punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Nedrzi volnobeh, zdochina, nejde ako ma...

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Nedrzi volnobeh, zdochina, nejde ako ma...

jimmy_xp
Zaslal: so červen 26, 2010 9:57 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 06. 01. 2010 Příspěvky: 70 Bydliště: Sunset Beach
SOS!Dnes som sa pustil do opravy motorceka volnobehu, chcel som dat pod tu pruzinku podlozku, ale po nastartovani sa otacky dost zvysili...Tak som tu podlozku vyhodil, ale po nastartovani auto nesmierne zdochinalo, nedrzalo volnobeh, ked som mu pridaval nereagovalo na plyn, islo akokeby len na jeden-dva valce, motor strasne hadzal Sad vypol som ho, zalozil vsetko spat, skusil nastartovat, avsak tazko startoval, nedrzal otacky Sad skusal som na 10 minut odpojit bateriu, ze to resetnem, ale nepomohlo. motor nabehol, ale ked som preradil do 2jky pridal plyn, tak som mal pocit ze motor chce zdochinat a na najblizsej krizovatke otacky zase lietali... Sad pred bytovkou som uz nedokazal poriadne nastartovat Sad co bude s tym autom? nie je tu niekto z vychodu kto mi s tym pomoze??? S.O.S !!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lazik
Zaslal: ne červen 27, 2010 10:12 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 05. 2009 Příspěvky: 689 Bydliště: Ostrava/Brno
Mi tohle delalo kdyz jsem mel spatnou lambdu - vycistil jsem krokovy motorek a klapku a pak kdyz jsem to slozil, tak to drzelo volnobeh v pohode, takze radost. Ale jak jsem se rozjel, tak jsem ujel 30 metru a pak to nereagovalo na plyn a chcipalo.. a po 30 metrech zas a zas.. nechal jsem to bezet 10 minut na volnobeh a pak uz to jezdilo - ridici jednotka poznala, ze z lambdy nic nedostane a prepla se do nouzoveho rezimu, kde bere hodnoty z nejake predpripravene tabulky misto aby je brala z lambdy. Muzes mit podobny problem - zajed si na diagnostiku, ta ti to prozradi. Kdyztak v nouzi muzes krokovy mororek uplne odpojit - pak bys mel mit volnobeh na 2000 otacek a zdechat by to nemelo.

jimmy_xp
Zaslal: ne červen 27, 2010 11:46 am Odpovědět s citátem
Takze zmena: Dnes som skusil nastartovat - bez jedineho problemu. Avsak po pridani plynu sa zadusil Sad Proste to auto nechce ist Sad
jimmy_xp
Zaslal: ne červen 27, 2010 4:42 pm Odpovědět s citátem
Teraz som skusal odpojit motorcek, pridat plyn sa dalo v pohode, avsak asi po minute ked som siel autom prestalo akcelerovat ale zacalo brzdit, otacky klesli Sad Pri bytovke ked som ho skusil podrzat na 2000 tak surovo sli od 1500 do 2000 hore dole v pravidelnych intervaloch...Co to moze kurva byt? Uz ma to drbnute auto nebavi...!
jimmy_xp
Zaslal: út červen 29, 2010 10:05 am Odpovědět s citátem
Locknime to, aj tak sa pomoci nedockam...
lazik
Zaslal: út červen 29, 2010 10:57 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 05. 2009 Příspěvky: 689 Bydliště: Ostrava/Brno
A byl jsi na te diagnostice? To je zaklad
A zkousel jsi nechat auto tak 10 minut bezet na volnobeh a teprve potom se rozjet? Jestli ti to ten volnobeh neudrzi, tak odpoje krokovy motorek. Nech to 10 minut stat a bezet na volnobeh - ridici jednotka za tu dobu pozna chybu lambdy nebo neco podobneho a prepne se do nouzoveho rezimu a potom teprve zkus jezdit.. Me tohle pomohlo.. sice to pak zralo 9 litru, ale na dojeti do servisu to staci Wink

Erik106
Zaslal: čt červenec 01, 2010 1:48 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 30. 12. 2009 Příspěvky: 49 Bydliště: třebíč
Mě tohle to dělal MAP senzor...skus ho odpojit a uvidíš, já když sem ho odpojil tak šel motor v pořádku

Zaslal: čt červenec 01, 2010 2:23 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 05. 08. 2008 Příspěvky: 1500 Bydliště: Piesok
takto sa pomoci nedockas,moze to robit vsetko od lambdy,cez vstrek(y),indukcnu cievku,map,cidlo teploty vody,cidlo vzduchu az po tesnenie pod hlavou,treba ist do citroenu nech ti to napichnu na diagnostiku...

Just remember Torque is what you feel and HP is not always the best to have.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
jimmy_xp
Zaslal: čt červenec 01, 2010 3:11 pm Odpovědět s citátem
tak tak, asi to bude potrebovat diagnostiku...minimalne tu lambdu pozriet Smile motorcek som uz dal dokopy a kable k svieckam trosku "zrepasoval" a vycistil Smile cidlo teploty je ok - premerane...este skusim hadicky prefuknut, a dnes to vsetko zlozit a poreferujem ci auto ide Smile
jimmy_xp
Zaslal: so červenec 03, 2010 9:51 am Odpovědět s citátem
zdar chlapi Smile takze auto vyzera byt okej - bol zaneseny katalyzator a poskodeny motorcek volnobehu - trosku som ho zrepasoval... avsak startuje teraz trosku tazsie a nedrzi dobre otacky, takze kupe noveho motorceka sa nevyhnem (66€)...a na druhy tyzden este ide na diagnostiku nech mam dobry pocit ze vsetko bude okej Smile

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: