punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - V:saxo 16V za 8V alebo za 1.4VTS

Autor Zpráva

<  Nákup/Prodej  ~  V:saxo 16V za 8V alebo za 1.4VTS

Cicko69
Zaslal: pá duben 23, 2010 2:44 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 11. 05. 2009 Příspěvky: 504 Bydliště: Žilina
OrolNS napsal:
ako ja uz nechapem ?? ja som sem dal ponuku a kto chce chce kto nie ne a ne polemizovat ze vase 1.4 su neviem ake extra , chceli by ste nove modely a este aj doplatok by ste chceli ne?? ja davam 16V a vy lenive 1.4tky , inac akurat som doniesol auto zo servisu a z umyvarky , v servise pomenili par veci bolo aj na diagnostike proste co trebalo sa pomenilo , uz ani nemam chut to auto vymenit po tychto reciach , uvidim aka bude teraz spotreba Smile a ak sa nevymeni nevadi mam uz plany s tym autom Smile len ta spotreba no Confused

Ale ved mi nepolemizujeme, len sme dospeli k zaveru,ze by to nebola az taka rozumna vymena,ved nic v zlom preboha Smile

Zaslal: pá duben 23, 2010 2:49 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 15. 05. 2009 Příspěvky: 112 Bydliště: Slovakia
ja viem len ma nahnevalo ked dakto povie ze rozjebane 16V a pri tom to auto ni nevidel , o to auto sa staram ano mohol by som aj lepsie aledo aut sa nevyznam tak ho davam do servisu a tam porobia co treba, inac moderatory vymzte to zalozim si novy s komplet fotkymi a s info, diki moc Smile

Zaslal: pá duben 23, 2010 5:56 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 10. 2008 Příspěvky: 865 Bydliště: stare mesto u uherskeho hradiste
ja jsem si to myslel ze nikdo nebude mit zajem pritom je tu hodne lidi co tu psalo ze by dali pul kralovstvi za to kdyby to mohli vymenit za 16v,ale kdyz prijde na vec tak Cool

Zaslal: pá duben 23, 2010 8:48 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 02. 07. 2006 Příspěvky: 168 Bydliště: Ostrava
blesk65 napsal:
ja jsem si to myslel ze nikdo nebude mit zajem pritom je tu hodne lidi co tu psalo ze by dali pul kralovstvi za to kdyby to mohli vymenit za 16v,ale kdyz prijde na vec tak Cool

tak výměna je dost omezená i tím že to lokalizoval víceméně na východní slovensko, tím pádem vyeliminoval veškeré čehuny a těch je tu většina. Taky mi od samého začátku není jasné, co cca 2litry v rozdílu spotřeby pro studenta vlastně řeší. Já vím, ceny paliv jdou hore, já taky na to nemám, tak jezdím méně nebo vůbec a neřeším jít do rizika vyměňovat své údajně vymazlené 16V za pochybné 1,4 či 1,6 8V, kde si osobně myslím že s tou spotřebou to až tak žhavé taky nebude... Sorry za OT, stejně to bude vše promazáno...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vtsko
Zaslal: pá duben 23, 2010 10:36 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 03. 2008 Příspěvky: 4167 Bydliště: Malacky
ja mam 16V a spotrebu neriesim,kedze na benzine miniem mesacne tak 25€ Mr. Green

http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
KenaD
Zaslal: so duben 24, 2010 7:23 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 01. 10. 2007 Příspěvky: 704 Bydliště: Třinec
vtsko napsal:
ja mam 16V a spotrebu neriesim,kedze na benzine miniem mesacne tak 25€ Mr. Green

To tám mate tak levný benznín? Very Happy Nebo tak málo jezdíš... Oplati se ti vubec auto mit? Cool

Škoda octavia 1,9tdi 4x4 ex
Seat alhambra 4x4 1.9Tdi
Garage:
http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=170
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
kurenadvore
Zaslal: so duben 24, 2010 9:30 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 17. 02. 2009 Příspěvky: 1107 Bydliště: Zilina
vtsko napsal:

dobre... ja mam tak 25e na tyzden Very Happy

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vtsko
Zaslal: so duben 24, 2010 11:19 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 03. 2008 Příspěvky: 4167 Bydliště: Malacky
KenaD napsal:
vtsko napsal:

To tám mate tak levný benznín? Very Happy Nebo tak málo jezdíš... Oplati se ti vubec auto mit? Cool

nooo vystihol si,ze ja auto nepotrebujem Wink

http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Roman Šafář
Zaslal: so duben 24, 2010 12:11 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 31. 08. 2009 Příspěvky: 78 Bydliště: Hulín
A jaky mas problem se spotrebou?? Na kratky vzdalenosti je 16V dobrej zralok to je fakt...ale mam novou lambdu a na delsi vzdalenosti jezdim za 6l...
OrolNS
Zaslal: so duben 24, 2010 1:48 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 15. 05. 2009 Příspěvky: 112 Bydliště: Slovakia
ja ked jazdim mesto tak mi to bere tych 10litrov a to jazdim z lahkou nohou a ta spotreba je celkom dost , proste ja som sem dal ponuku kto chce nech sa ozve viem obmedzil som to na oblast ale proste mne sa dalej trepat nechce , a tie vase keci typicky slovaci ci cesi ked je drahe pindate ked je lacne pindate ked ponukam dobru ponuku pindate a hladate aky je v tom ojeb ked dam ponuku mne vyhodnu hned oznacite za debila co nevie co ma aku cenu .... , kto bude mat zaujem sa stretneme a pozrie si cele saxo aj do servisu moze odviest a sam sa rozhodne , nikoho v ziadnom pripade nenutim

Zaslal: so duben 24, 2010 2:03 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 13. 12. 2009 Příspěvky: 30 Bydliště: Richmond
OrolNS napsal:
ja ked jazdim mesto tak mi to bere tych 10litrov a to jazdim z lahkou nohou a ta spotreba je celkom dost , proste ja som sem dal ponuku kto chce nech sa ozve viem obmedzil som to na oblast ale proste mne sa dalej trepat nechce , a tie vase keci typicky slovaci ci cesi ked je drahe pindate ked je lacne pindate ked ponukam dobru ponuku pindate a hladate aky je v tom ojeb ked dam ponuku mne vyhodnu hned oznacite za debila co nevie co ma aku cenu .... , kto bude mat zaujem sa stretneme a pozrie si cele saxo aj do servisu moze odviest a sam sa rozhodne , nikoho v ziadnom pripade nenutim

ještě jsi mi neodepsal na zprávu....koukni do SZ
blesk65
Zaslal: so duben 24, 2010 2:52 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 10. 2008 Příspěvky: 865 Bydliště: stare mesto u uherskeho hradiste
to by nebyl obchood kdyby kazdy nebyl trochu ojebany

Zaslal: so duben 24, 2010 4:53 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 31. 08. 2009 Příspěvky: 78 Bydliště: Hulín
OrolNS napsal:

Ale jo vlastne mas recht Wink
skokan
Zaslal: ne duben 25, 2010 12:50 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 18. 05. 2007 Příspěvky: 3348 Bydliště: Slovensko - NMnV
OrolNS> poviem ti to rovno, ak to tu zamknem a ty si vytvoris novy prispevok, tak sa ani ten nezaobide bez reakcii. Je to prirodzene, aj ked urcite casto krat otravne. Kazdopadne diskusia znamena ze je zaujem to riesit a to by si mal byt rad. Zo 100 kecov sa skor najdu 1-2 zdrave pripomienky.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
Johny
Zaslal: ne duben 25, 2010 4:41 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 09. 2006 Příspěvky: 767 Bydliště: Banská Bystrica SR
na fotkach vyzera byť pekné, určite toho spravneho skôr či neskôr najdeš, tam nieje čo riešiť. Kto xce výkon určite sa dohodne, tým ktorým stačia vts plasty o to zaujem nebudu mať, treba vyčkať na skutočneho zaujemcu o 16ventilov pod kapotou, ponuka je to viac než dobrá.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 3 z 4
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Přejdi na: