Zdravim vas,
prosim vas o radu. Mam saxo VTS 1.4i r.v.98. Mam dva problemy. Saxik nechce startovat, teda normalne toci ale nenaskoci a sviti na me kontrolka s klicem(pri normalnim startovani kdyz auto natocim na poprve max mrkne), auto naskoci az po seslapnuti plynoveho pedalu. Nekdy teda i bez toho,ale vetsinou startuju az na podruhe. Imobilizér auto nemá. Druhy problem mam s tim ze auto se obcas po nastartovani dusi,teda je to znat az pri rozjezdu. Do 2000ot auto cuka(ikdyz mam nohu na pedale porad stejne) a todle trva par minut a pak to najednou povoli a auto uz zas jede jak drak.Nedela to pokazdy. Uz jsem nechaval menit krokovej moturek,komplet vejfuk a uz si nevim rady. uz jsem s tim byl v servisu 3x a vyplazl jsem prachy a efekt nulovej. Ted teda hodlam auto nechat dat na diagnostiku,jinak uz opravdu nevim. Děkuju moc za vaše reakce...
Diagnostiku uz mam domluvenou tak jsem zvedavej. Ty jo co jsem to auto koupil tak furt neco vychytavam...uz bych docela rad chvili jezdil:(
Sejny napsal:
v prvni rade bych sel na diagnostiku a to cukani,muze byt v haji zapalovaci lista/rampa
tak to startovani bylo tim ze me imobilizer cte jeden klic hure. vzal jsem druhej klic a uz zase startujem ale s tim cukanim je to porad stejny,diagnostika vzbec nic neukazala,jen ze mam utrzenej krouzek ve volantu pod airbagem:( jinak se neukazalo nic:(
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru