ma niekto filter BMC ? Ake mate skusenosti? ako vyzera ten filter vo vnutri? Na saxperience niektori radia uprednostnit BMC pred Racelandom aj ked cena je niekde inde ale niektori radia aj konkretne tento kit a cena je hned lepsia. Asi to bude nahrada za BMC podobne ako Raceland za Simotu, co myslite?
MELHUBA KLUBUZaložen: 04. 02. 2007Příspěvky: 1300Bydliště: Praha 2
mam, dal jsem ho ale misto nejakyho otevrenzho tunigace tak se serii nesrovnam.. ma ho jeste mikule, ale taky ho ma od zacatku ))
Ale presne jak pises, vsude mozne ho chvali, horsi jaksimota podle me nebude, ja mam origo bmc ale vypada uplne stejne - jen je otazka jestli bude vevnitr i ten filtr promyslenej stejne dobre jako BMC, nebo to tak jen vypada
MELHUBA KLUBUZaložen: 22. 06. 2009Příspěvky: 514Bydliště: Strašice u Rokycan
jj mam ho taky,ale taky ti nemužu říct jestli to funguje,jinak uvnitř je docela velikej filtr,jinak ze strany se docela hřeje od motoru,ale to i raceland.radil bych nějak zaizolovat
_________________ Saxo 1,6 16V
Weekend and Track car
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru