ECHT SAXOKLUBÁKZaložen: 11. 05. 2009Příspěvky: 201Bydliště: Banská Bystrica-Slovensko
už ma serú dost otáčky motora, mám nový krok.motorček, snímač polohy škrt.llapky, snímač tlaku, vyčistenú klapku, na diagnostike žiadne chyby a stale sa mi jebu otačky už mi to aj zdochýna . Ja už fakt newiem čo
MELHUBA KLUBUZaložen: 08. 10. 2008Příspěvky: 865Bydliště: stare mesto u uherskeho hradiste
tady asi moc nikdo nepomuze protoze je to dost specificka vec .............najdi si lepsiho servisaka protoze jen tak samo o sobe to nezdechen nebo nebudou kolisat ot aspon se vyhnes dalsimu zbytecnemu vymenovani dilu
už ma serú dost otáčky motora, mám nový krok.motorček, snímač polohy škrt.llapky, snímač tlaku, vyčistenú klapku, na diagnostike žiadne chyby a stale sa mi jebu otačky už mi to aj zdochýna . Ja už fakt newiem čo
A čo tak začať kontrolou membrány po krytkou reg.tlaku.paliva ?
Tá membrana už neplní funkciu. Zub času. Len neviem kde ju zohnať.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru