punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Je SAXO spolahlive auto?

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Je SAXO spolahlive auto?

Romanm
Zaslal: so leden 30, 2010 5:55 pm Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 09. 01. 2010 Příspěvky: 24 Bydliště: irsko
Napadla ma taka myslienka.Ako ste spokojni so svojim Saxom,kupili by ste ho opat alebo nikdy viac?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Cicko69
Zaslal: so leden 30, 2010 6:23 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 11. 05. 2009 Příspěvky: 504 Bydliště: Žilina
ja mam saxo pol roka, je to rocnik 2001 a za toho pol roka som uz menil komplet prevodovku, komplet zadnu napravu, spojku a teraz musim kupit este poloos... ale milujem to autoa kludne by som si ho este kupil,ked dam vsetko postupne do poriadku verim,ze je spolahlive. Ako sa spravas ku auto, tak dlho ti vydrzi Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
martanc
Zaslal: so leden 30, 2010 6:35 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
někeří z nás už mají druhé takže to je vlstně odpověd a když peníze dovolí tak klidně bude další Very Happy

blesk65
Zaslal: so leden 30, 2010 6:37 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 10. 2008 Příspěvky: 865 Bydliště: stare mesto u uherskeho hradiste
pravydelně navštěvuj forum a sleduj názory majitelů průběžně a udělej si svůj vlastní názor stačí se dívat kdo si takové auto kupuje a proč atd

Zaslal: so leden 30, 2010 7:01 pm Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 09. 01. 2010 Příspěvky: 24 Bydliště: irsko
Mam rovnaky nazor, svojho Saxa mam rok,zatial okrem drobnosti a naposledy spinacky zapalovania(este nie je vymeneny) musim povedat,ze napriek odporu mnohych ludi k Citroenom veobecne som spokojny.
martanc
Zaslal: so leden 30, 2010 7:08 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
kdisy sem někde v něaké recenzi četl že saxo je nejméně poruchovej citroen díky tomu jak je to jednoduchý auto. Docela tomu věřím.

OrolNS
Zaslal: so leden 30, 2010 9:23 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 15. 05. 2009 Příspěvky: 112 Bydliště: Slovakia
dajake extra problemy s nim nemam , ale ako student by som si ho uz druhy krat naisto nekupil , no na druhej strane i ked ho inzerujem a uz som viacej aut pozeral na vymenu vzdy ked stali vedla seba moje saxo a to druhe dotycne auto vzdy ma presvedcilo ze si ho mam nechat, i ked pozriem z okna na parkovisko proste sa tam pekne blisti aj ked sa v nom preveziem tak ma presvedci nechat si ho, no ked zaspavam a rozmyslam kolko som zase tankoval tak by som to auto najradsej zosrotoval Laughing , ale to bola len moja hlupost predsa je to 1.6 16V , ked tak mozno by som siel este do 8V , do 16V len ak budem zarabat

Zaslal: so leden 30, 2010 9:28 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 17. 02. 2009 Příspěvky: 1107 Bydliště: Zilina
moje sexo ma stalo mrte nervov, niekedy to bolo cele zle, uvahy o zivote a nahodach, demonoch, laska a nenavist. ale vzdy, ked si sadnem a smaham /pravda ak nie za 600e/ tak viem, ze to auto chcem a chcem aby bolo ako ho chcem ja, v konecnom dosledku MOJE, to mi staci...

troskalp
Zaslal: so leden 30, 2010 10:55 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 01. 09. 2008 Příspěvky: 2204 Bydliště: Střílky
zatim max spokojenost....nikde mě nenechalo a drží pořád...motoricky super až na věci ktere prostě dřív nebo později vyměnit musime...kdybych mohl šel bych znova do saxa...
sme spolu už rok a půl

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
EiFFeL
Zaslal: ne leden 31, 2010 3:28 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
nafta - provoz od 01/97 - 10 let doma, krom utrzenyho silentbloku na motoru, coz je pry bezna zavada, a par mensich oprav posilovace, tak muzu rict ze co sem si nezk**vil to se neposr**o...

1.6 16V - provoz od 06/00 - za rok co ho mam tak kdyz vynecham bezny zavady jako koroze vyfuku apod blbosti, tak nejvetsi problem tesneni pod hlavou a z toho plynouci problemy s altikem do kteryho tekl olej... jinak zatim se mi nic nevysralo, saxo me nikde nenechalo, takze muzu rict ze zkusenosti se saxem velice pozitivni...

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Holubar
Zaslal: po únor 01, 2010 8:26 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 15. 04. 2009 Příspěvky: 37 Bydliště: Blatne
Ja som Saxo kupil este ako student. Do aut sa takmer vobec nerozumiem, co vidno aj z mojich prispevkov, takze to naozaj neni auto pre mna, kedze so vsetkym utekam hned do servisu.
Ja som ho vsak kupil po 164 300 km, zjavne tam toho nebolo vela porobeneho, dost veci zanedbanych, co sa samozrejme musi prejavit. Takze naozaj to zavisi od toho, ako sa kto k autu sprava.
Po tych 6000 km som si vsak k nemu nejaky ten vztah vytvoril, pomohlo mi ked bolo treba, startuje aj ked okolite fabie zamrznu, ak by nebolo problemov s rozvodmi, tak by vo mne vytvorilo skutocne pocit spolahlivosti, pretoze proste ide, aj ked lenivo.

No ja viem, ze moja dalsia zastavka bude bud Mazda 3 alebo KIA Pro Ceed. Citronov mi stacilo Very Happy

Zaslal: po únor 01, 2010 9:01 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 10. 09. 2008 Příspěvky: 365 Bydliště: Třebíč
Já mam saxo rok a pul menil jsem vnitrnosti prevodovky,spojku,gufera gum. manzety,repas zadni napravy a jeste budou potreba nove kotouce.Urcite to neni jako bmw opel....ale urcite bych si koupil znovu -porizovaci cena,spotreba,zabava,dizajn-nema konkurenci,podle me:)
kejmi
Zaslal: po únor 01, 2010 9:10 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 28. 02. 2005 Příspěvky: 164 Bydliště: Pardubice - Studánka
mam saxika 6 let, rok vyroby 99), mam 1.1i - spotreba leto prumerne 5,4. ted v zime kolem 6,5... kdybych ho pred 3 rokama nedrbnul tak sem do nej nenacpal ani korunu.. (pokud nepocitam klasiku jako desticky, olej, filtry...). nikdy nezklamalo. Premyslel jsem o dalsim - novejsim saxu 2003, 5 dveri a klimosku.. to bych byl spokojenej jak zelva...
m.e.r.y.l
Zaslal: út únor 09, 2010 9:14 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 14. 10. 2008 Příspěvky: 5 Bydliště: Záříčí,okr KM
tak ja mam saxo rok a pul dovezl jsem ho z nemecka bourany spravil a je fakt ze chyby ma ale to auto je supr urcite sel bych do nej zase...
Tomajs
Zaslal: st únor 10, 2010 9:53 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 05. 2008 Příspěvky: 355 Bydliště: Přeštice,Plzen-jih
mám ho dva roky,a za tu dobu mě tak přirostlo k srdci že je to láska na celý život Smile jinak problémy nějak závažné nebyli,jen nutnosti,jen sem měl ošoupanou vačku a hlavu ale jinak v pohodě,jen tak ho nedám..........
Ps.: Scháním jeětě jedno saxo nejlépe 1,1 tak kdybyste věděli o nějakým za solidní cenu tak do 30tis z mého okolí tak písněte S.Z. at nejsme OT
SAXO FOREVER Very Happy

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: