punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Vystřelené airbagy --> pokus o nové

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Vystřelené airbagy --> pokus o nové

MagickyMagic
Zaslal: ne březen 07, 2010 11:02 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 31. 10. 2007 Příspěvky: 70 Bydliště: Záhorovice
Ahoj,
mám 1,1i Saxíka a už v Belgii se první majitelka přesvědčila, jak fungují airbagy:-) Dlouho jsem jezdil bez nich, ale z dlouhé chvíle bych je tam rád znovu měl.
U spolujezdce je pevná plastová záslepka, čili tam pytel není. Na Aukru někdo pravý airbag prodává, tak bych ho koupil. Dotaz jedna: Je jedno, z jakého modelu to je?
Airbag ve volantě nevím, jestli je. Když zmáčknu volant kolem znaku Citroen, je měkký (nikoli záslepka), tak je možné, že tam je, ale není to jisté. Dotaz dvě: Jak zjistím, že je pytel ve volantu?
K chodu airbagů je zapotřebí Řídící jednotka aitbagů. Servismani v Belgii ji prostě vytáhli ať řidiče zbytečně neotravuje kontrolka:-) Na Aukru někdo prodává řídící jednotku airbagů. Dotaz tři: Je jedno z jakého modelu ta jednotka je? Bude na ni potřeba přehrávat nějak firmware? Pokud ano, kdo by to měl umět?

Nakonec omluva všem, kteří to už tady řešili, snažil jsem se tady dát jen otázky, na které jsem na fóru nenašel odpověď. Děkuju za pomoc!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
P.E.T.R
Zaslal: ne březen 07, 2010 11:16 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 04. 05. 2009 Příspěvky: 1632 Bydliště: Klatovy
pokud tam někdy oba pytle byly, nevidim důvod, proč by je tam nestačilo nandat a zapojit, kdybys chtěl tu ŘJ airbagů, tak mam jednu navíc, budu mít i oba pytle, já je naopak vyndavam Very Happy , ale ty si zatim necham
a bude to chtít nejspíš i nový pyropatrony na přitahování pásů, ty budou taky KO

2003 Mercedes-Benz Vito II 115CDi

Český pravopis je freeware, ale v žádném případě není open source! Používej dle libosti, ale nemodifikuj ho!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
MagickyMagic
Zaslal: ne březen 07, 2010 11:19 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 31. 10. 2007 Příspěvky: 70 Bydliště: Záhorovice
P.E.T.R napsal:
pokud tam někdy oba pytle byly, nevidim důvod, proč by je tam nestačilo nandat a zapojit, kdybys chtěl tu ŘJ airbagů, tak mam jednu navíc, budu mít i oba pytle, já je naopak vyndavam Very Happy , ale ty si zatim necham
a bude to chtít nejspíš i nový pyropatrony na přitahování pásů, ty budou taky KO

OK, to by bylo skvělé. Za kolik bys ji prodal? A je fakt jedno jakou řídící jednotku bagů tam dávám? Nebude v ní potřeba přehrát nějaký kód něbo něco?
martanc
Zaslal: ne březen 07, 2010 1:21 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
mám dojem že stou jednotkou to nebude jen tak něakej kód právě obsahuje. Někde jsem to četl když chtěl nědko dávat jednotku do 106 ze saxa a zjistilo se že ač je stejná tak tam fungovat nebude.

P.E.T.R
Zaslal: ne březen 07, 2010 1:30 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 04. 05. 2009 Příspěvky: 1632 Bydliště: Klatovy
martanc napsal:
mám dojem že stou jednotkou to nebude jen tak něakej kód právě obsahuje. Někde jsem to četl když chtěl nědko dávat jednotku do 106 ze saxa a zjistilo se že ač je stejná tak tam fungovat nebude.

tak to netušim

2003 Mercedes-Benz Vito II 115CDi

Český pravopis je freeware, ale v žádném případě není open source! Používej dle libosti, ale nemodifikuj ho!
EiFFeL
Zaslal: ne březen 07, 2010 4:09 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
hlavne my zjistili s magicem ze je vice druhu konektoru Wink

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Sejny
Zaslal: st březen 10, 2010 11:07 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 30. 05. 2006 Příspěvky: 1162 Bydliště: Kunčina
tohle jsem taky resil ,staci koupit new pyropatrony,ty jsou na 100% vystreleny,potom kup jednotku,je jedno jakou,ale budes muset sehnat nekoho, kdo kody prehrava! da se nahrat jakykoliv kod,stoji to kolem 1500,-kc! a pak to je nnakopat dovnitr,jo budes muset nahrat new kod do jednoty na volant i do jednotky na 2bag.

ex- 1.6 8V_65kw_r.v.00_VTS /bílá

Audi A4 B6 1.9TDi 96kw

Radši mrtvej než druhej

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: