Neviem ako ostatny, ale absolutne netusim aky mas motor.
Mám 1.1/40kW, r.v.1996,ale poloosa se hodí i z 1.0,1.4,1.5(2/96-4/04)a ještě navíc z AX a peugota106.Ale děkuji za upozornění.
Ahoj, poloosu sice nemam, ale mam zkusenosti s hledanim ND:-) Otevri si sbazar.cz a zadej saxo a hledej a hledej, par dni zpatky jsem tak nasel vcelku nove servo. Chce to trpelivost, ale spousta lidi rozprodava saxo na dily, nenech se odradit starim inzeratu, ten muj byl z dubna a servo mam:-) Hodne stesti!!!
NĚMÁ NÁVŠTĚVAZaložen: 28. 03. 2010Příspěvky: 5Bydliště: Horní Slavkov
MagickyMagic napsal:
zlobrmogi napsal:
lakinooo napsal:
Neviem ako ostatny, ale absolutne netusim aky mas motor.
Mám 1.1/40kW, r.v.1996,ale poloosa se hodí i z 1.0,1.4,1.5(2/96-4/04)a ještě navíc z AX a peugota106.Ale děkuji za upozornění.
Ahoj, poloosu sice nemam, ale mam zkusenosti s hledanim ND:-) Otevri si sbazar.cz a zadej saxo a hledej a hledej, par dni zpatky jsem tak nasel vcelku nove servo. Chce to trpelivost, ale spousta lidi rozprodava saxo na dily, nenech se odradit starim inzeratu, ten muj byl z dubna a servo mam:-) Hodne stesti!!!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru