punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - NEFUNKČNÍ SERVO

Autor Zpráva

<  Servis  ~  NEFUNKČNÍ SERVO

NAGON
Zaslal: út leden 09, 2007 10:15 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 08. 11. 2006 Příspěvky: 1 Bydliště: OPAVA
PROSÍM O RADU.
MÁM NEFUNKČNÍ SERVO, PO PŘEMĚŘENÍ JE PO ELEKTRICKÉ STRÁNCE VŠE V POŘÁDKU ,PROUD JDE DO ELEKTROMOTORU. KDE MŮŽE BYT PROBLÉM?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nevik
Zaslal: st leden 10, 2007 8:08 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 02. 01. 2007 Příspěvky: 29 Bydliště: Hodonín
NAGON napsal:
PROSÍM O RADU.
MÁM NEFUNKČNÍ SERVO, PO PŘEMĚŘENÍ JE PO ELEKTRICKÉ STRÁNCE VŠE V POŘÁDKU ,PROUD JDE DO ELEKTROMOTORU. KDE MŮŽE BYT PROBLÉM?

Jo před 3-mi týdny jsem ho měl celé rozdělané ,taky nešlo:)Už jde:) Do serva mi proud taky šel alespoň po konektor pro servo.Bylo totálně vypeklé ve spodní části-je tam taková kruhová deska na které jsou mosazné plíšky a je osazená 4-mi uhlíky jeden(ten spodní ) jsem měl urvaný ta deska se asi vinou vody vyskratovala a protavila tu desku si 2x2cm,byla tam i značná koroze,nechápu proč to není utěsněno.Tím pádem se komutátoru dotýkaly pouze 3 uhlíků.Na novou desku jsem se ani neptal.Vzal jsem epoxid a pekně jsem to děravé místo zalil epoxidem posadit do ní uhlík a počkal až to zaschne.Jen si dej pozor at ji nenaliješ do spleteného mědˇ. drátku od uhlíku(ztratí svoji pružnost a pak se těžko vrací).Komutátor si také vyčisti-drážky-nejlépe zalamovacím nožem.Pak celé servo (dosedací plochy víka)zalep silikonem ať se do něj nedostává voda- Tím předejdeš opětovnému posrání.To víčko je tam na takové rozkleplé osazení, to jen šroubovákem sklepneš k sobě a sundáš ho a pak na tebe vykoukne ta deska a nejspíš hooooodně bordelu-tak jako mě Very Happy Kdyby něco písni-poradím

Zaslal: st březen 26, 2008 5:30 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 20. 01. 2007 Příspěvky: 165 Bydliště: Ústí n.L.
NAGON napsal:
PROSÍM O RADU.

Jo před 3-mi týdny jsem ho měl celé rozdělané ,taky nešlo:)Už jde:) Do serva mi proud taky šel alespoň po konektor pro servo.Bylo totálně vypeklé ve spodní části-je tam taková kruhová deska na které jsou mosazné plíšky a je osazená 4-mi uhlíky jeden(ten spodní ) jsem měl urvaný ta deska se asi vinou vody vyskratovala a protavila tu desku si 2x2cm,byla tam i značná koroze,nechápu proč to není utěsněno.Tím pádem se komutátoru dotýkaly pouze 3 uhlíků.Na novou desku jsem se ani neptal.Vzal jsem epoxid a pekně jsem to děravé místo zalil epoxidem posadit do ní uhlík a počkal až to zaschne.Jen si dej pozor at ji nenaliješ do spleteného mědˇ. drátku od uhlíku(ztratí svoji pružnost a pak se těžko vrací).Komutátor si také vyčisti-drážky-nejlépe zalamovacím nožem.Pak celé servo (dosedací plochy víka)zalep silikonem ať se do něj nedostává voda- Tím předejdeš opětovnému posrání.To víčko je tam na takové rozkleplé osazení, to jen šroubovákem sklepneš k sobě a sundáš ho a pak na tebe vykoukne ta deska a nejspíš hooooodně bordelu-tak jako mě Very Happy Kdyby něco písni-poradím

Ahoj vim, ze je to už dost dlouho co jsi tu řešil problém se servem, ale potřeboval bych poradit jak se tam dostat a jakto opravit. Kouknul jsem se na to jen tak letmo a ten el. motor je v silentblokach v takovym prstenci okolo celeho serva. Kdyz jsem se kouknul zkrz ten prstenec mezi tema gumama, tak na spodni caasti byl cernej flek. Jen bych potreboval radu jak se dostat do motoru bez sundavani hadic, nebo jestli musim vsechno vypustit a pak zas zpetne smontovat. Zkousel jsem sroubovakem sklepnout to vicko motoru, ale bojim se ze ty packy znicim a pak to tam nedam. Nebyl by návod?? Dik

Zaslal: so březen 29, 2008 7:50 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 22. 03. 2008 Příspěvky: 3 Bydliště: Holetín
často se omele plastová spojka mezi elektromotorem a čerpadlem. Nechá se k tomu dostat po rozdělení obou částí na autě.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Nevik
Zaslal: po duben 07, 2008 10:23 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 02. 01. 2007 Příspěvky: 29 Bydliště: Hodonín
Čau no je to tak jak jsem psal.Neboj se těch pacek, musíš je sklepnout k sobě a pak to víčko jen podeber šroubovákem, vyloupni ho a je to, pak je tam už ta deska a komutátor-vlastní elektromotor, rozhodně není třeba sundávat celé servo nebo z něj vypouštět olej....!!

Zaslal: čt duben 24, 2008 12:14 pm Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 22. 04. 2008 Příspěvky: 10 Bydliště: Ostrava
nemas nahodou fotku tech pacek na tom servu?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bishboun
Zaslal: čt duben 24, 2008 2:36 pm Odpovědět s citátem
750shadow napsal:

Jojo rozebral jsem to a nafotil. Jestli chces foto nebo neco okolo toho. rekni mi mail a foto poslu.

Zaslal: po duben 28, 2008 6:30 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 02. 05. 2007 Příspěvky: 97 Bydliště: K.Vary
Bishboun napsal:
750shadow napsal:

Jojo rozebral jsem to a nafotil. Jestli chces foto nebo neco okolo toho. rekni mi mail a foto poslu.

Zrovna se mi vyskytl podobný problém a radu od skušeného bych uvítal, takže sem ti napsal na ICQ, tak se mi prosimtě ozvi až tam budeš.

Díky moc.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Bishboun
Zaslal: út duben 29, 2008 8:32 pm Odpovědět s citátem
Tak jsem ti to tedka poslal ...kdyby nedorazilo dej vedet.. udelal jsem hodne fotek.

Drzim palce --- kdyby jeste nekdo chtel poslat muj popis s fotkama dejte mi vedet.

Cussss

Zaslal: út duben 29, 2008 8:49 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 02. 05. 2007 Příspěvky: 97 Bydliště: K.Vary
Bishboun napsal:
Tak jsem ti to tedka poslal ...kdyby nedorazilo dej vedet.. udelal jsem hodne fotek.

Drzim palce --- kdyby jeste nekdo chtel poslat muj popis s fotkama dejte mi vedet.

Cussss

Zrovna to přišlo,je to fakt super, moc mi to pomůže, tak doufám, že to zprovoznim.

Díky moc!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
olda77
Zaslal: čt květen 01, 2008 7:37 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 25. 02. 2005 Příspěvky: 1685 Bydliště: PŘEROV
Ahoj,posli mi to prosim taky,diky.na mail olda77@seznam.cz

gordon SVK
Zaslal: čt květen 01, 2008 10:17 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 12. 04. 2007 Příspěvky: 290 Bydliště: BN SVK
zdar aj ja poprosim newies kedy sa zide Smile gordon333@post.sk

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Sedrik
Zaslal: po květen 25, 2009 6:57 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 06. 05. 2009 Příspěvky: 4 Bydliště: Plzeň
Ahoj, taky mi nefungovalo. Vymontovala jsem jen a měla jsem uhnilé dva kablíky od uhlíků. Vyměnila jsem je a je to paráda Twisted Evil
martanc
Zaslal: po květen 25, 2009 7:04 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
Sedrik napsal:
Ahoj, taky mi nefungovalo. Vymontovala jsem jen a měla jsem uhnilé dva kablíky od uhlíků. Vyměnila jsem je a je to paráda Twisted Evil
jo tohle je celkem klasika, je to tim že to tam neni nic moc kryté a stříká tam na to voda chtělo by to přes to něakej krit, myslím že ho tu někdo kdysi dělal

kurenadvore
Zaslal: ne únor 14, 2010 1:34 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 17. 02. 2009 Příspěvky: 1107 Bydliště: Zilina
uz som kontaktoval aj bishbouna ohladom fotiek, ktore rozposielal, len neviem ci tu este chodi ... tak ak nahodou, dali by sa preposlat foto toho serva od oldy alebo gordona?? vam to poslal, tak ak ste to nezmazali... vopred dik

kurenadvore@yahoo.com

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 5
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Přejdi na: