1.5D může táhnout buď 700kg brzděnej a nebo 480kg nebrzděnej. Tažný buď necháš namontovat nové firmou ta ti dá papír a sním zajdeš na úřad a oni ti ho zapíšou. A nebo koupíš použité z něakýho auta a pak údajňe stačí kopie TP toho auta ze kterého pochází a kupni smlouva a oni to na úřadě přepíšou do tvého a nebo sehnat dodatečně vydanej papír od výrobce pokud ještě existuje na typ toho staršího tažného. Nejistější je kopit nové, neni zas tak drahý a nehrozí něaké problémy.
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS!
Kup nové,mě to vyšlo dohromady na 3800kč.(brink-thule).Díry sedí perfektně.Pokud si necháš tažné zamontovat od spec.firmy zaplatíš za práci,do typového listu ti dají razítko,tím se vyhneš prohlídce na tk. a můžeš jít rovnou na dopr.inspektorát....druhá možnost:zamontuj si tažné sám,dojeď na technickou a potom na dopr.inspektorát....já zvolil druhou možnost,nic na tom není a zapojení el.přípojky je taky dostatečně popsáno v návodu.
poplatky:montáž v servisu 800-1500kč
tech.prohlídka: cca 200kč
přihlášení:50kč
posuď sám co vyjde levněji.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru