Už delší dobu mi blbne centrál ale je to taková ta závada že chvilu to jde chvilu zas nejde a nevim na co se podívat nebo čeho se chytit. Když otevřu klíčkem auto tak se někdy neaktivuje vůbec centrál otevřu jenom dveře u řidiče jak kdyby centrál vůbec nebyl a při zamykání se mi zas častokrát nezamknou pravy zadni dveře takže musim třeba třikrát otočit klíčkem než se zamknout.
NĚMÁ NÁVŠTĚVAZaložen: 31. 10. 2009Příspěvky: 3Bydliště: Dolné Trhovište 91
SkR@Bi napsal:
zkus proletovat jednotku centralu muzou tam bejt studenaky(mela by bejt za pojistkama)
takže celý problém bude len v riadiacej jednote? pretože toto sa už asi dva mesiace deje aj v mojom saxe, cez šoféra otvorím a otvoria sa len moje dvere. spolujazdcove tam sa cuplík len trošku pohne. Zadné lavé sa nedajú ani otvoriť tahať by mohol aj slon NECHAPEM.
je problém v motorčeku? v kontaktoch? v kábloch?
Zadné lavé sa nedajú ani otvoriť tahať by mohol aj slon NECHAPEM. je problém v motorčeku? v kontaktoch? v kábloch?
daj dole kryt dverí, tam je tam sustava tyčiek, motorček ti jednoducho vytlačí čuplík, ale tá tyčka bráni aby sa celkom otvorili dvere. ja som tu tyčku spojil umelou páskou s kostrou dverí a je pokoj. toto platí pre zadné dvere.
u saxa sa mi práve toto nepáči, zamykanie dverí je najhoršie u citroenov.
ak to neopravíš včas, može ti odísť motorček, bol moj prípad.
takže pozri sa zvnutra dverí na ten mechanizmus.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru