Autor |
Zpráva |
< Servis ~ nejde odevřít klikou dveře u spolujezdce |
Toska |
Zaslal: út červen 15, 2010 6:15 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Zdarec,potřebuju pomoct,jinak mě klepne!Pos*al se centrál a nezamykal dveře u spolujezdce(mám VTS 1,6 16V r.v.2002).Měl jsem náhradní,tak jsem ho vyčenžoval a chodí to.Jenže když odemknu,nejde klikou zvenčí otevřít dveře.Nezmršil jsem něco v zámku,jak jsem tam dával nové "servo" od centrálu?Když zamknu(centrálem) tak jde klika normálně.Ale jak odemknu,tak se nějak zablokuje a nedá se za ni vzít-resp. otevřít dveře.Zevnitř funguje vše jak má.Jsem z toho na prášek!S otcem jsme do toho čuměli celý odpoledne a výsledek žádnej... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Casper626 |
Zaslal: út červen 15, 2010 9:25 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
vyber zamok a nasad ho tam nas5. saxo ma tie klucky zaujimavo sprevodovane. pozri sa ci si neurobil nejaku zabranu pri nasadzovani noveho serva |
|
|
Návrat nahoru |
|
lazik |
Zaslal: st červen 16, 2010 9:34 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Taky jsem to delal a je tam skvely pristup, co.. Taky bych to tipnul na nejakou prekazku pro to tahlo od venkovni kliky. Ono to servo jde vyndat i bez zamku, tak to muzes zkusit - kdyz to bude delat i potom, tak mas bud blbe nasazene tahlo, nebo neco se zamkem, no |
_________________ VTS 1.6i 16v rv 98
http://lazarracing.webnode.cz |
|
Návrat nahoru |
|
Toska |
Zaslal: st červen 16, 2010 1:36 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Přístup je tam na ko*ot!Ruce mám rozřezaný o ty plechy a otlačený čečulky na prstech.Servo šlo vcelku slušně-než jsem přišel jak ho vyndat,tak to teda nebyl žádnej med,ale šlo to.Ale teď jak nejde otevřít klika při odemčených dveřích to by mě mohlo jebnout!Nevidíš tam a po hmatu nic nezjistíš,protože to je všechno zakrytovaný.Budu to fakt muset celý vybrakovat a porovnat se zámkem co mám náhradní(bohužel je do dveří od řidiče).Snad to je vevnitř stejný...Nebo není? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Casper626 |
Zaslal: st červen 16, 2010 2:04 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
ten bakelit co zakryva zamok sa da odtial demontovat...
tes sa ze neopravujes zadne dvere ja som tam musel vopchat web kameru zavolat mladsiu sestru a na monitore jej ukazat co ma stlacit lebo moja ruka tam vobec nevosla |
|
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: st červen 16, 2010 2:07 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
z vas nakonec budou gynekologove |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
xerius |
Zaslal: st červen 16, 2010 4:42 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Casper626 napsal: ten bakelit co zakryva zamok sa da odtial demontovat...
tes sa ze neopravujes zadne dvere ja som tam musel vopchat web kameru zavolat mladsiu sestru a na monitore jej ukazat co ma stlacit lebo moja ruka tam vobec nevosla Tak toto ma ohromne pobavilo inak . Ale je fakt,že opravovať niečo v SAXE je priam zážitok.Ja radšej keď sa niečo pokašle,tak to zanesiem kamošovi do servisu-radšej zaplatím než ma ma klepnuť pri tom opravovani.Stačil mi zážitok,keď som opravoval klapku ventilátora (vnútorný obeh).To bol doslova des pre mňa.Inak sorač za spam. |
|
|
Návrat nahoru |
|
lazik |
Zaslal: čt červen 17, 2010 11:57 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Já jsem to měl venku celé i se zámkem, protože jsem nejdříve nevěděl jak se to servo dá sundat - to jsem zjistil až jsem to měl celé venku.
Každopádně až budeš dávat ten zámek zpátky, tak to teprve něco zažiješ - ježek v kleci hadra
Mi se navíc povedlo dát zpátky to táhlo k vnitřní klice až za tou vodící lištou pro sklo, takže to táhlo nešlo zacvaknout do těch vodítek.. a jediný způsob jak to napravit bylo to celé zase vyndat ven zandat správně Ale musím říct, že na druhý pokus už jsem to měl za pár minut |
|
Návrat nahoru |
|
Toska |
Zaslal: čt červen 17, 2010 3:13 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
lazik napsal: Já jsem to měl venku celé i se zámkem, protože jsem nejdříve nevěděl jak se to servo dá sundat - to jsem zjistil až jsem to měl celé venku.
Každopádně až budeš dávat ten zámek zpátky, tak to teprve něco zažiješ - ježek v kleci hadra
Mi se navíc povedlo dát zpátky to táhlo k vnitřní klice až za tou vodící lištou pro sklo, takže to táhlo nešlo zacvaknout do těch vodítek.. a jediný způsob jak to napravit bylo to celé zase vyndat ven zandat správně Ale musím říct, že na druhý pokus už jsem to měl za pár minut
Chlape nestraš!Už teď mi povoluje svěrač a to na to nejsem připravenej ještě dobře 40let...Snad to zvládnu,případně budu otravovat známýho mechanika. |
|
|
Návrat nahoru |
|
lazik |
Zaslal: pá červen 18, 2010 10:30 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Jo to zvladnes Ale chce to hodne pevne nervy - zrovna to tahlo od kliky mi slo pekne blbe odpojit. Nevim jestli je nejaky lepsi zpusob, ale ja jsem ten zamek vyndal i se vsema tahlama na nem |
|
Návrat nahoru |
|
|