Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Nedrzi volnobeh, zdochina, nejde ako ma... |
jimmy_xp |
Zaslal: so červen 26, 2010 9:57 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
SOS!Dnes som sa pustil do opravy motorceka volnobehu, chcel som dat pod tu pruzinku podlozku, ale po nastartovani sa otacky dost zvysili...Tak som tu podlozku vyhodil, ale po nastartovani auto nesmierne zdochinalo, nedrzalo volnobeh, ked som mu pridaval nereagovalo na plyn, islo akokeby len na jeden-dva valce, motor strasne hadzal vypol som ho, zalozil vsetko spat, skusil nastartovat, avsak tazko startoval, nedrzal otacky skusal som na 10 minut odpojit bateriu, ze to resetnem, ale nepomohlo. motor nabehol, ale ked som preradil do 2jky pridal plyn, tak som mal pocit ze motor chce zdochinat a na najblizsej krizovatke otacky zase lietali... pred bytovkou som uz nedokazal poriadne nastartovat co bude s tym autom? nie je tu niekto z vychodu kto mi s tym pomoze??? S.O.S !!! |
|
|
Návrat nahoru |
|
lazik |
Zaslal: ne červen 27, 2010 10:12 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Mi tohle delalo kdyz jsem mel spatnou lambdu - vycistil jsem krokovy motorek a klapku a pak kdyz jsem to slozil, tak to drzelo volnobeh v pohode, takze radost. Ale jak jsem se rozjel, tak jsem ujel 30 metru a pak to nereagovalo na plyn a chcipalo.. a po 30 metrech zas a zas.. nechal jsem to bezet 10 minut na volnobeh a pak uz to jezdilo - ridici jednotka poznala, ze z lambdy nic nedostane a prepla se do nouzoveho rezimu, kde bere hodnoty z nejake predpripravene tabulky misto aby je brala z lambdy. Muzes mit podobny problem - zajed si na diagnostiku, ta ti to prozradi. Kdyztak v nouzi muzes krokovy mororek uplne odpojit - pak bys mel mit volnobeh na 2000 otacek a zdechat by to nemelo. |
_________________ VTS 1.6i 16v rv 98
http://lazarracing.webnode.cz |
|
Návrat nahoru |
|
jimmy_xp |
Zaslal: ne červen 27, 2010 11:46 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Takze zmena: Dnes som skusil nastartovat - bez jedineho problemu. Avsak po pridani plynu sa zadusil Proste to auto nechce ist |
|
|
Návrat nahoru |
|
jimmy_xp |
Zaslal: ne červen 27, 2010 4:42 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Teraz som skusal odpojit motorcek, pridat plyn sa dalo v pohode, avsak asi po minute ked som siel autom prestalo akcelerovat ale zacalo brzdit, otacky klesli Pri bytovke ked som ho skusil podrzat na 2000 tak surovo sli od 1500 do 2000 hore dole v pravidelnych intervaloch...Co to moze kurva byt? Uz ma to drbnute auto nebavi...! |
|
|
Návrat nahoru |
|
jimmy_xp |
Zaslal: út červen 29, 2010 10:05 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Locknime to, aj tak sa pomoci nedockam... |
|
|
Návrat nahoru |
|
lazik |
Zaslal: út červen 29, 2010 10:57 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
A byl jsi na te diagnostice? To je zaklad
A zkousel jsi nechat auto tak 10 minut bezet na volnobeh a teprve potom se rozjet? Jestli ti to ten volnobeh neudrzi, tak odpoje krokovy motorek. Nech to 10 minut stat a bezet na volnobeh - ridici jednotka za tu dobu pozna chybu lambdy nebo neco podobneho a prepne se do nouzoveho rezimu a potom teprve zkus jezdit.. Me tohle pomohlo.. sice to pak zralo 9 litru, ale na dojeti do servisu to staci |
_________________ VTS 1.6i 16v rv 98
http://lazarracing.webnode.cz |
|
Návrat nahoru |
|
Erik106 |
Zaslal: čt červenec 01, 2010 1:48 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Mě tohle to dělal MAP senzor...skus ho odpojit a uvidíš, já když sem ho odpojil tak šel motor v pořádku |
_________________ i love 106 |
|
Návrat nahoru |
|
Sandman |
Zaslal: čt červenec 01, 2010 2:23 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
takto sa pomoci nedockas,moze to robit vsetko od lambdy,cez vstrek(y),indukcnu cievku,map,cidlo teploty vody,cidlo vzduchu az po tesnenie pod hlavou,treba ist do citroenu nech ti to napichnu na diagnostiku... |
_________________ Silver 16V - "Holobyt"
Just remember Torque is what you feel and HP is not always the best to have. |
|
Návrat nahoru |
|
jimmy_xp |
Zaslal: čt červenec 01, 2010 3:11 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
tak tak, asi to bude potrebovat diagnostiku...minimalne tu lambdu pozriet motorcek som uz dal dokopy a kable k svieckam trosku "zrepasoval" a vycistil cidlo teploty je ok - premerane...este skusim hadicky prefuknut, a dnes to vsetko zlozit a poreferujem ci auto ide |
|
|
Návrat nahoru |
|
jimmy_xp |
Zaslal: so červenec 03, 2010 9:51 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
zdar chlapi takze auto vyzera byt okej - bol zaneseny katalyzator a poskodeny motorcek volnobehu - trosku som ho zrepasoval... avsak startuje teraz trosku tazsie a nedrzi dobre otacky, takze kupe noveho motorceka sa nevyhnem (66€)...a na druhy tyzden este ide na diagnostiku nech mam dobry pocit ze vsetko bude okej |
|
|
Návrat nahoru |
|
|