jinak ja mam kola 15"x6,5" et 20 na nich pneu 195/45 a nikde nic neškrta,pouze při plnem rejdu to malinko tře o podběh,ale to neřešim je to pneu o plast,možná je to taky tim že mam předek o 4 cm nižší
když jsem kola kupoval tak jsem se informoval,a bylo mi řečeno že na 15"ráfek musi bejt et 15-20 taky jsem mluvil s klukem co mel na p106 et22 a bez potizi,tak nevim
_________________ SAXO VTS 1.6 16V kola BSA 291 15" - pneu 195/45 - předek na pružinách Weitec -40 mm
audio Hertz,vejfuck Ulter S.
jinak ja mam kola 15"x6,5" et 20 na nich pneu 195/45 a nikde nic neškrta,pouze při plnem rejdu to malinko tře o podběh,ale to neřešim je to pneu o plast,možná je to taky tim že mam předek o 4 cm nižší
když jsem kola kupoval tak jsem se informoval,a bylo mi řečeno že na 15"ráfek musi bejt et 15-20 taky jsem mluvil s klukem co mel na p106 et22 a bez potizi,tak nevim
to jo,ale ještě asi nebylo řečeno na jak širokej ráfek,když budeš mít ráfek 5palců širokej a budou to 15ky,tak ti tam půjde klidně ET 30 a když budeš mít ráfek třeba 8palců a bude to 15ka tak ti tam nepůjde ani ET 5!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru