Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Přeskakování v převodovce (asi) |
Duna |
Zaslal: ne leden 24, 2010 7:29 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Zdravím, moje 1.1i mě začalo nějak zlobit. Jak jsem zapadl do sněhové záveje, tak jako by něco bouchlo v převodovce a nešlo řadit 1,2,3 a zpátečka. Podařilo se mi přes 5 a 4 převodovku rozhýbat a řadit už šlo v poho. Teď ale když vytočím kola na plný rejd doleva, tak jako by něco přeskakovalo přes zuby a saxík se ani nehne. Jak kola vytočím doprava, tak to jede normálně. Nevíte náhodou někdo, co by s tím mohlo být a kolik asi stát oprava. Za každou odpověď předem děkuji. |
_________________ Duna
Citroen Saxo 1.1i S1-HDZE |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: ne leden 24, 2010 7:45 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
bude to něco na spodku, mrknul bych na táhla pŕevodovky kvůli tomu řazení a pak na poloosi kvůli tomu přeskakování, zdá se totiž že při levym rejdu se ti povytahne jedna poloosa z převodovky nebo z náboje. Hlavně bych stim moc nejezdil ať zbytečně neolámeš zuby. |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
Zaghura |
Zaslal: čt únor 11, 2010 8:14 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Prizivim sa na tejto teme, stalo sa mi dva - trikrat , že na jednotke len zašramoti prevodovka? a stojim na mieste. Ked opatovne zaradim je to dobre. A isto som zaradil dobre. Kde by mohol byt problem? Nedavno menene tiahla. Dakujem za odpovede. |
|
|
Návrat nahoru |
|
blesk65 |
Zaslal: čt únor 11, 2010 8:29 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
mas blbe nastavene tahla. to je tim ze jsi je vymenil sikovny servisak ti to zpravy do 20min |
_________________ [img]http://photo.uloziste.com/?fotka=7fa229cb80ecc106.jpg&d=r933eb6d0887973f&size=3[/img] |
|
Návrat nahoru |
|
Zaghura |
Zaslal: čt únor 11, 2010 8:41 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
blesk65 napsal: mas blbe nastavene tahla. to je tim ze jsi je vymenil sikovny servisak ti to zpravy do 20min
Tak myslel som si to, len ci naahodou to nemoze byt cosi vaznejsie, a pod...kazdopadne ja uz neverim na sikovnych servisakov. Neviem ako v Cechach .. ale zatial som narazil iba na poloblbov. Tvari sa ze ho strasne otravujem, za to ze mi auto dvihne hore zobere 5 eur. V konecnom dosledku aj tak to co chcem spravi nahovno. V druhom zivote budem automechanik a kaslem na vysku. |
|
|
Návrat nahoru |
|
blesk65 |
Zaslal: čt únor 11, 2010 9:11 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
I v cesku je to same kazdy by chtel brat 750kc nahodinu a chodit v bile kombineze a kdyz tam dojdes tvari se jako Mudr. Judr . a ceka co stebe vypadne pokud chces zpravyt jen konkretni vec tak si nezadouci oni maji nejradsi ty co dojedou a reknou neco tam boucha zpravte to.Zazil jsem kdy jeden znamy opravoval jedne holce auto spatny altik olej tam natekl a odesly uhliky rekl si za opravu 3000kc a pritom jen vymenil uhliky za 50kc |
_________________ [img]http://photo.uloziste.com/?fotka=7fa229cb80ecc106.jpg&d=r933eb6d0887973f&size=3[/img] |
|
Návrat nahoru |
|
|