punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Víčko oleje

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Víčko oleje

Hassan_B
Zaslal: st září 27, 2006 1:45 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 27. 09. 2006 Příspěvky: 223 Bydliště: Olomouc, Lazce
Salam alejkum negri!

mam takovy problem, mam 106 gti, stejny motor jako saxo vts. Nestava se vam u tohoto motoru ze olej prochcava prez vicko oleje? mne docela fest. Vzdycky to utru a po par desitkach km je to zase a docela dost. To vicko nema snad ani zespodu nejaky tesneni nebo co.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Ritchma
Zaslal: st září 27, 2006 5:58 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
Měl sem taky ten problém. Víčko těsnění mělo, ale stejně chcalo. Když sem měl saxo v servisu, tak sem človíčkovi co to dělal řek že až pojede pro díly ať mi ho tam vezme. Na VTSko sice neměli, ale vzal nějaký jiný. Sice je větší ale pasuje přesně a nikde ani kapička. Takže prostě kup nový a bude to Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
olda77
Zaslal: st září 27, 2006 6:03 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 25. 02. 2005 Příspěvky: 1685 Bydliště: PŘEROV
A kolik te stálo to víčko?Na vts stojí 420kč.Ted to taky řeším...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
olda77
Zaslal: st září 27, 2006 6:03 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 25. 02. 2005 Příspěvky: 1685 Bydliště: PŘEROV
A kolik te stálo to víčko?Na vts stojí 420kč.Ted to taky řeším...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
trafikant
Zaslal: st září 27, 2006 6:25 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 26. 05. 2006 Příspěvky: 165 Bydliště: Dvůr Králové nad Labem
Problém bývá v tom plíšku, který má pružit a často zezrzatí a nepruží. Kleštěma vytáhnout a dát tam jiný (já tam dal duralový a je to gut)

Zaslal: pá září 29, 2006 6:26 pm Odpovědět s citátem
Takze, nove vicko nainstalovano tak se zitra uvidi. Je to z ebay koupeny nejaky viko , ale pro 8mi ventilove motory Saxa/106/206, vicko je o dost vetsi a ma zespodu docela velikou tu tesnici gumu tak to snad uz bude OK.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Ritchma
Zaslal: pá září 29, 2006 6:30 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
Hassan_B napsal:
Takze, nove vicko nainstalovano tak se zitra uvidi. Je to z ebay koupeny nejaky viko , ale pro 8mi ventilove motory Saxa/106/206, vicko je o dost vetsi a ma zespodu docela velikou tu tesnici gumu tak to snad uz bude OK.

Jestli je velký tak to mam asi stejnejch rozměrů. Pasuje, těsní a od tý doby co tam je tak pohoda Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
critik
Zaslal: so září 30, 2006 1:02 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 22. 08. 2006 Příspěvky: 127 Bydliště: Louny
taky mi to uchcava pod vickem,kde jste objednavaly v citroenu? nebo u nakyho prodejce nahr. dilu?

Hassan_B
Zaslal: st říjen 04, 2006 6:45 pm Odpovědět s citátem
critik napsal:
taky mi to uchcava pod vickem,kde jste objednavaly v citroenu? nebo u nakyho prodejce nahr. dilu?

Yo, check this, koupil jsem prez Ebay vicko pro Peugeot 106/Saxo/206 pro osmi ventilove motory, je docela velky pokud se mi to povede, dohodim fotku jak cyp.

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: