Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Je SAXO spolahlive auto? |
EiFFeL |
Zaslal: st únor 10, 2010 10:15 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
vacky byly osoupany na policejnich zigulech protoze to furt drkocalo na volnobeh jak si kluci pritapeli a nemazalo to... |
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi |
|
Návrat nahoru |
|
Casari |
Zaslal: čt únor 11, 2010 3:01 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Jsem snim spokojeny a do budoucna pocitam s tim ze ho pordam a koupim nejake 1,4 - 1,6 VTS tady z klubu |
_________________ Saxo 1.1, 44KW, červená, zatím bez větších úprav
čím dřív zemřeš,tím dýl budeš mrtvý...
http://casari.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
Majo |
Zaslal: čt únor 11, 2010 3:39 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Zavisi od typu saxa.. obycajne saxa 1,1, diesel a tak ak kupis od nejakeho deda co ho setril tak do neho nemusis vrazit ani prd.. /nebavime sa o normalnom servisovani/
Ale kupis VTS vylietane, co mu bolo nakladane odkedy si do neho prvy 18rocny fagan sadol, mas co robit.. tito ludia nic nemenia a ked sa saxo zacne jebat, tak ho "zalepia" a rychlo strelia.. a novy majitel moze menit rozvody, napravu, nejake posrane veci v motore atd..
Ja som do saxa nadrbal neskutocne prachy /na moje pomery/ ale ide ako hodinky /v motore sa mi neposralo nic/, pomenil som vsetko co odchadzalo, rozvody menim vzdy po 60tisic a za 3 roky ma nechalo visiet iba raz.. ked som chuj jazdil na rezervu a po odparkovani auta uz z tych "plynov" nenastartovalo.. zbehol som s bandaskou na pumpu po benzin a problem vyrieseny..
Dalsie saxo by som uz nekupoval - po prve preto ze to moje nepredam a po druhe saxo v takom stave ako je moje ti tu na klube nikto nepreda kym naozaj nemusi...babatko a pod taketo veci urychluju..
ked das do porovnania vykon/pocit z jazdy/naklady na prevadzku tak je 16Vcko jedno z najlacnejsich sportovych aut.. ja mam sice iba 8V ale nedam si na neho dopustit..
..ale ono to je tak s kazdym autom.. ked nechces, nevrazas, opravujes co sa dojebe.. ale riskujes ze sa nieco potom raz stane akurat v case ked to najnevhodnejsie.. nad tym by sa mal kazdy zamysliet sam.. |
|
saxxer |
Zaslal: út únor 16, 2010 10:54 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
nuz je zima, a zimu neznasam lebo sa smyka...
ale kym som mal saxo kym bolo relativne teplo tak to je celkom super auto, pohodlne sa odvezies, pokym chodis v aute sam tak celkom staci, a viezol som sa uz v kadecom, ale v saxe sa jednoznacne sedi najlepsie ako spolujazdec
a stresne okno v lete - no parada, ten zvuk viriaceho sa vzduchu je uzasny
a ci by som kupil dalsie? este musim opravit toto a to si vypyta snad znova taku istu sumu, ako ked som auto kupoval
ale dalsie asi nie, dalsia bude c2-ka vts (a mozno c4 ka) |
_________________ Saxo 1.6 VTR |
|
Návrat nahoru |
|
marty75p |
Zaslal: pá duben 16, 2010 12:08 am |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Já mam 1.1 rok a nějaký měsíc.Koupil jsem ho v relativně použitelném stavu na rok ježdění,co do motoru absolutní spokojenost a co do udržby taky,sic jsem musel měnit brzdy,vyfuk a čeká mě elektrika ale první dvě veci prostě byli na odpis už při koupi a elektrika jen zapojení okénka a zrcátek,majitel predemnou to odpojil.Jinak jezdí bezva,a chválím si to.Pokud bude kačka na víc udělám z něj "klenot " aspon na dalších 5 let.A jelikož jsem cílevědomej člověk,tak už do něj nepůjdu,pokud se zadaří tak do vyšší třídy ale né proto že bych byl ny saxo zanevřel.Je to taková francouzká novodobá 120tka.Udělej si sám.udržba levná a minimálně levná. |
|
|
Návrat nahoru |
|
jasanos |
Zaslal: pá duben 16, 2010 9:55 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
mam doma jeste sago 1.6 8V 72kw rok 02, momentalne je na prodej,pac mam jine auto...mam ho rok a ctvrt a v pohode,nic se nestalo,nikde me nenechalo...pri koupi tam bylo 88tis a hned se menily rozvody pro jistotu,ted je na nem 106tis...doufam ze auto co mam ted bude stejne dobre spolehlivy jako saxik a jesli ne,tak to rozkopu... |
|
|
Návrat nahoru |
|
|