punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Central neotrvara dvere ...

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Central neotrvara dvere ...

butthead
Zaslal: so leden 23, 2010 2:38 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 10. 2006 Příspěvky: 389 Bydliště: Slovakia, Prešov (východ)
Caute, potrebujem radu.Na mojom 5dver. saxe sa mi nechcu otvorit prave zadne dvere. Mam ich zamknute uz asi 2 mesiace aj ked ich velmi casto nepouzivam chcem to mat v poriadku. Nedaju sa otvorit ani centralom (nemam dialkovo ovladany iba klucom), ani z vonku, ani z vnutra kluckou, neda sa dokonca vytiahnut ani ten čudlik na zaistenie dveri. Ako ich mam prosim Vas otvorit aby som nic neposkodil? ps. vyzera to ako otazka pre zlodeja ale .... diky

Zaslal: so leden 23, 2010 3:08 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
no pravděpodobně se něak zasekla celá sestava zámku, teď jde o to jak se k němu dostat. Budeš muset něak odělat tapec i ze zavřenejch dveřích, nevim jak to u 5dveř vypadá ale řekl bych že to bude celkem porod. Kamarádovy se takhle zasekly dveře vzadu na oktávce a nakonec to doadlo tak že tapec musel rozřezat pak odblokoval zámek otevřel dveře a na vrakovišti koupil novej tapec. Tak snad půjde na saxu sundat tapec ze zavřených dveří i bez jeho zničení Confused

butthead
Zaslal: so leden 23, 2010 3:13 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 10. 2006 Příspěvky: 389 Bydliště: Slovakia, Prešov (východ)
hmm tak to nie je velmi stastna sprava, Ked budem mat cas tak to skusim pozriet, mozno tam trochu miesta ziskam ked odklopim tu sedacku no kazdopadne sa uz na to "velmi tesim" Evil or Very Mad

Zaslal: so leden 23, 2010 3:25 pm Odpovědět s citátem
podle mě když sklopíš sedačky tak by to mohlo jít, žádný šrouby tam dole snad nejsou takže to jen sundáš z těch příchitek a když bude sedačka dole tak tam něaká mezera ke dveřím bude tak by to mohlo stačit na vyndání příchitek ze dveří, sice je asi všechny zlámeš ale to je vedlejší hlavně že se nepoškodí tapec a příchitky koupíš za pár korun nový.

Luki
Zaslal: so leden 23, 2010 8:38 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 14. 09. 2008 Příspěvky: 387 Bydliště: Semily
Šrouby jsou na straně co jsou panty, dole je určitě, ale nahoře to si nejsem jistej. A nevím jestli náhodou nebyl i na druhé straně dole. No to poznáš. Já když jsem sundával tapec, tak mi docela pomohlo když jsem prostě kus odchlípl a pak jsem prstem jel po obvodu tapecu a postupně se to odklapávalo a žádnej jsem neutrh. Ale to jsem nesundával při téchto teplotách. No a pak se ten tapec musí mírně odkopit od dveří a nahoře vysunout. Hlavně sundat kličku (jen vytáhnout) a nezapomenout na šroub co je v madlu dveří. Ale čím to promáznout aby to povolilo to fakt netuším Sad Doufám že se zadaří.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
butthead
Zaslal: so leden 23, 2010 8:52 pm Odpovědět s citátem
Ako pisem... uz sa na to tesim Sad a pokial sa dopracujem zvnutra k tomu mechanizmu tak to premazem asi WDckom ...

Zaslal: so leden 23, 2010 9:17 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
presne tohle se mi stava taky... pravy zadni dveri... ale vetsinou si to po case nejak rozmysli Very Happy

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
martanc
Zaslal: so leden 23, 2010 10:06 pm Odpovědět s citátem
sakra Luki jak to sundaváš já jich naposledy u řidiče snad polovinu urval už byli něaký načatý, ty co sou na dveřích sou strašně forovy to se snad bez poškození ani vyndat nedá, ještě teď my tam něaký chybí protože sem neměl tak velký zásoby.

Luki
Zaslal: po leden 25, 2010 3:39 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 14. 09. 2008 Příspěvky: 387 Bydliště: Semily
Mno já nevím, prostě se mi to neulámalo a to jsem to sundával několikrát. Asi to dělám moc pečlivě Smile
EiFFeL
Zaslal: po leden 25, 2010 5:37 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
presne tak... je to rukama... nerikam ze sem nikdy zadnej neulomil ale vzhledem k poctu sundani byl pocet mrtvych drzacku minimalni...

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: