punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Autoalarm - zapne sa sirena ked startujem

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Autoalarm - zapne sa sirena ked startujem

jimmy_xp
Zaslal: po březen 22, 2010 10:30 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 06. 01. 2010 Příspěvky: 70 Bydliště: Sunset Beach
zdravim, mam tu maly problemik s autoalarmom. schema je tu http://svetelektro.com/modules.php?name=Forums&file=download&id=7626 takmer vsetko ide ako ma, lenze pokial startujem auto zopne sa sirena...ak auto je nastartovane, sirena sa vypne...
zlty kablik mam pripojeny na zapalovanie - poloha I na spinacej skrinke a sivy je nepripojeny...
nebude to tym ze tam nemam pripojene rele na blokovanie startovania???autozapinanie alarmu a podobne mam vypnute...servisny rezim funguje ako ma...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Casper626
Zaslal: st březen 24, 2010 12:10 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 09. 11. 2009 Příspěvky: 74 Bydliště: Velka Maca
skus pripojit zlty kablik kablik na polohu 2. pokial tomu spravne rozumiem tak 87a na relatku je rozopinaci kontakt takze rele pripojit nemusis ale moze byt problem s polohou 1(acc) ktora sa pri startovani odpoji (preto sa ti pri startovani vipne radio) zapoj to na polohu 2(on) a vsetko bude fungovat ako ma.
jimmy_xp
Zaslal: st březen 24, 2010 9:51 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 06. 01. 2010 Příspěvky: 70 Bydliště: Sunset Beach
problem som vcera vyriesil... Smile spravil som to cele nanovo, napajanie som bral z kablov veducich k zapalovacu (aj tak zapalovac nepouzivam)...a spinaciu skrinku som zapojil tak, ze som vyuzil kablik iduci k radiu...vsetko ide super tak ako ma Smile chyba bola urcite v tom ako spomenul casper, pri startovani sa musel zlty kontakt rozpojit Sad

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: