Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Snad neřešitelný problém |
Vassi |
Zaslal: po srpen 09, 2010 7:11 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Ahoj.Vím že se to tu poslední dobou stále řeší, ale už jsem z toho na prášky. Už delší dobu u mého saxa trvá problém s chodem motoru. Má nepravidelný chod na volnoběh, při vyřazení se občas zadusí, a když hodně přidám plyn tak se jakoby zahltí a až po chvíli začne tahat naplno.Dnes se mi projevila další věc. Přijel jsem ke garáži a na volnoběh to houpalo z 1000 na 500 otáček a pořád dokola. Už jsem vyměnil krokový motorek, teplotní čidla, lambda to není, a na diagnostice mi to žádnou chybu nenalezlo. Vůbec už nevím co s tím. Přijde mi jak kdyby byla moc bohatá směs. Nechtělo by to třeba přehrát ŘJ? Nebo nemáte někdo mobilní diagnostiku, ze byste třeba přijeli. Třeba to bylo napíchlé špatně. Už vážně nevím co s tím. Nechce se mi jezdit do Citroenu. Prosím o pomoc!!! Jo mám nerezový svody a trubku až dozadu, takže bez katiku a střeďáku. Ale dělalo to už předtím. Už s tím ani nechci jezdit jsem akorát vytočenej. Zatím díky.Vassi |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sandman |
Zaslal: po srpen 09, 2010 7:39 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
su 2 moznosti,bud budes menit dookola zbytocnosti az kym na to neprides,alebo pockas kym sa prejavi chyba a zaznamena v ECU,mne toto robil vadny vstrek,ale tiez trvalo kym sa rozsvietila chyba... |
_________________ Silver 16V - "Holobyt"
Just remember Torque is what you feel and HP is not always the best to have. |
|
Návrat nahoru |
|
Vassi |
Zaslal: po srpen 09, 2010 7:53 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
No tak já uvidím zkusím to ještě jednou napíchnout. Jestli už to něco ukaže. Už jsem z toho vážně hotovej. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sandman |
Zaslal: po srpen 09, 2010 8:01 pm |
|
|
|
to je najlepsie dat na origo citroenacku diag a nech ti spravi live data,ale co viem tak mechanici su v tomto dost neochotni,ale ten moj odideny vstrek tiez na prvykrat neodhalila diagnostika,tak som sa nasral,dal som tomu poriadne par krat napit a potom to uz vybehlo,ten problem mas len v nizkych otackach?vo vysokych je to OK? |
|
Návrat nahoru |
|
Vassi |
Zaslal: po srpen 09, 2010 8:12 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
JJ přesně tak jen v nizkých a když na to hodně šlapnu. Napřed to ma tendenci se to dusit a pak to najednou čapne a tahá zase jako kráva.Ve vysokých to jede normálně.Sakra ted se mi to povedlo napsat jako nove tema.Omlouvam se |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sandman |
Zaslal: po srpen 09, 2010 8:43 pm |
|
|
|
toto som mal aj ja,pod 2 tisic otacok sa to dusilo,az ke som to zadupol tak nad 2 tisic to slo OK,volnobeh ako traktor a smrdel benzin,bolo to vadnym vstrekom a cidlom teploty vody(ukazovalo pri zohriatom motore -40 °C),skus vybrat vstreky von,pripadne popozerat ci nemas odtrhnuty konektor,pripadne http://www.jetservis.cz/ co sa tyka cidla vody,to ti zmeraju v citroene na diagnostike a mame skusenosti ze to cidlo vody treba origo z citroenu |
|
Návrat nahoru |
|
Vassi |
Zaslal: po srpen 09, 2010 9:27 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Teplotní čidla jsem vyměnil obě. Uvidíme zkusím zkouknout ty vstřiky a snad to nějak dopadne. Zatím moc díky. Pak napíšu jak sem dopadl |
|
|
Návrat nahoru |
|
Thomson11111 |
Zaslal: út srpen 10, 2010 8:11 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Vassi napsal: No tak já uvidím zkusím to ještě jednou napíchnout. Jestli už to něco ukaže. Už jsem z toho vážně hotovej.
Kdyby jsi chtěl tak diagnostiku mám Citroen Lexia3. Tel. mám 720594999.
Tomáš |
_________________ Prcek s nadupaným motorem ) strecha opravena a auto preoperovano na plnou strechu. |
|
Návrat nahoru |
|
Vassi |
Zaslal: pá srpen 13, 2010 9:35 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Tak vstriky jsou venku a jsou na cestě do Hradce. Doufám že brzo přijdou |
|
|
Návrat nahoru |
|
Koublik |
Zaslal: pá srpen 13, 2010 11:16 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Vassi napsal: Tak vstriky jsou venku a jsou na cestě do Hradce. Doufám že brzo přijdou
Ty mas diesla? ja mam ten samej problem s benzinem:( |
|
|
Návrat nahoru |
|
Vassi |
Zaslal: út srpen 17, 2010 10:36 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Koublik napsal: Vassi napsal: Tak vstriky jsou venku a jsou na cestě do Hradce. Doufám že brzo přijdou
Ty mas diesla? ja mam ten samej problem s benzinem:(
Nene já mám benzin |
|
|
Návrat nahoru |
|
Vassi |
Zaslal: út srpen 17, 2010 10:49 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Tak chlapci z jet servisu z Hradce, jsou docela rychlý, až mě to překvapilo. Už je mám zpátky. Jen je vyzvednu zítra na poště a budu se modlit že to pomohlo |
|
|
Návrat nahoru |
|
Vassi |
Zaslal: st srpen 18, 2010 2:31 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Tak je to v prdeli. Vůbec nic se nezměnilo, vstřiky to nebyly. Já už na to nemám sílu. Nechcete někdo saxo? |
|
|
Návrat nahoru |
|
kurenadvore |
Zaslal: st srpen 18, 2010 2:33 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
-este skus tu diagnostiku, aj inu. len skusaj co bude pisat... |
_________________ ex - Super Saxo 16V
ex - Seat Alhambra TDi
Alfa Romeo 147 JTD |
|
Návrat nahoru |
|
Skrbla |
Zaslal: st srpen 18, 2010 3:05 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Nevím co myslíš tím dušením ale 16v má krouťák až tak od 4,5 tis tak se nediv že to od 2 tis netáhne a když dáš plnej tak se to zadusí. Jinak stim volnběhem mám problém taky, někdy v pohodě, někdy to kolísá až to chcípne. Ještě sem to nějak moc neřešil ale už mě to začíná taky sr.t. Taky sem vypozoroval že když jedu třeba na rovině nebo z kopce a nohu mám položenou jen z lehka na plynu, jen aby to nebrzdilo motorem, tak se mi někdy rozsvítí kontrolka motoru, jede to normálně a tak za cca 30 sekund kontrolka zhazne. Kdyby nědko věděl čim to je budu rád. |
|
|