Autor |
Zpráva |
< Servis ~ naprava VTS 1,6 vs.106 sport vs.repas moji.vs jina repas? |
Adler |
Zaslal: čt září 21, 2006 5:45 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
jelikoz se chystam neco s moji umirajici zadni napravou a posledni 14 dni furt otom premyslim zjistuju co a jak vyjde fnancne tak jsem dosel k tomu to zaveru .... a chtel bych od vas kdyztak poradit co by jste zvolili vy? :
1)Repas moji napravy ... mozna nejlevnejsi bo nejdrazsi reseni podle toho jak bude ko a myslim ze je ko uz dost... 2-10k bo vice
2)Vzit na jednom vraku u nas napravu repasovanou v Pribrami... udajne kvalitne.. cena 6k ale co jsem videl tak jedna orezla fest a druha lepsi ale taky me to nejak nepresvecilo ale funkcne asik budou ok ...
3)nasel sem napravu VTS a 106Sport.... obe dve vypadaji moc pekne 106 oneco cistsi a asik min najeto ...cena se trmenama 7k bez trmenu 6k ... vzal bych tu za tech 7k ....ale + este new kotouce desky dalsi kese k uprave na kotouce + prehozeni snizeni .....
nejvic s epriklanim k te verzi ze vemu tu ste 106sport mela by byt stejne tuha jak vts.... |
_________________ Skodylak fmetle, ftédéýčku a na hlínách
ex 1,5VTd //Galerie// |
|
Návrat nahoru |
|
AmbP |
Zaslal: so září 23, 2006 7:34 am |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Adler:to je ten vrakáč u Holešova,že?Tam chci taky zajet.Mám zřejmě stejný problém,náprava ,lépe řečeno ložiska a vůle v ní jsou v pí.i.No,váhám jestli to od nich z toho vrakáče vzít,asi ale jo.A vymění mi to nějaký Trunečka z Roštína za Zdounkama,dřív dělal v Kotojedech u M-servis(Míša) Citroen.Možná(teda určitě,řekl bych mu o tobě) by Ti udělal i ty vůle na ventilech,mám s ním výborné zkušenosti,dělal mi rozvody,vyměňoval výfukové svody a super,nemůžu si stěžovat. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Adler |
Zaslal: so září 23, 2006 11:45 am |
|
|
EX-Saxoclubák
|
|
Návrat nahoru |
|
Adler |
Zaslal: so září 23, 2006 12:20 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
je to u olmiku vedle nedvezi Bystrocice.... je to z Vts .. sou tam tlumice ale nejake potekle..je tam ten regulator brzdne sily...jsou tam unasece(ci jaksetomurika to kde se dava kotouc a nejsou tam trmeny je za 6k... |
_________________ Skodylak fmetle, ftédéýčku a na hlínách
ex 1,5VTd //Galerie// |
|
Návrat nahoru |
|
Adler |
Zaslal: po říjen 09, 2006 3:04 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
|
Návrat nahoru |
|
Hassan_B |
Zaslal: čt říjen 12, 2006 6:10 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
mne ted delali repasy ve skalici nad svitavou u boskovic(cca 65km od olomouce, 35km od brna-smer svitavy). menil mi jak loziska tak ty tyce a vyslo mne to i s praci a sbihavosti na cca 10500,- a je to repase stavajici, neni to systemem vymeny, coz bych ja osobne nechtel.
Adler: jestli ta 106 s16 snizena bude to vidim tak 50:50, hodne jich je snizenych uz z vyroby, byl na to nejaky pack, nebo tak neco. |
|
|
Návrat nahoru |
|
krakatau |
Zaslal: po prosinec 04, 2006 10:58 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
ja som bol nútený riešiť tento problém na mojej 106 ale u nás na to niekoho zohnať... okrem autorizovaného servisu, kde mi ponúkli novú nápravnicu za dvojnásobok neskoršej ceny repasu sa do toho nikto nechcel pustiť, až nakoniec som chvalabohu našiel človeka, ktorý má firmu, zaoberajúcu sa práve repasmi týchto francúzskych náprav. s výsledkom som spokojný, síce to aj niečo stálo, ale verím, že na ďalších 100tisíc km budem mať pokoj... |
_________________ ex-106 GTI |
|
Návrat nahoru |
|
Albi |
Zaslal: út září 25, 2007 12:32 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
me by zajimalo konecne zhodnoceni??? ze je torzka v haji a ceka me oprava mi je jasne, ale zajimaly by mne nazora tech kteri tim prosli. jestli provedli repas svoji napravy, nebo to vymnenili za jinou (sehnat napravu na 87kw VTSo muze byt problem) a kolik je to kde stalo, pripadne jake s tim maji zkusenosti. prosim zdrzte se nazoru, kamos mi povidal... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Majo |
Zaslal: út září 25, 2007 1:36 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Ahojte, presne to riesim, auto je v servise, mechanik vybral napravu, ide ju zobrat do nejakej firmy prelisovat ci co.. diely uz ma, zacal to repasovat, ked budem vediet co ma to bude stat, poviem.. ale odhadom mi povedal 10k +- 2 SKK, cize dost.. ale ze to vyzdrzi dalsich min 100000km, takze myslim ze nie je co riesit s napravami z vrakacov.. nechce sa mi za 50000 tuto otazku riesit znovu.. a ako som tak cital vyssie, tie napravy su celkom drahe..na to ze su pouzite a nikdy nevies v akom su stave kym ju nerozoberies.. |
|
miro pona |
Zaslal: út září 25, 2007 1:52 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
NEBOJSA MAJO BUDE HOTOVA A BUDE TIPTOP ALE CO SOM SI VYPOCUL DO MOBILU KURVA CHACHACHA |
|
|
Návrat nahoru |
|
|