punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - PODVOZOK , Potrebujem radu

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  PODVOZOK , Potrebujem radu

Jeronimo1
Zaslal: ne říjen 18, 2009 5:20 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 05. 10. 2009 Příspěvky: 1 Bydliště: J.Bodona 2, 97901 Rimavská Sobota, Slovensko
Chcem poradiť ohľadom podvozku. Keď si kúpim športový podvozok zníži sa mi svetlá výška zadnej nápravy, nakoľko tam nie sú pružiny, ale torzná tyč,
Lebo ak dobre viem výšku určujú pružiny. Question
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
blesk65
Zaslal: ne říjen 18, 2009 5:56 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 10. 2008 Příspěvky: 865 Bydliště: stare mesto u uherskeho hradiste
CHLAPCE dej si do vyhledavace snizeni podvozku Very Happy vse se tu resilo milionkrat tak je staci cist

Zaslal: ne říjen 18, 2009 7:17 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 18. 05. 2007 Příspěvky: 3348 Bydliště: Slovensko - NMnV
Jeronimo ...na saxe ti vysku zmensia pruziny len na prednej naprave. Zadna naprava je bez pruzin a znizuje sa torznou tycou na naprave.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
Cicko69
Zaslal: po únor 01, 2010 10:08 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 11. 05. 2009 Příspěvky: 504 Bydliště: Žilina
skokan napsal:
Jeronimo ...na saxe ti vysku zmensia pruziny len na prednej naprave. Zadna naprava je bez pruzin a znizuje sa torznou tycou na naprave.

to je super, toto som potreboval vediet, lebo po tom ako mi menil moj auto mechanik zadnunapravu, tak mam zadok o dost vyssie a ma to sere. Predtym som ho mal uplne nizucko ,bolo to super...takze staci ked pridem za nim a moze mi to na pockanie znizit , je tak ? Laughing

Zaslal: po únor 01, 2010 10:28 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 30. 05. 2006 Příspěvky: 1162 Bydliště: Kunčina
Cicko69 napsal:
skokan napsal:

to je super, toto som potreboval vediet, lebo po tom ako mi menil moj auto mechanik zadnunapravu, tak mam zadok o dost vyssie a ma to sere. Predtym som ho mal uplne nizucko ,bolo to super...takze staci ked pridem za nim a moze mi to na pockanie znizit , je tak ? Laughing

na pockani to urcite nebude a vetsina servisaku to moc delat nechce boji se toho....

ex- 1.6 8V_65kw_r.v.00_VTS /bílá

Audi A4 B6 1.9TDi 96kw

Radši mrtvej než druhej
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Cicko69
Zaslal: po únor 01, 2010 10:56 pm Odpovědět s citátem
Sejny napsal:
Cicko69 napsal:
skokan napsal:

na pockani to urcite nebude a vetsina servisaku to moc delat nechce boji se toho....

ale ved ten moj mi ju tam nahadzoval ,tak hadam to bude vediet znizit nie?

Zaslal: po únor 01, 2010 11:11 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 04. 02. 2007 Příspěvky: 1300 Bydliště: Praha 2
sundat a nandat nápravu zvládnu pomalu i já Laughing .. ale snížit, tak aby to nebylo moc a tím pádem bylo funkční, podle mě není zas tak uplně sranda, tak jsem si nechal poradit a dělal mi to člověk co dělá jen a jen repase náprav na francouze Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Cicko69
Zaslal: po únor 01, 2010 11:15 pm Odpovědět s citátem
DiNOkitovec napsal:
sundat a nandat nápravu zvládnu pomalu i já Laughing .. ale snížit, tak aby to nebylo moc a tím pádem bylo funkční, podle mě není zas tak uplně sranda, tak jsem si nechal poradit a dělal mi to člověk co dělá jen a jen repase náprav na francouze Wink

boha jeho Very Happy Dufam,ze ten co mi to robil je natolko sikovny,ze mi to dokaze urobit, lebo ta stara naprava bola krasne nizucko,a ako mi nahodil tuto repasovanu spravil mi z toho SUV Very Happy

Zaslal: po únor 01, 2010 11:16 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
mam jednu napravu doma navic, takze si to prubnu jaky to je presadit torzky a pak se uvidi...

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Cicko69
Zaslal: po únor 01, 2010 11:28 pm Odpovědět s citátem
EiFFeL napsal:
mam jednu napravu doma navic, takze si to prubnu jaky to je presadit torzky a pak se uvidi...

to by bolo fajn, vyzisti to Smile diik

Zaslal: po únor 01, 2010 11:39 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
sandman to zvladl doma sam Wink takze nic slozityho...

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Cicko69
Zaslal: po únor 01, 2010 11:55 pm Odpovědět s citátem
EiFFeL napsal:
sandman to zvladl doma sam Wink takze nic slozityho...

Wink

Zaslal: út únor 02, 2010 5:18 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 30. 08. 2008 Příspěvky: 637 Bydliště: Otrokovice
já sjem to dělal ale měl sjem celou nápravu dole to šlo good ale na autě to fatk nevím jaý to je
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Sandman
Zaslal: st únor 03, 2010 8:17 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 05. 08. 2008 Příspěvky: 1500 Bydliště: Piesok
pokial mas napravu po repase a mas spravny vercajg je to lahoda robota,ja som to znizoval 1 a pol krat Laughing lebo som jednu stranu nechal o zub vyssie ako druhu,jedine co je nahovno su zavlacky ktore su v ramene a drzia torzku,s tym je najvacsia babracka,lebo ich musis spravne natocit a vybrat/vlozit kedze su ovalne...

Just remember Torque is what you feel and HP is not always the best to have.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: