Zdravim,
TYP AUTOMOBILU:CITROEN SAXO 1.1i
r.v. 1/1/2000 novsi typ vybava: manualna klima so 4 rychlostami Mam problem, ktory sa tu preberal uz tisic krat, no tento je viac menej vatcsi ako len "nefunkcne rychlosti ventilatora"
Problem s klimou: rychlosti 0;1;2 su nefunkcne idu bud na 3;4 trojka a styrka su vyditelne rozdielne
+ k THERMOSTATU vedu dva kabliky k reproduktoru u spolujazdca.
Zo dna na den mi odisiel reproduktor a tak som tam nahodil druhy reproduktor no ten nesiel taktiez takze bud je na vine ten THERMOSTAT alebo zle kable?, odpaleny reproduktor bol odskusany aj na druhej strane a tam nesiel, takze ho nieco odpalilo n
+ ked dam hlasnejsie radio (napr. o 2 stupne ), tak mi vyhodi cervenu 10ku poistku ::vid. FOTO 3
http://drifting.meu.zoznam.sk/images/200004267-8ad5b8bcfa-public/FOTO+3.jpg
tato poistka sluzi na smerovky, svetla, radio, klimu, servo a okna, zda sa mi ze je na tuto poistku je toho moc zapojene a preto sa xcem spytat ci tam mate 10ku alebo 15ku
POTREBUJEM VEDIET CI JE ZA TYM THERMOSTAT U SPOLUJAZDCA, ALEBO JE TOHO VIAC
Naposledy upravil Huli dne čt srpen 19, 2010 3:39 pm, celkově upraveno 1 krát _________________ Moja Malá Modrá Motokára
na radio je 10A pojistka a chybi ti tu ty fotky... Repraky vedou primo do iso konektoru a ne pres nejaky "termostat". Vlastne ani netusim, ze by tam nejaky termostat byl (nejspis myslis klapku vnitriho okruhu)
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
na radio je 10A pojistka a chybi ti tu ty fotky... Repraky vedou primo do iso konektoru a ne pres nejaky "termostat". Vlastne ani netusim, ze by tam nejaky termostat byl (nejspis myslis klapku vnitriho okruhu)
nj, moze byt. Ja sa vobec nevyznam do elektriky, photo som opravil a chcem ta poprosit ked si teras pozries FOTO 3 mam tam tie poistky dobre, bo mi to pocas jazdy vzdy vyhodi tu poistku
S klimou ti neporadim, termostat tam sice je, ale rekl bych ze u manualni klimy bude slouzit spis k tomu, aby se klima nedala zapnout v mrazech a ovladani rychlosti bude reseno klasicky jako u aut bez klimy
Pojistky z manualu jsou tady:
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru