost aut fungujucich na tomto principe startovania. Ja vsak nie som belmi zrucny clovek a cakam na mechanika,co sa mi na to pozrie.....
no hlavne aby to auto, s kterym chces jezdit, bylo tvoje... -> lock.
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru